Gönderen Konu: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!  (Okunma sayısı 18176 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2290
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #30 : 02 Kasım 2007 »
Bu gün Türkmeneli Türklüğü kan ağlıyor, Oğuzun Bayatlı Türkmenleri her gün ölümle burun buruna yaşıyor, Türk ekonomisi petrol girdileri nedeniyle, bütçesinin büyük kısmını emperyalist güçlere akıtıyor ve daha bir sürü benzer sorunlarla muhatap olunuyorsa, bunların tek müsebbibi ve sorumlusu, kürt soysuzlarıdır.

Başbuğ M. Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşı sonrasında eksik kalmış Misak-ı Milli sınırlarını gerçekleştirmek üzere hamleler yaptığında, başta İngilizler olmak üzere, batılı devletlerle işbirliği yaparak isyanlar çıkartıp, Misak-ı Millinin ertelenmesine ve gecikmesine neden olan, hep bu soyu kırık kürt sürüleridir.

Sevr’den asla vazgeçmeyen, ancak karşılaştığı ve baş edemediği Türk Milli direnişi nedeniyle, uygun zamanda tekrar gündeme getirmek üzere, erteleyen batı emperyalizmi, bu amaç ve planlarında kürtleri maşa olarak kullanmışlar, kürtler de bu maşalık görevini, kanlarına münasip bir şekilde, soysuzca, yerine getirmekten geri durmamışlardır.

İnsan aklına ziyan veren şey ise; Kendilerini Türk Milliyetçisi gibi gösteren, bazı aklı evvellerin, bunca ihanet kronolojisine ve yaşanan acı gerçeklere ve hatta can evimizden hançerlenmemize rağmen halen, "Türk-kürt kardeştir, ayrım yapan kalleştir" şeklinde sözleri, Türk Milli direnişini ve dirilen Türklük ruhunu kasıtla, ağızlarından salyalar akıtarak ve tam bir uyuşukluk içinde dile getirmeleridir.

Hain ve satılmış kürdün; mert, merhametli, savaştaki acımasızlığına karşın barışta alabildiğine uysal ve samimi Türk'e düşman ve hatta canına ve vatanına kastettiği, çıkardıkları isyanlarla batının Sevr dayatmalarına hizmet ettikleri, son otuz yıldır binlerce vatan evladının canına kıyıp, Türk ekonomisini baltaladıkları ortadayken, nasıl olup ta hala kardeş ve vatandaş olabiliyorlar, bu mantığı anlayabilmek gerçek çok güç.

Bu gerçek şunu ortaya koymaktadır:
Hain kürde kol-kanat gerip himaye eden, onları; din kardeşlerimiz(!), vatandaşlarımız(!), Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de omuz omuza, bir ve beraber olarak, düşmana birlikte(!) direndiğimiz ve benzeri gerekçelerle korumaya çalışan bakar kör, idrak yoksunu ve ümmet afyonuyla beyinleri uyuşmuş, bedenen Türk ama ruhen Türklüğünü yitirmiş güruhunda (bazı Türkçülerin bu kişilere verdiği, çok hoşuma giden bir ifade, kürdofillere) kürtlerle aynı cezaya, müstahak edilmesi gerekmektedir. Çünkü sonucu ihanet olan her davranış; gafletten, düşüncesizlikten ve hatta iyi niyetten kaynaklanıyor olsa bile, ihanet olarak değerlendirilmeli ve ihanet cezasına muhatap edilmelidir.

Türk Budununun, tarihte ve halen günümüzde, canına kasteden dahili düşmanlarının başında kürtler gelmekte; bu soysuzlar güruhu, Türklüğün milli ülkülerinin önündeki, en ciddi engeli teşkil etmektedir.

Din kardeşliği anlayışı Türk soyunun her zaman aleyhine işlemiş bir olgudur.

1915 öncesi Ermenilerin yaptığı ihanet ve kasıtlarla, bu gün kürtlerin yaptıklarının arasında hiç bir fark olmadığı gibi, verdiği zararlar bakımından kürtler, Ermenilerden daha büyük tahribatlara yol açmışlardır.
Türk milleti hain Ermeni’ye anında ve kesin hatlarla cevabını vererek içindeki bu belayı tehcir ettirerek, gerekli hallerde, işlediği suçlardan dolayı en ağır cezalarla tecziye etmesine rağmen, yaptıkları itibariyle ermeninkiyle hiç bir farkı olmayan kürde aynı muamele yapılmamaktadır. Nedeni ortada ve açık; ermeni Hıristiyan, kürt ise Müslüman(!) ve hatta daha öteye sünnidir.

