Gönderen Konu: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!  (Okunma sayısı 9112 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« : 19 Ocak 2012 »
99 yıllık Anadolu Hisarı yıkıldı.
Kulüp binası, Marmara Üniversitesi’nin ihbarı sonrası yıkıldı. Malzemeler enkaz altında kaldığı için futbol takımı bu hafta Küçükköy maçına çıkamayacak.


TARİHİ Anadolu Hisarı Kulübü artık yerinde değil.... Marmara Üniversitesi’nin arazisi üzerinde bulunan kulüp binasına üniversitenin yaptığı ‘Kaçak bina’ ihbarını değerlendiren Boğaziçi İmar Müdürlüğü, yıkım kararı aldıktan sonra dün 04.30’da belediye ekipleri spor kulübünü yıktı. 2013’te 100. yılını kutlamaya hazırlanan kulüp bu şok yıkımla sarsılırken, formalar ve diğer malzemeler enkazın altında kaldığı için Süper Amatör ve gençler kategorilerinde 7 dalda mücadele eden futbol takımının bu hafta oynayacağı Küçükköy maçına çıkamayacağı öğrenildi.

1988-89’da Basketbol Ligi’nde mücadele eden, kürekte hem Balkan Şampiyonluğu yaşayan ve  Ali Rıza Bilal ile Dünya ikinciliği sevinci yaşayan Anadolu Hisarı, Türk futboluna bir çok yıldız kazandırırken, ünlü besteci Fecri Ebcioğlu da bu kulübün formasını giymişti.

Tamam 99 yıllık Anadolu Hisarı yıkıldı. Fakat...!


Yıkılırken bu rezil tabloyu yaratanlar bilsinler ki namert insanlardır, kahpedirler! Alenen şerefsizdirler. Hiçbir kimsenin, Türk vatanında, Atatürk'ün temsili büstünü bu şekilde yere atmaya hakkı yoktur!


TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2012 »
Üzüldüm...


Anadoluhisarı, 1914-1918 yılları arasında 4 sezon İstanbul Futbol Liginde oynamıştır. (O dönemde Fenerbahçe, Galatasaray, Altınordu, Anadolu, Anadoluhisarı, Süleymaniye takımları vardı. / Beşiktaş ise İstanbul Liginde yoktu!)

Daha sonraları ise 1943-1945 arasında 2 sezon tekrar İstanbul Liginde oynamıştır. (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Vefa, İstanbulspor, Beykoz, Kasımpaşa, Süleymaniye, Anadoluhisarı, Davutpaşa, Beyoğluspor)


Anadoluhisarı 1997 sezonunda 2.ligte oynuyordu...

____________________________________

Basketbolda ise 1984-1985 sezonunda 1.Ligte oynamıştır. (Fenerbahçe, Galatasaray, Çukurova, Efes Pilsen, Eczacıbaşı, Karşıyaka, Tofaş SAS, İTÜ, Beşiktaş, Hilalspor, Kolej, Anadoluhisarı )
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2012 »


Bu görüntü karşısında:

"NAMUSSUZLUKTA SINIR TANIMAMAK ANCAK BUNA DENİR"

diyor ve başkaca bir şey demiyorum.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2012 »
Anadoluhisarı basketbol takımının aldığı sonuçlar (1984-1985 sezonu, 1.Lig) :

http://basketbol.tblstat.net/results.asp?s=8485&t=rs

Puan durumu:

http://basketbol.tblstat.net/standings.asp?s=8485

_____________________________________

Başarısız gibi gözükseler de; arkalarında Efes, Eczacıbaşı, Tofaş gibi sermaye gücü yoktu. Medya da, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı desteklediği gibi onları desteklemiyordu...

Aslında Anadoluhisarı, İTÜ, Hilalspor gibi kulüpler o şartlar altında başarılıydı!

