Andaslarim, ben daha önce bu konuyu okuma firsati bulamamistim ve okudugumda inanin tüylerim ürperdi.
Niye mi?
2008 senesinde rüyamda Atamizi gördüm ve benimle konustu.Uyandigimda hayra yordum ve tarihe baktigimda 11 Kasim oldugunu farkettim.Avrupada yasadigim icin ve o zamanlar hayatin verdigi mesguliyetlerden dolayi, her sene andigim 10 Kasimi o sene es gectigim icin Atam rüyama girdi herhalde deyip, sadece has arkadaslarima anlatmistim ve konustugumuz konunun iceriginden dolayi da pek kimselere anlatamamistim, beni yanlis anlamasinlar veya sadece bir rüya diyerekten.
Bu forumda da kac defa yazmak istedim ancak yine yanlis anlasilmasindan korktugumdan dolayi yazamadim ama artik icimde tutamiyacagim ve ne düsünürseniz düsünün sizlerle rüyami paylasacagim;
Atamizim sahilde bornozla cekilmis bir fotografini hatirlarsaniz eger, saclari daginik ve biraz bitkin bir haldeydi.Nerede oldugumuzu bilmiyorum ama sahil kenarinda ikimiz oturuyoruz,beni milliyetciligimden dolayi takdir ettigini ve söyleyeceklerini iyi dinlememi tembihledi.Dediklei ise;
" Avrupa Birligine girmenizi istemiyorum, Dogudaki Türk Milletleriyle birlesip, Sosyalist Türk Birligini Kurun" demisti. Ister inanin ister inanmayin ama kelimesi kelimesine bu sözler cikti agzindan rüyamda.
Kendimi bu zamana kadar sustugum icin suclu hissediyorum ancak takdir edersiniz ki neticede bir rüya ve insanlarin bana garip bakmalarini istemedim.Bu vasiyet olayini okuyunca da aklima dank etti ve artik bu yükü kaldiramayacagimi hissettim, takdir sizlerindir.
T.T.K