Sana katilmiyorum Topal Osman! Bir kere yukardaki bayraktan sonderece rahatsiz oluyorum! Ne isi var sari siyah rengin bayragimizin arasinda? Almanlara yagcilik olsun diyemi yoksa? Almanyadaki Türkler, bende dahil,Türkiyedeki Türklerin,tirnagindaki kir olamaz.Yozlasmis almanlasmis sadece üc bes sent döviz gönderen Türkle, hakiki Türkiye Türkünden daha milliyetci görmek abesle istigaldir Sahsim sirf Türk´lük ugruna,7 -8 sene ceza yattim almanyada! O yüzden cok iyi tanirim buranin Türklerini,cok azi disinda Türklükle alakalari yok. Türk gibi Türk olmak her Türk´e nasip olmaz.
Almanlara yagcilik yapmam söz konusu degil.
Öncelikle sunu belirteyim, ben sizin deyiminizle almanlara yagcilik etmis olsam,Töremden, inanclarimdan taviz vermis bir genc olsam bu TÜRKCÜ otaginda olmazdim. Nerede olurdum diye soracak olursaniz her hangi bir Türk-alman "tanisma" bagislayin "oynasma" sitesine üye olur gönlümü eylerdim.
Ancak aldigim egitim buna izin vermiyor, iyi ki de vermiyor.
Dikkat ettiyseniz AL BAYRAKTA yalnizca SERiT ince biciminde kara ile sari vardi, eger al renk ile orantili olsaydi o zaman sizin dediginiz gibi bir yagcilik ya da bir ölcü "asimilasyon" dan söz edilebilirdi.
Avrupayi bir ucundan bir ucuna egemenligi altina alan Atamiz "Tanrinin Kirbaci" Basbug Attilanin torunu olarak Bati Avrupada bir Türk devletinin simgesi olarak düsledim baska bir amacim yoktu.
Ben almanlara yagcilik yapacak en son kisiyim. Demek oluyor ki o az sayida Türklügünü yasayanlarin arasinda benim ailem de var di ki ben Türklügü benimsemis, Türkcülügü özümsemisim. Türkiye Türklerinden daha milliyetciyiz derken sözüm Anayurtta yasayan TÜRKCÜLERE degildi sanirim yanlis anlasildi. Soyca Türk olup Türklügünün bilincide olmayanlari diyorum ben. Cok kücük bir örnek belki bir kac kandasimin basindan benzer bir olay gecmistir.
Memleketimin sokaklarinda geziniyorum, hava sicak 30-35 derece sirtimda ayyildizli kisa yakasiz "gömlek".
Birden bire ardimdan kikirdamalar gülüsmeler isitiyorum. Sirtimi dönüp"bir sey mi oldu neden gülüsüyorsunuz"
diye sordum, aramizda gecen konusma...
-Sen galiba alamancisin seni daha önce buralarda görmedik.
*Evet,almanyada yasiyorum ancak alamanci degil Türkcüyüm
-Türkcümü?(gülüsmeler) ya demek alamanyada Türk satiyorsun.
*Hayir Türk Ulusunun yüceligine inanmis biriyim, siz anlayamazsiniz
-Sen ne demek istiyorsun burasi Türkiye biz de Türk`üz
*Üzerinizdeki giysilerde pek belli oluyor Türk oldugunuz, yabanci yazili giysiler ingiliz bayrakli ayakkabilarla siz Türk degil Türkümsü bile olamazsiniz dedim tartisma büyüdü, sövüs, dögüs derken bir bicimde araya girenler ayirdilar.
Saygilar