Gönderen Konu: BİR DÖNEMİN KISSADAN HİSSESİDİR...(MUTLAKA OKUYUN!!!)  (Okunma sayısı 8492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Atçeken Beği

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 227
Sayın otağ yöneticileri ben Ülkücüyüm.Evet burası Demokratik bir yer değil ama sizin yani biz bir çok Ülkücüyü otağa aldınız.Çünkü buraı sizin yeriniz.Irkdaşlar evet şu bir gerçekdir ki sonrdan Ülkü ocaklarına bir sapma olmuştur.Ocaktakiler biz Müsülüman Türküz demelerine rağman ne yazık ki ne Türklüğü ne de Müslümanlığı savunmuşlardır.bU OLAY ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN hakka doğru yürümesinden sonra olmuştur.
Bunu ütün Ülküdaşlar olarak bilmekteyiz.Aama biz asla çizgimizden ödün vermedik.Hani siz diyorsunuz ya Müslüman hristiyan musevi fark etmez sadece Türk olsun diyorsunuz evet biz o gruptan Müslüman olanlarız.
Biz ne hranT  ne ermeni ne gürcüyüz MÜSLÜMANIZ TÜRKÜZ ÜLKÜCÜYÜZ.  80'deki adi komünistler bizi herkeze dinsiz olarak tanıttı ama ne yobaz ne de dinsiz değildik görüşlerim yüzünden bana katılmayabilirsiniz ama lütfen bana katılmadığınız yönleri yazınız.
Yerin burasi degil.Türk´üz Türkcüyüz AtaTürkcüyüz! O KADAR.Bu arada; bizim ülküdasligimiz Türk-islam sentezi üzerine ya da Alparslan Türkes´in görüsleri üzerine degildir.Bizim ülküdasligimizda tek sevda var onun adi da:GERCEK TÜRKCÜLERIN KURDUGU TURAN´´DIR.
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Sayın otağ yöneticileri ben Ülkücüyüm.Evet burası Demokratik bir yer değil ama sizin yani biz bir çok Ülkücüyü otağa aldınız.Çünkü buraı sizin yeriniz.

 Türkçü-Turancıların HunTürk Otağına girip üye olan kişiler, kurallarımızı peşinen kabul etmiş sayılır. Kimseyi buraya çağırmadık, zorla üye yapmadık. Defalarca uyardık, belli bir partinin ve ona bağlı teşkilatın görüşlerinin propagandasını yapmak yasaktır. Biz Türkçü, Turancıyız; Türk-İslam sentezcisi değiliz.

BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK, YOL GÖSTERİCİMİZ ATSIZ BEĞ'DİR !

Bizden olmayanlara, bizim gibi düşünmeyenlere burada yer yok. Üyeliğinz iptal edilmiştir.

TTK
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Kök-Börü

  • Ziyaretçi
Bir kez de ben tekrarlayayım;Çünkü hala ısrarla anlamamak isteyenler var!!!

Biz Türkçü-Turancıyız!Son Başbuğumuz Atatürk,Rehberimiz ise Atsız Ata'dır!

TÜRK-KAN'ında söylediği gibi;HunTürk Türk Otağı  hiçbir siyasi propagandaya alet olmayacaktır!
Siyasi parti propagandasına giren kişi derhal Otağımızdan atılır!

SON DEFA TEKRARLIYORUZ!

HUNTÜRK TÜRK OTAĞI TÜRKÇÜ-TURANCI OTAĞDIR!

Çevrimdışı İgdirhan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 325
Öncelikle üzerine basa basa ifade edelim.

HunTürk Türk Otağı Türkçü bir yerdir.

Bu otağdaki insanlar sanal değildir.

Gündelik hayatta TÜRKÇÜLER TEŞKİLATI çatısı altında Türkçülük mücadelesini bütün yurt sathına yaymanın uğraşı verilmektedir.

Özellikle Türk Soylu Ülkücü kandaşlar ;Otağımıza üye olurken bilsinler ki ,burası Türkçülük Ülküsünü terkederek sünni İslam eksenli sentezciliğe yönlelip eylem ve fikirlerini "sentezci" bir yapıda sürdüren kişi ve kuruluşlara kapalıdır.

Şayet damarlarınızdaki asil Türk kanı size ;Büyük Türk Milletine hizmet etmeyi emrediyorsa ,öncelikli olarak daha önceden bünyenize şırınga edilmiş sentezciliklerden arınıp ,katışıksız olarak Türkçülüğe yönelmeniz gerekmektedir.

Ümmetçilik ve Türkçülük ayrı ve birbirine zıt şeylerdir.

Tercih gayet kolay ;

Ya hiç bir millet gözetmeksizin dine dayalı ümmetçilik  sentezcilik ;

Ya da ;Büyük Türk ırkını hiç bir din ,mezhep ayrımı yapmadan bir bütün kabul eden ,kana dayalı Türkçülük...

İkisi bir arada olmuyor!!!

TTK.