Gönderen Konu: Ata'nın Gizli Vasiyeti.  (Okunma sayısı 18046 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OrkanBey

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 57
  • ATAM Türküm,övünüyorum ve izinden yürüyorum
Ynt: Ata'nın Gizli Vasiyeti.
« Yanıtla #20 : 12 Kasım 2012 »
   

     Andaslarim, ben daha önce bu konuyu okuma firsati bulamamistim ve okudugumda inanin tüylerim ürperdi.

     Niye mi?

     2008 senesinde rüyamda Atamizi gördüm ve benimle konustu.Uyandigimda hayra yordum ve tarihe baktigimda 11 Kasim oldugunu farkettim.Avrupada yasadigim icin ve o zamanlar hayatin verdigi mesguliyetlerden dolayi, her sene andigim 10 Kasimi o sene es gectigim icin Atam rüyama girdi herhalde deyip, sadece has arkadaslarima anlatmistim ve konustugumuz konunun iceriginden dolayi da pek kimselere anlatamamistim, beni yanlis anlamasinlar veya sadece bir rüya diyerekten.

   Bu forumda da kac defa yazmak istedim ancak yine yanlis anlasilmasindan korktugumdan dolayi yazamadim ama artik icimde tutamiyacagim ve ne düsünürseniz düsünün sizlerle rüyami paylasacagim;

   Atamizim sahilde bornozla cekilmis bir fotografini hatirlarsaniz eger, saclari daginik ve biraz bitkin bir haldeydi.Nerede oldugumuzu bilmiyorum ama sahil kenarinda ikimiz oturuyoruz,beni milliyetciligimden dolayi takdir ettigini ve söyleyeceklerini iyi dinlememi tembihledi.Dediklei ise;

     " Avrupa Birligine girmenizi istemiyorum, Dogudaki Türk Milletleriyle birlesip, Sosyalist Türk Birligini Kurun"  demisti. Ister inanin ister inanmayin ama kelimesi kelimesine bu sözler cikti agzindan rüyamda.

    Kendimi bu zamana kadar sustugum icin suclu hissediyorum ancak takdir edersiniz ki neticede bir rüya ve insanlarin bana garip bakmalarini istemedim.Bu vasiyet olayini okuyunca da aklima dank etti ve artik bu yükü kaldiramayacagimi hissettim, takdir sizlerindir.

    T.T.K

   
Alma Türk'ün AHINI
Cikar elbet bir gün ACISI
SABIR nedir en iyi biz biliriz
Kalmaz yerde hicbirimizin asil KANI

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Ata'nın Gizli Vasiyeti.
« Yanıtla #21 : 12 Kasım 2012 »
Atatürk'ün TBMM Konulu Sözleri - Efendiler, bizim hükûmetimiz demokratik bir hükûmet değildir, sosyalist bir hükûmet değildir ve gerçekten kitaplardaki hükûmetlerin, islâmî niteliği bakımından, hiç birine benzemeyen bir hükûmettir. Fakat, millî egemenliği, millî iradeyi belirten bir hükûmettir, bu nitelikte bir hükûmettir. Sosyal bilim bakımından bizim hükûmetimizi ifade etmek gerekirse (halk hükûmeti) deriz. Efendiler, biz hakkımızı koruyup gözetmek, bağımsızlığımızı emin bulundurmak için genel kurulumuzca, milletin bütünlüğümüzce bizi mahvetmek isteyen emperyalizme karşı ve bizi yutmak isteyen kapitalizme karşı milletin tümüyle savaşmayı caiz gören bir mesleği izleyen insanlarız. O halde bu ve bu gibi teşviklerle ve izahlarla hükûmetimizin dayandığı esasın toplum bilime dayanan bir esas olduğunu açık bir surette görürüz. Fakat ne yapalım ki demokrasiye benzemiyormuş, sosyalizme benzemiyormuş, hiçbir şeye benzemiyormuş! Efendiler, biz benzememekle ve benzememekle öğünmeliyiz! Çünkü, biz bize benziyoruz, efendiler!
Aralık 1921

                            http://www.ataturkinkilaplari.com/ao/20/ataturkun-tbmm-konulu-sozleri.html

                            Ulu Basbug Atatürkün gercek düsüncesi budur . Senin dedigin Rus irkcisi Jirinovskinin Rus Turani kuralim önerisinden farksiz . Rüyasi , sakasi bile fena .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı KIZILKURT

  • İhtilal Sevdalısı
  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 84
Ynt: Ata'nın Gizli Vasiyeti.
« Yanıtla #22 : 12 Kasım 2012 »
Okuduğum bir kaç kitapda bu söyleme rastladım. Özellikle Sinan Meydan bu konu üzerinde çok duruyor. Yanılmıyorsa. Ziraat Bankası Kasasında iken Genel Kurmay devralıyor mektubu...
YARATILMASAYDI TÜRK İNAN...
AĞLARDI
FAKİRLİĞİNE ŞU CİHAN...

Çevrimdışı OrkanBey

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 57
  • ATAM Türküm,övünüyorum ve izinden yürüyorum
Ynt: Ata'nın Gizli Vasiyeti.
« Yanıtla #23 : 18 Kasım 2012 »


      Benimde aklima bir sürü soru getirmisti ve bu rüyayi bugüne kadar yanlis anlasilmasini istemedigimden anlatmamistim ancak yine de belirteyim ki bu sadece benim görmüs oldugum bir rüya! Anlam yüklenmesini istemiyorum ayrica komünistlik asilama gibi bir amacim da asla olamaz. Ben rüyamda ne konusulursa konusulsun, Atamizi görmekten dolayi mutluyum.Belki Türk devletleriyle birlesme gibi bir düsünce cikarabilirim ancak bilhassa sosyalist kelimesinin kullanilmasi benim de kafami karistirdi.Ben böyle bir ideale inanmis olan biri olsaydim belki rüyama yansidi derdim ancak öyle biri olmadigim halde rüyamda böyle bir konusmanin gecmesi beni de sasirtti.

     Dedigim gibi andaslarim, bu sadece yillar önce görmüs oldugum bir rüyaydi ve ben belki bir mesaj olabilir amaciyla icimde tutmayip sizlerle paylastim.Umarim baska yerlere cekmezsiniz.

     T.T.K
Alma Türk'ün AHINI
Cikar elbet bir gün ACISI
SABIR nedir en iyi biz biliriz
Kalmaz yerde hicbirimizin asil KANI

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: Ata'nın Gizli Vasiyeti.
« Yanıtla #24 : 26 Ocak 2013 »
Açıkça Türk birliğini görüyorum, ona inanıyorum diyen Atatürk'ün açık sözleri bilinmiyor ki, gizli vasiyetine sıra gelsin. Kafamızda saçma sapan bir Atatürk şemasıyla ezbere düşünmekten başka bir şey yapmıyoruz. Atatürk açıkça Turan ülküsünü vasiyet ettiği halde bunu bırakın gerçekleştirmeyi anlatamadık bile. yazık...
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!