______________________________________

Bu olaydan Marmara Üniversitesi sorumludur! (Atatürk büstünün bu hale getirilmesi de maksatlıdır!)
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Böri

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1084
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2012 »
Atatürk büstünün yanındaki Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim." sözünün kırılması da şikeye bulanmış günümüz şartlarında oldukça anlamlı!!!
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2155
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2012 »
Boğaziçi İmar Müdürlüğünün başında bulunan Yakup Demirhan ateşli bir siyasal İslamcı militanı kimliğiyle tanınmaktadır. Edindiği mal varlığının da, belediye bürokrasisindeki jet hızıyla yükselişinin de altında yatan gerçek antilaik siyasal İslamcı militanı olmasıdır.
Şahsın mayası haysiyetsizlikle yoğrulu olduğundan kanının ve mayasının gereğini, bulduğu her fırsatta, Türklüğün kutsallarına saldırma ve hakaret etmeyi, ibadet edercesine, vazife biliyor.
Bu AB-D güdümlü AK-PKK beslemesi yeşil tosuncuk her şeyi biliyor lakin, anlaşılan o ki, keserin sapının döndüğü gibi hesapların da döneceğini bilmiyor, ya da akıl etmiyor.
Maalesef, hesap günü başa gelen akıl o başı kurtarmaya yetmiyor.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey


Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2012 »




 BAŞBUĞ ATATÜRK'e düşman olanların ortak özellikleri; babası belirsiz cariye çocuğu oluşlarıdır !

 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #7 : 23 Ocak 2012 »

Anadoluhisarı Spor Kulübü binası sabah 06.00’da yerle bir edildi... Marmara Üniversitesi Spor bölümünün Belediye yıkım ekipleri ile işbirliği sonucu gerçekleşen yıkım Anadoluhisarı’nda şok etkisi yarattı.

Sabah gözlerini açan semt birdenbire kulüp binalarının ve halı saha tesislerinin yerle bir edilmiş halinin şaşkınlığını yaşadı.
 
Anadoluhisarı Kulüp Başkanı Adnan Güner, yıkım işlerinin durdurulması ve Marmara Üniversitesi ile anlaşmak üzere Ankara’ya gittiği bir sırada gerçekleşen yıkım ayrıca üzüntü kaynağı oldu.
 
Tesislerin bahçesinde bulunan Atatürk büstünün yıkımı ise vatandaşlar tarafından hayret ve şaşkınlık yarattı.
 
Ulu Önderimiz Atatürk’ün büstünün yıkılması ardından bahçe kısmındaki basket potalarının yıkılması ise normal karşılandı. Aniden gerçekleşen yıkım kulüp binası içinde bulunanlara ve kupalarında enkaz altında kalmasını sağladı.
 
Enkaz bölgesinde yetkili birilerini bulamadığımızdan daha ne gibi bir kayıp olduğunu tam olarak anlayamadık. Ancak ilk belirlemelere göre yıkılan Atatürk büstünün verdiği üzüntü ile semt halkı yıkıldı.
 
Yıkım ardından hemen Marmara Üniversitesi’nin minibüsü ile gelen yetkililer yıkım alanlarına park yapılmaması için girişimde bulunması dikkat çekti.

Yıkım esnasında neler yaşandı?

Yıkıma tanık olan vatandaşların ifadeleri şu şekilde:

Harun Yavaş (Kulüp görevlisi): “Yıkım ekipleri sabah 04:00 sularında buradaydı. Saat 06:00’da yıkıma başladılar. Bir saat içerisinde her şey yerle bir oldu. Eşyalarımızı çıkaralım istedik; bizi içeri sokmadılar. Şu anda enkazın altında formalar, eşofmanlar, lisanslar var. Hiçbir şeyi dışarı çıkaramadık.”

Ahmet Nazmi Yenigün: (Genel Kaptan): “Atatürk anıtını yıkarlarken zabıta görevlilerine ‘yıkmayın, anıtı sökelim’ dedim. Bir görevli bana, ‘Gelsin kurtarsın sizi’ cevabını verdi.

