Gönderen Konu: Banu avar'ın Rabia Kadir ve Çehregani hakkında görüşleri  (Okunma sayısı 11859 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TaKoveR

• Türkçü-Turancı
  • **
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=qJHyhYAeS6g" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qJHyhYAeS6g</a>
http://www.youtube.com/watch?v=qJHyhYAeS6g
 ne diyorsunuz bu konu hakkında arkadaslar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Çevrimdışı Egenin Efesi

• Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
  • Türkçü-Turancı
http://www.youtube.com/watch?v=qJHyhYAeS6g
 ne diyorsunuz bu konu hakkında arkadaslar
Ne diyelim? Dinime söven bari müselman olsa!
Banu Avar avrasyacılık adıyla çincilik yapan bir kızıl eskisidir.
Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü Korusun!
Dün Efe'ydik, Zeybek'tik; bu gün: GÖKBÖRÜ'dür Adımız!

Çevrimdışı TaKoveR

• Türkçü-Turancı
  • **
çincilik ve rusyacılık yapıyo filan yazmıslar bir çok yerde
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !

Çevrimdışı Gorunmez Boz

• Kurtuluş Türklüktedir, Türk Türkleştikçe güçlenir.
  • Türkçü-Turancı
  • **
Ona göre Türk sadece Türkiye Cumhuriyeti topraklarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak yaşayan kişiler, savundukları bu.
Diğer Türk ırkını yok sayar bu ne derse desin bizim için yine en iyi yabancı dosttan iyidir Türk ün en kötüsü!

ESEN OLSUN IRKIM!
Görünmez BOZ(KURT)

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

• GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • Mekanı Uçmağda!
bu ne derse desin bizim için yine en iyi yabancı dosttan iyidir Türk ün en kötüsü!

Değerli BOZ, her ne kadar yabancı dost edinmememiz doğru bir bakış açısı olsada, en kötü Türk'ün tanımını düzgün yapamazsak buda sakat bir bakış açısı olur. Ki at izinin it izine karıştığı günümüzde Türkçüler çok uyanık olmak zorundadır.

Konu ile ilgili en güzel cevabı BAŞBUĞUMUZ’dan verelim:

HAKİKATEN MEMLEKETE HİZMET ETMEK İSTEYENLERİN KALBİ AÇIK OLMALIDIR; AÇIK SÖYLEMELİDİRLER. OLAN ŞEYLER VE YAPILACAK ŞEYLER OLDUĞU GİBİ İFADE OLUNMALIDIR. YOKSA SAFSATALARLA MİLLETİ ALDATMAK, ONU BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK DEMEKTİR. KURALIMIZ, DAİMA MİLLETE KARŞI HAKİKATLERİ İFADE OLMALIDIR. MİLLETİ AYDINLATMA BU DEMEKTİR. MİLLETE HAKİKATİ İZAH EDENLER, KENDİLERİNİN DE ALDANMADIĞINA EMİN OLMALIDIR… ARKADAŞLAR… BENİM BÜTÜN HAYATIMDA TAKİP ETTİĞİM MESLEK BUDUR!
1923(Gazi ve İnkilap, Mahmut Soydan, Milliyet Gazetesi, 8.12.1929)

Anlatılmak istenileni anlıyorsak, o halde bugün aydın geçinip halktan gerçekleri gizleyenleri, ‘ihanete ortak olanları’ artık biliyoruz demektir!

Bu kişiler, hepinizin bildiği, inandığı, güvendiği, Atatürk’ün yolunda olduğunu söyleyen kişiler de olabilir…

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Gorunmez Boz

• Kurtuluş Türklüktedir, Türk Türkleştikçe güçlenir.
  • Türkçü-Turancı
  • **
bu ne derse desin bizim için yine en iyi yabancı dosttan iyidir Türk ün en kötüsü!

Değerli BOZ, her ne kadar yabancı dost edinmememiz doğru bir bakış açısı olsada, en kötü Türk'ün tanımını düzgün yapamazsak buda sakat bir bakış açısı olur. Ki at izinin it izine karıştığı günümüzde Türkçüler çok uyanık olmak zorundadır.

