Nihat Doğan bakana 'akil'sız daldı
Türkücü Nihat Doğan, çözüm sürecinde belirlenecek akil adam listesi için kendisini önerdi. İNTERNETHABER -
SANATÇILAR İÇİNDE EN AKİL ADAM BENİM
Sanatçılar da olacaksa orada, sanatçılar içinde elini taşın altına koymuş, duyarlı, efendime söyleyeyim bütün dünya mazlumlarının yanında olan bir köylü çocuğuyum ben de açıkçası. Nihat Doğan akil adam deyince halkı hakir gören o elitler bir anda tabi “Oo, Nihat Doğan mı olacak” derler ama bunlar zaten hem hiçbir şey yapmaz hem biz Somali’ye gidince, Chavez’e Mavi Marmara’dan dolayı vefa bildirmek için gidince, barışın yanında olmak için Nevruz’a gidince tepki koyarlar. Sonra yine onlar entel olurlar, kaymağını onlar götürürler. Nihat Doğan akil adam deyince onlara sıkıntı olabilir ama bu toplumun an akil adamı sanatçısı varsa o da benim yani.
Bu "Akil adam" çıkışı sosyal medyada 'alayla' karşılanan Nihat Doğan, twitterdan geri manevra yaptı ve "akil insan olma arzum yoktur olmayacaktır" diye yazdı.
Milletvekilliğini düşünüyorum. Şu anda da siyaset yapıyoruz. Bazıları sözlerimin içini boşaltmaya çalışsa da. Kariyerinin zirvesindeyken bunu yapmak onların alışkın olduğu bir şey değil çünkü. Siyaset yapmak taraf olmak sonuçta, kendinden olmayanları karşına almak demektir.
TTK.