Erdem Eren (Beşiktaş eski milli futbolcusu, Kulüp görevlisi): “Oldukça kalabalık 80-100 kişilik bir ekiple yıkıma gelindi. Zabıta, ambulans, itfaiye vardı. Enkazın altında kupalar, dokümanlar, lisanslar var. Önümüzdeki Cumartesi ve Pazar günlerinde dört maçımız olacak. Elimizde hiçbir şey yok. Hiçbir şey kurtaramadık. Atatürk Anıtı için de, ‘Atatürk gelsin kurtarsın sizi’ denildi bize. Yıkım bize ihbar edilmedi. Verilmiş olsa dolapları neden çıkarmayalım? Neden kendimizi riske atalım? Bu yıkımdan 400 sporcumuz ve onların aileleri etkilendi. Biz bu gençleri uyuşturucudan uzak tutuyoruz. Devletin yapması gereken işi biz yapıyoruz, demek ki yanlış yapmışız.”


Sporcu lisansları yerlerde

Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nün müdavimi olan gençler yıkıma ve sporcu lisanslarının enkaz çevresinde dağılmış vaziyete olmasına üzülürken,“devletin zabıtası balyozla saldırarak Atatürk büstünü yıktı” sözleriyle özellikle Anıtın yıkılmasına tepkilerini gösterdiler.

“Çimleri bile kepçeyle kazdılar”
Olaya şahit olduklarını belirten gençler, 10-12 çevik kuvvet otobüsü ve 2 panzerin de eşlik ettiği yıkımda, Kulübün kupalarının da enkazın altında kaldığını belirterek,“şu an tarihe ait hiçbir şey kalmadı. Burada kimsenin yanında silahı yok, bu kadar çevik kuvvete ve panzere gerek yoktu. Buradaki 400 futbolcu hem kulüpsüz hem de sahasız kaldı. Halı sahanın içine girip çimleri bile kepçeyle kazıdılar. Belediye’ye ait basketbol sahasını da yıktılar. Bu şekilde bir yıkım yaşanmamalı idi” dediler.

Kızılay’dan çadır isteyecekler
Anadoluhisarı İdman Yurdu Spor Kulübü yetkilileri, Kızılay’dan çadır talebinde bulunmayı ve bu çadırların içerisinde yıkımı protesto etmeyi düşünüyorlar.

Öte yandan Ulusal kanallardan da yıkıma yoğun ilgi vardı. NTV, Fox Tv gibi bir çok ulusal kanal yıkım alanında vatandaşlar ile çeşitli röportaj ve çekimler yaptı.
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #8 : 23 Ocak 2012 »

Bir görevli bana, ‘Gelsin kurtarsın sizi’ cevabını verdi.
Bizim de;Tanrı şahittir ki, buna verecek cevabımız elbette akıllarının alamayacağı bir şekilde çok manidar olacaktır.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: Bir Haber, Bir ŞEREFSİZLİK..!
« Yanıtla #9 : 24 Ocak 2012 »
“Atatürk anıtını yıkarlarken zabıta görevlilerine ‘yıkmayın, anıtı sökelim’ dedim. Bir görevli bana, ‘Gelsin kurtarsın sizi’ cevabını verdi.
Gelsin kurtarsın sizi ha?
Vay, haysiyeti kırık, kırk daşşak tohumları vay!
Bu sözler ancak anası, en az, bin erkekle çifleşmiş bir aşufte çocuğunun ağzından çıkabilir.
Gelsin kurtarsın sizi ha!
Eğer bu affı olmayan cürümlerinizin bedelini size cehennem azabını aratmayacak şekilde ödettirmezsek kanımıza, soyumuza yuh olsun!
Konuşun lan kahpe avrat çocukları!
Meydan sizin.
Atın, üfleyin, sallayın!
Öfkemizin ateşiyle yanacak, kinimizin şiddetiyle gebereceksiniz!!!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!