Konu ile ilgili en güzel cevabı BAŞBUĞUMUZ’dan verelim:

HAKİKATEN MEMLEKETE HİZMET ETMEK İSTEYENLERİN KALBİ AÇIK OLMALIDIR; AÇIK SÖYLEMELİDİRLER. OLAN ŞEYLER VE YAPILACAK ŞEYLER OLDUĞU GİBİ İFADE OLUNMALIDIR. YOKSA SAFSATALARLA MİLLETİ ALDATMAK, ONU BİRBİRİNE DÜŞÜRMEK DEMEKTİR. KURALIMIZ, DAİMA MİLLETE KARŞI HAKİKATLERİ İFADE OLMALIDIR. MİLLETİ AYDINLATMA BU DEMEKTİR. MİLLETE HAKİKATİ İZAH EDENLER, KENDİLERİNİN DE ALDANMADIĞINA EMİN OLMALIDIR… ARKADAŞLAR… BENİM BÜTÜN HAYATIMDA TAKİP ETTİĞİM MESLEK BUDUR!
1923(Gazi ve İnkilap, Mahmut Soydan, Milliyet Gazetesi, 8.12.1929)

Anlatılmak istenileni anlıyorsak, o halde bugün aydın geçinip halktan gerçekleri gizleyenleri, ‘ihanete ortak olanları’ artık biliyoruz demektir!

Bu kişiler, hepinizin bildiği, inandığı, güvendiği, Atatürk’ün yolunda olduğunu söyleyen kişiler de olabilir…

TTK.

Kandaş, KARA GÜLLE benim o yazıdaki örnekleme misali olup en iyi dost un bile en kötü bildiğimiz Türk den bile daha sonra gelmesi mevzusu ki yabancı dost edinme ile alakası yok.
Türk kanı ve geni taşıması ile bizden yinede kopmaması gerektiğidir vurgum.
Eğer yanlış bir şekilde yorumladı isem kandaş, ve ırkdaş bir ağabey im olarak beni mazur gör.

ESEN OLA YALNIZKURTKARAGÜLLE BEĞ

Görünmez BOZ(Kurt)

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

• GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • Mekanı Uçmağda!
Amacım tenkit değil, genel anlamda uyanık olmamız gerekliliğini ifade etmektir. Esenlikle.

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı daglargibi

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Banu Avar baslangicta Bati Trakya Kerkuk ve Gagavuz Turklerin den bahsettigi icin sempatik geliyordu fakat onun cin uzerine bir belgeselini izledikten sonra Perincek ten daha azili bir Cin amigosu oldugunu gordum sanki Cin cennet ozgurluk isteyen Uygur Turklerini de terorist olarak algiliyordu uzak durulmasi gerekilen biri.

Çevrimdışı Kurtkaya

• Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
Banu Avar baslangicta Bati Trakya Kerkuk ve Gagavuz Turklerin den bahsettigi icin sempatik geliyordu fakat onun cin uzerine bir belgeselini izledikten sonra Perincek ten daha azili bir Cin amigosu oldugunu gordum
Kızıl rengini kamufle etmiş bu fare yavrusu kılıklı çin uşağı maocu kadını en doğru şekilde yukarıdaki alıntılardaki daglargibi kandaşımıza ait ifadeler yapmaktadır.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.

Çevrimdışı 4_hilal

• Türkçü-Turancı
Gecmis zaman Banu Avar'a facebook resm'i hesabina ileti attim, bu konuyu sordum.
Cevap vermez galiba zannediyordum, lakin cevap yazdi.
Birkac tane link Verdi, ingilizcen varsa oku dedi. Bir tanesini favorilere alip sakladim.
Ben Banu Avar dogrudur, Rabia Kadir ve Cohreqanli ajandir iddiasinda degilim, lakin madem
Rabia Kadir ve Cohreqanli Turkiye'den hicbir devlet-elli destek gormuyor, hatta ulkemize bile girdirilmiyorlar,
o halde Rabia Kadir ve Cohreqanli'nin baska mihraklardan destek aldiginda dogruluk payi olabilir.

Banu Avar'in bana cevaben verdigi adreslerden birisi bu.
http://news.newamericamedia.org/news/view_article.html?article_id=0a3f42cca536140506e6a708be367b98

Rabia Kadir'in Amerika'da gorev yaptiklari binaya bakinca, kocasini arastirinca ve bunu tesadufen gecenlerde discovery kanalinda
bir belgeselde izleyince, gercek olan birsey varsa o da Rabia Kadir'in ve o olusumun CIA ile baglantisi var.
Ihanet ediliyor demiyorum, lakin Amerika'da olduklarina gore baglantilari var.

Banu Avar'in solculugu, demokratligi aleni, lakin emperyalizmi tanitmak adina faydali programlar yapmistir.
Aslinda Aytunc Altindal ile Banu Avar benzetmesi yapilabilir, demek istedigim;
Nasil ki Aytunc Altindal ben cerkezim diyor ama yine de Turkiyecilik yapiyorduysa,
Banu Avar'da bir adim daha fazla olarak hem Turk'um diyor hem Turkiyecilik yaptigini soyluyor.

Bu bize tam uymasa da, kotunun iyisi diyebiliyorum.
Elbette "Turkiyeli yerine Turk", "Turkiyeci yeni Turkcu"luk dilegimizdir.
TTK