Şundan eminim ki eğer kürt Müslüman(!) olmasaydı akıbeti ermeniden farklı olmayacak ve hatta tarihin verdiği acıyla tetiklenen öç alma duygusuyla daha da şiddetli olacaktı. Oysaki vatanın bütünlüğüne, Türk'ün can ve ırzına, milletin istiklal ve istikbaline kasteden kim olursa olsun yapılacak muamele aynıdır. Yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödetmektir.

Türk devletinin yönetimini işgal eden zihniyet ve toplumu sevk ve idare eden sözde kanaat önder ve kuruluşları bu ikiyüzlülükten ve çifte standarttan vazgeçmedikçe, ki pek gececek gibi gözükmüyorlar, bu sorun bırakın ortadan kalkmayı, daha da şiddetlenerek milli ülkülerimizi ebediyen unutmamız gibi ciddi bir ruh ve mana yitimiyle Türklüğün en büyük kalesini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, bir avuç toprağa sıkıştırılmış, etrafı ağzı salyalı emperyalistlerle kuşatmışı Sevr sınırlarına çekecektir.

Hukukta ceza ve ödül adaleti diye bir kavram vardır. Aynı suçu işleyen herkes aynı cezaya çarptırılır. İhanetçi ve işbirlikçi kürdün suçu ermeniyle aynı olduğu halde, ermeninin çarptırıldığı cezaya çarptırılmamaktadır. Sebep? Yukarıda ifade ettim! ermeninin Hıristiyan, alçak kürdünse Müslüman(!), yani Türklerle din kardeşi(!) olmasıdır.

BOP'a hizmet eden kürdün bertaraf edilmesi, milli ülkümüz olan Misak-ı Millinin gerçekleştirilmesi için şart olurken, aynı zamanda Türklüğün gelecekte daha büyük badirelere düşmemesi için de hayati bir zorunluluktur.

Her ne kadar siyasi iktidarı gasbetmiş olan, ihanetin başka türlü temsilciliğini yapanlarda bu ruh, irade ve azim olmasa da Türk soyunun asil damarından beslenen evlatlarının vicdanlarında, Türkçülük Ülküsünün ateşi yanmakta, Türklüğün yarınları için, görevi devralmak üzere, kurtuluş ve diriliş hamlesini başlatılmış bulunmaktadır.

Başbuğun Misak-ı Milli Ülküsünü gerçekleştirmek irade, azim ve inancında olan Türk oğullarına, şanlı Bozkurtlara, selam olsun…
Bozkurtlar ordusunun, genç çerileri !
Tarihin alkış tutacağı işleri yapacağınıza dair inancım, tamdır.

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #31 : 02 Kasım 2007 »
Üçoklu Börü kandaşım. Ne desen haklısın.
Madem ki onların çoğalmasına engel olamıyorsun, Sen de çoğal :) . Bak çinli yağılarımıza.. herifler; it yiyor, hamam böceğini çerez gibi çıtlatıyor, kedi yiyor ama yaşıyor. Kürtler de aynı şekilde aynı felsefeyle "saldım çayıra mevlam kayıra" zihniyetinde.. Kim acından ölmüş? Bak afrikaya.. afrika sömürüldü( ister maden bakımından, ister yer üstü) yiyecek bişileri, satacak bişileri kalmadı.. Adamlar gene acından ölmüyor.. oraya türlü yaptırım uygulanıyor. aids'inden tut bilmemnesine kadar. her gün yeni bir hastalık çıkarıyolar afrikalılar için.
Yani kısacası rızkı veren Allah. Türk insanı, Son bir kaç yüzyılda çoğalma sorunu yaşadı. hep 1-2 en fazla 3 çocuk yaptı bizimkiler.. "yok abi, ben çocuğumun sosyal güvencesi, bilmemnesi, hastane masrafları, ıvır zıvırı'nı karşılayamadıktan sonra çocuk yapmam" diyor. Ne sosyal güvencesi? ne para biriktirmesi? kaç günlük ömrün var? rızkını sen mi tayin ediyorsun? Doğrusu ben de bu tür insanları anlamakta zorluk çekiyorum. Memlekette yaşıyorlar diye her bir şeyi hesaplamaya ve planlamaya çalışıyorlar.. Bilmiyorlarmı Allahın yazdığı olur?
Sonuç olarak, bana kalırsa milletimizin yarından tezi yok çoğalmak için aklını başına alması ve bir an önce işe koyulması lazım.
Benim şahsen dedemin 12 çocuğu var. Biri rahmetlik oldu. Kaldı onbir. "6 kız oğul, 5 de erkek oğul"
Bayramlarda bir araya gelince inanın çok neşeli ve güzel oluyor. hem biri hastalanınca 10 (amca ve hala toplamı) kardeş birden yanıbaşında.. Evlendim. Masraflarımı bunlar karşıladı :). Sağolsunlar.
Benim bu günler için ilk haykırışım "Ne Mutlu Törüyene" (Tabi Türk olarak)

Mutluyum.. Çünkü Türk'üm..
Tanrı Türk'ü Başarılı kılsın ve bizi utandırmasın.

oguz33

  • Ziyaretçi
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #32 : 02 Kasım 2007 »
Muchula Andam,

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bizler it sürüsü gibi üreyen niteliksiz bir çoğunluk istemiyoruz. "Ne sosyal güvencesi" şeklindeki yorumunu ise ciddiyetten uzak buluyorum. Biz TÜRK'lerin çoğalma gibi bir derdi ve endişesi yok. En büyük eksikliğimiz koordinasyon eksikliğidir. Yoksa tüm dünya ile baş edecek TÜRK sayımız mevcuttur. Endişelenmene gerek yok.

