Arama: Detaylı

Ana Sayfa » Haber Arşivi »» İşte maymunların Yaptıkaları.

:>> İşte maymunların Yaptıkaları.

İşte maymunların Yaptıkaları.
Neresi Burası?İt soyundan gelene taviz verilirse bu durum çıkar.

(İHA) Öldürülen terörist toprağa verildi

Bingöl'ün kırsalında güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürülen terörist, Van'da toprağa verildi.


Bingöl'ün kırsalında güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürülen terörist, Van'da toprağa verildi.
Geçtiğimiz Cuma günü Bingöl'ün kırsalında güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada öldürülen Harun kod isimli Tekin Şaybak adlı teröristin cesedi, ailesi tarafından sabah saatlerinde Bingöl Devlet Hastanesi morgundan alınarak özel bir araç ile Van'a getirildi.
Bostaniçi Beldesi'nde bulunan evine götürülen teröristin cesedi, burada Bostaniçi Belde Belediye Başkanı Gülcihan Şimşek ve DEHAP Van İl Başkanı Abdurrahman Doğar'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişilik bir grup tarafından Bostaniçi Belde Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla alınarak beldede bulunan Hacı Mustafa Eğilmez Mezarlığı'na götürüldü.
Oluşturulan kortejde grup ele ele tutuşarak, slogan atmadan ve pankartlar açmadan mezarlığa kadar yürüdü. Mezarlık girişlerinde terör örgütü PKK'nın simgesi olan bez parçalarına sarılı tabutu cenaze aracında alan kalabalık, bölücübaşı Abdullah Öcalan lehine slogan attı. Jandarmanın ikazları üzerine slogan atmaktan vazgeçen grup, sesiz bir şekilde cesedi gömdü.
Zafer işareti yaparak bir dakika saygı duruşunda da bulunan grup, daha sonra mezarlıkta çıktıkları sırada jandarma ekipleri tarafından üst aranması yapılmak istenmesi üzerine belli bir süre bekledi. DEHAP İl Başkanı Doğar'ın da araya girmesiyle üst aranmasını kabul eden kalabalık, 6'şarlı gruplar halinde mezarlıkta çıkıp, üst aramaları yapıldıktan sonra sessizce dağıldı.


Kişiler ülkü için ölmelidir. Hüseyin Nihal Atsız

GökBörü Turancı Düşünce ve Eğitim Derneği


Türk Bayrakları - 61 fotografları

İçerik:

Üye Menüsü
Kayıt olmak için dokunun
Üye iseniz giriş yapınız.
Türkçüler

Hun Galeri

Türk Askeri - 39 fotografları

Şiirler

Çevrimiçi Durum
Anlık Ziyaretçi:156 kişi
Şuan çevrimiçi üye yok

Kanına İsyan Etme Küçüğüm..!

www yok