... (tahta) bilgisiz kağan oturmuştur, kötü kağan oturmuştur. buyruku da bilgisizmiş tabiî, kötü imiş tabiî. beyleri, milleti ahenksiz olduğu için, aldatıcı olduğu için, çin milleti hilekâr ve sahtekâr olduğu için, küçük kardeş ve büyük kardeşi birbirine düşürdüğü için, bey ve milleti karşılıklı çekiştirttiği için, Türk milleti il yaptığı ilini elden çıkarmış, kağan yaptığı kağanını kaybedi vermiş. çin milletine beylik erkek evlâdını kul kıldı, hanımlık kız evlâdını cariye kıldı. Türk beyler Türk adını bıraktı. çinli beyler çin adını tutarak, çin kağanına itaat etmiş.
yukarıda Bilge Kağan'ın ölümsüz sözleri var ve hepiniz bunu çok iyi biliyorsunuz. buradaki "bilgisiz, kötü kağan"; "buyruğu da bilgisizmiş ve kötü imiş"; "beyleri milleti ahenksiz olduğu için, aldatıcı olduğu için" ve "çin milleti hilekâr ve sahtekâr olduğu için" sözlerinin derin anlamlarını tam da şu anda daha da fazlasıyla anlamaktayız. amerika ve avrupa istedi, başımızdaki "kötü" yönetici aldattı ve milleti karşılıklı çekiştirttiği için fırsatı "yine" kullandı, sonuç ırkımız adına büyük bir hüsran oldu.
"çin milletine beylik erkek evlâdını kul kıldı, hanımlık kız evlâdını cariye kıldı. Türk beyler Türk adını bıraktı. çinli beyler çin adını tutarak, çin kağanına itaat etmiş." diyor ya büyük kağan Bilge, işte buradaki çin yerine şimdi gizli amerikan isimleri ve pasaportları almış sözde dinci yöneticiler, oğullarımızın kızlarımızın geleceğini altın tasta şimdi bu efendilerine daha da iştahla ve şımarıklıkla sunacaklar...
saygıdeğer andalar çoğunuzu yılgın gördüm. doğrusu bende ilk sonuçlar gelmeye başladığında bir süre şaşkınlık ve umutsuzluk durağına uğradım. ancak bu sonuç, Türk ırkına sevdalıların hançeresini yırtarak anlattıklarının ne kadar da haklı olduğunun belgesi, göstergesidir. ihanet artık illegal olmaktan çıkmış, legal hale gelmiştir. bu noktada bizler elbette özeleştiri de yapacağız ama öncelikle daha planlı ve daha akılcı bir yol haritası çıkartmalıyız. bir tek insan kaybetmeye, gözü yıldığı için bu ihanet seline teslim olan gencecik Türksoyluları yitirmeye lüksümüz yok. bu dincilerin nasıl planlı ve programlı bir sistemle, tek tek insan kazanarak fazilet partisi döneminden bu yana palazlandıklarını biliyoruz. bizler artık daha inançlı ve planlı olmalı, bu mücadelenin bayrağını açmalıyız. ya sinip evden işe, işten eve giden ve boğazına takılan çığlıkla yaşlanıp ölen birer sayı olacağız, ya da ismimizin, damarlarımızda taşıdığımız kanımızın karşılığını vereceğiz. karar sizin...
Türk savaşçıdır...ben pes etmiyorum değerli andalar...