Esenlikler
TTK.

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #33 : 02 Kasım 2007 »
Kendimize klavuz olarak gördüğümüz herşeyiyle örnek aldığımız GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK on kardeşten biri değildi ama yetiştirilişi aldığı edep, disiplin ve şuur TÜRK İÇİN TÜRK' E GÖREYDİ ve bu amaç uğruna ömrünü cephelerde geçirdi. Velhasıl o it sürüsü gibi çoğalacağımıza şuurlu olmayı tercih edelim...


Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #34 : 05 Kasım 2007 »
Konuştuğunuz dil "Ana dilinizdir". Analarımızdan öğrendik bu dili(çoğunluk olarak). Evde konuşulan dil olduğu ve evde bizimle en çok vakit geçiren Analarımız olduğu için bu dile anadili denir. Yani "evde konuştuğu dil". Peki bu evde konuştuğumuz dili sağlayan analarımız ise. Bu onların esas görevi değilmidir? Evet görevidir. Peki Tüm dünya düzenine bakın. Kadının Yaratılış gereği esas görevi nedir? Çocuk doğurmak ve yetiştirmek(tabi erkeklerde yardımcı olur). Erkeklere göre ister ruhsal, ister fiziksel olarak çok az bir oranla daha zayıf bir yapıya sahiptirler. Fakat bu, onların birkaç çocuk doğurduktan sonra "yoruldum, bakamam, vaktim yok, nasıl beslerim?" gibi soruları malzeme etmelerini gerektirmeyecek kadar etkisizdir. (Tıbbi açıdan çocuk dünyaya getirmesi sakıncalı veya olumsuz etki yaratacak bir hastalığa sahip olanlar dışında). Ben Türkiyedeyken bir sürü zengin arkadaşım vardı. Babamın aldığı maaş asgari ücretin 2 katıydı. Biz 4 kardeştik. Onlar babamın aldığı maaşın 2 katı kadar maaş alıyorlardı ve 2 kardeşlerdi. Arkadaşım da dil, bilgisayar, yüzme, Bağlama(kısa sap saz) kursuna gitti, ben de gittim. çok şükür aklımdan hangi kursa gitmek geçtiyse gittim. sosyal sigorta açısından da ne ssk vardı ne de bağkur nede bir benzeri. yazın çalıştım kışın okudum. kimseye de ihtiyacım olmadı allaha şükür. Her ay evin bir köşesine  bir tutam para attım. onu yok farzettim. hastalandım, o paradan çıkardım (tabi babamın da yardımı oldu). çok şükür muhtac olmadım kimseye. Benim gibi diğer kardeşlerim de çeşit çeşit kurslara ve eğitim merkezlerine gittiler ve yararlandılar. 4 kardeş olmanın faydasını hem iyi günde hem de kötü günde gördüm. şimdi hepimiz üniversite mezunuyuz. Halimden memnunum. Türkiyede herşeyimi bıraktım ve Kerküklü olduğum için Kerküğe döndüm. Davamı burdan sürdürüyorum.
Aynı şekilde Telaferli olup Musulda yaşayan bir arkadaşım var. 10 kardeşler. 1'i lisans üstü okuyor,2'si üniversite bitirdi. Diğerleri yaş sırasına göre okuldalar. Babalarının tarlası var, koyunları var. Ama hepsi bitirmeden babaları "Hakkımı helal etmem" diyor. okulunu bitiren diğerinin masrafına yardımcı oluyor. Hepsi de Türk terbiyesi ile yetişiyor. Annelerini soracak olursanız. Ev hanımı. Bu kadar çocuğu dünyaya getirmenin yorgunluğunu bir yana bırakın, Bayramlarda, Ramazandaki iftar sofralarında, ev işlerine yardımcı olmalarında ve ileri yaşlarda yalnız kalmayacağı, evsiz barksız kalmayacağı, hastalandığında 10 çocuğunun da yanında olacağı düşüncesi bile ona yetiyor ve bununla gayet mutlu.
Bunları yazmamın sebebi, diğer bir yazımda gene sizinkine benzer bir eleştiri almıştım. bu onlara cevaben olmuştur.

Oğuz33 ve Dedem Korkut kandaşlarım. Yazımın ciddiyetten uzak bir yanı yoktur. Gönlümden geçeni söyledim. Burası bir tartışma alanıdır. Bunun dışında, eskiden Orta Asyadaki Atalarımız, bir yere savaş açmadan veya bir sefere çıkmadan önce ister insan bakımından olsun, ister hayvan bakımından olsun(yiyecek ve içecek temini ve rahata kavuşmak için) bir süre beklerlerdi. bunların çoğalmasını bekleyip aynı zamanda herzamanki idmanlarını yaparlardı. Bir savaş olduğunda zaten Boy bakımından yeteri düzeye ulaşmış herkesi götürdüklerinden, acı bir şekilde erkek sayısının azalmaması için nüfuslarını fazla tutmaya bakarlardı. Biz çoğalırız. İt gibi değil, İnsan gibi. Şimdiki sayımızın Tüm dünyaya yeteceğini söylüyorsun da ben buna birazcık hayal diyorum. Türkiyede ortalama her aile 2 çocuk dünyaya getiriyorsa. yani nüfus artışı 0. 2 kişi yaşlanıyor, 2 kişi dünyaya geliyor. yaşlılar ölür. sonra o 2 kişiden gene 2. ee? ya savaşlar? ya afetler? ya terör? ya kazalar? bunlar sayımızı azaltmıyormu?

O zaman nüfusu dengede tutabilmek için en az kaç çocuk dünyaya getirmemiz gerekiyor?

Tanrı Bizi Utandırmasın ve Bizi Bu Güne Dek Yaşattıran, Tarihimizle Övündüren ve Bize Türk'lüğü Öğreten Atalarımızdan Razı Olsun.

Çevrimdışı Efendioğlu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #35 : 05 Kasım 2007 »
sayın muchula

insanları yanlış bilgilendirmeyin size göre düşünürsek iki çocuklu ailelerin soyu tükeniyor?
Ayrıca 10 çocuk demek kadının 7 sene karnında bebekle dolaşması anlamına gelir, bunun neresi sağlıklı?

Çevrimdışı Muchula

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 25
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #36 : 05 Kasım 2007 »
Sn. Efendioğlu. Ben gördüklerimi, yaşadıklarımı söyledim. Kimseyi yanlış bilgilendirdiğim yok. Yorumumu da yaptım. Tşk ederim.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #37 : 09 Kasım 2007 »
Sevgili andalarım, 8 milyonluk Bulgaristan'ın 1 milyonu Türk olup bunların çoğu Türkiye'ye yakın bölgelerde, bir bölümü de mêmur olarak Sofya'da yaşamaktadırlar. Şâyet Bulgaristan'da Mîsâk-ı Millî sayılacak bir arâzi varsa, orası da Güneydoğu Bulgaristan'dır. Bulgaristan'ın tamâmı hiçbir zaman Mîsâk-ı Millî'ye âit olmamıştır. Üstelik 7 milyon Bulgar ve çingeneyi hâkimiyetimiz altına alıp da ne yapacağız? Bize Bulgaristan'ın TÜRK bölgeleri yeter, ülkenin tamâmına gerek yoktur.

Saygılarımla.


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı ÇEPNİ_TÜRKÜ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #38 : 09 Kasım 2007 »
Misak-ı Milli içinde bir başka etnik gurup yaşıyor diye ondan vaz mı geçelim yani? Şimdi aynı mantıkla güney doğuda kürtler yoğunlukla yaşıyor diye Misak-ı Milli'den çıkaralım mı? Yanlış düşünüyorsunuz...
'Biz doğrudan doğruya Milliyetperveriz ve Türk Milliyetçisiyiz.'
'Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır!'

                                                                          ATATÜRK

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 81
Ynt: BOP DEĞİL MİSAK-I MİLLİ....!!!
« Yanıtla #39 : 09 Kasım 2007 »
muchula kardeşimin bazı söyledikleri ile fikirlerim uyuşmuyo değil..
şu "sosyal güvence"  meselesine gelecek olursak:
yıllarca doğunun bir ücra köşesinde görev yaptım.o kadar çok yeşilkartlı var ki..
ve yeşilkart almaları o kadar kolaylaşmış ki size anlatamam.
adamın bir sürü çocuğu var, hepsine yeşilkart çıkarmış
bir bölge düşünün.. yani bir mücavir alan.. bu mücavir alanın nüfusunun yüzde 99 u yeşilkartlı olur mu ya
evet oluyor.
bu şaka veya abartı değil
bu yeşilkart denilen şey ile tüm tedavi ve ilacı neredeyse bedavaya getiriyor.
aldığı çocuk yardımı bilmamne yardımı da cabası..
diyeceğim odur ki bu ülkede tedavi olmak artık o kadar zor ve pahalı değil
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!