Anket

KORUCU SORUNU NASIL GİDERİLİR?

KORUCULUK SİSTEMİ KALDIRILMALIDIR
1 (11.1%)
AŞİRETLER DAĞITILMALIDIR
2 (22.2%)
TEK ÇÖZÜM SOYKIRIM
6 (66.7%)

Toplam Oy Verenler: 5

Oylama kapandı: 04 Aralık 2008

Gönderen Konu: BOZUK SEÇİM SİSTEMİ PKK NIN ELİNİ GÜÇLENDİRİYOR  (Okunma sayısı 7406 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
MECLİSTE TERÖR BÖLGELERİNDEN 100 TANE MİLLETVEKİLİ VAR.DOĞUDAKİ 58 BELİDEYE BAŞKANI KÜRT VE BU İTLER PKK YI DESTEKLİYOR.SEÇİM SİSTEMİNİN BOZUKLUĞU PKK YA MECLİSTE SÖZ SÖYLEME HAKKINI TANIYOR MAALESEF.BU NEDENLEDİRKİ GÜNEY DOĞU SORUNU ÜZERİNE YOĞUNLAŞMAK İSTEYEN İNSANLAR BU PKK KUŞLARININ SİYASİ ENGELİNE TAKILIYOR.BÜYÜKANIT PAŞAYA YAPILMAK İSTENEN KÖTÜLÜKTE BU ADAMLARIN BAŞININ ALTINDAN ÇIKMIŞTIR.VAN SAVCISI BİR NURCUDUR.SAYIN SOYDAŞLARIM SİZLERİNDE BİLDİĞİ GİBİ SAİDİ NURSİ DEVLETEMİZE DÜŞMAN BİR KÜRTTÜR.BU ADAMIN CEMAATİNDE BİR TEK KİŞİ BİLE YURDUMUZUN YARARINA ÇALIŞMAMIŞTIR.
      PEKİ KÖYKORUCULARI SORUNUNA NE DEMELİ ÜLKEMİZDE AŞİRET MENSUPLARINDAN OLUŞAN DOĞU İLLERİMİZDE GÖREVLİ TOPLAM 60.000 KORUCU VARDIR.GÜNDÜZ ASKERİMİZE YALAKALIK YAPAN GECE İSE ARKASINDAN ADİCE KURŞUN SIKAN KÖYKORUCULARI.KÖYKORUCULARI DEVLETİMİZDEN MAAŞ ALMAKTADIR DEVLET TARAFINDAN SİLAHLANDIRILMAKTADIRLAR.VE İHANET EDEREK ASKERİMİZE KURŞUN SIKMAKTA VE BÖLGEDEKİ FEODAL YAPIYA BEKÇİLİK YAPMAKTADIRLAR.EVET ARKADAŞLAR KANDİL DAĞINDAKİ 7.000 PKK LI HİÇTE ÖNEMLİ DEĞİL BUNLARIN YANINDA.SİZCE PKK NIN SİYASİ GÜCÜ NASIL KIRILABİLİR VE KORUCU SORUNU NASIL ORTADAN KALDIRILABİLİR.

Çevrimdışı doğu

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
kartalbalkan kandaşım sonuna kadar sana katılıyorum. ama bu yönetimle bilgisiz halkla bu iş biraz zor gibi. kamuoyu oluşturalım. böyle internet ortamında bierşeyler yapamayız. yüzyüze görüşelim. halkımızın daha fazla desteğini alalım. olmadı sokaklara dökülelim. bunlar olmayacak şeyler mi?

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
sevgili soydaşım doğu bak kıbrısa bir ok misali doğuyu işaret ediyor.açıl doğu açıl güneş doğudan doğacak.turana giden yolumuzu tıkayan kürdolar sorunu bizlerin örgütlenmesi ile ortadan kaldırılabilir.yüzyüze görüşelim hareket sahası belirleyelim.gerekirse meydanlarda lazım gelirse masabaşında vatan için mücadele edip şehit düşelim.

Çevrimdışı gokoguz

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Bence koruculuk sisteminin kaldırılmaması lazım.Ayrıca bunlara aman vermemk lazım bunları ingilizlerden öğrenmemiz tek sey olan ingiliz siyeseti ile kendi içlerinde kan davaları v.b seylerle uğrastırark aman vermemek lazım

Çevrimdışı AtillaKaan

  • Üyeliği İptal Edilmiş
  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 21
Almanyadakiler gibi yapmali, bunlari hep kötülemek lazim, ya TV üzerinden veya gazete. Ama galiba soykirim davasida pek fena degil gibi. Hani insan olur, Türk oglu Türk, ben cocuga kadina birsey yapamam diye cünkü kocalarinin, babalarinin köleleridir diye, ama bu hata! Hepsi PKK'ya destek veriyorlar, en beterleride kadinlar! Sadece TV'ye bakmaniz yeter.

hasta_kurt

  • Ziyaretçi
korucular hakkında soru sormussun...
şimdi bunların sistemı bıldıgım kadarı ıle anlatayım...
devlet valilige para gönderıyor yanlış hatırlamıyor isem vali yardımcısı veya sekreterı bu paraları köy muhtarlarına dagıtıyor onlarda koruculara...
mesela devlet 100 mılyar gonderdı bir il e onu muhtarlara dagıtmakla görevli insan bu 100 mılyarın 10 mılyarını cebe atıyo mesela 9 tane muhtara 10 mılyar verılıyo koruculara dagıtılsın dıye bu muhtarlarda bu 10 mılyarın 2 3 mılyarını cebe atıyo gerı kanlarıda koruculara dagıtıyo buda tahmını adam başı 750 mılyon..
gordugunuz uzere bır cok kişi buradan rant elde edıyor böyle oluncada korucular bu pkk olayının bıtmesını hıc ıstemıyorlar cunkı çalısmadan etmeden ellerıne ıyı para gecıyo muhtarlarda istemıyor  bunu cunkı onlarda para alıyo bu durumda bu sistemın yok edılebılmesının tek yolu var oda rant ı keseceksın para felan vermıceksın...
ıkıncı olay pkk nın sıyasallastırılması bunu önlemenın bana göre tek yolu illegal yollar ile bunların hepsının öldurulmesı mit ve jitem gizli bır sekılde her gun 10 tane öldurse bır yıl sonra bişe kalmaz gerıye kalanlarda zaten bir şeye cesaret edemez ama bunu mit ve jitem yaparmı onuda sız dusunun...

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
illegal örgüt devlet için en az riske sahip olan çözüm yöntemidir.fakat bunu devlet yapamaz son zamanlarda özel harp dairesine pek çok kürt yerleştirilmişdir.bunlar elbet devletin soykırım yapmayaçalıştığını açık edip devletimize ekonomik yaptırımlar sağlanmasına sebep olabilirler.fakat bir silahlı direniş elbet olacaktır.o örgütte faşist türkler tarafından kurulacaktır ve bu örgüt ortadoğuda ve balkanlarda taklit edilemez başarılar kazanacaktır.

Çevrimdışı Yavuz Han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Öncelikle şunu söyliyeyim bir korucunun gidipte pusudaki Askeri arkadan vurması olacak bir iş değildir.
Fakat; Asker ve korucu berabet göreve çıkıyor...Bu görev Operasyon olur,Pusu olur,Gözetleme olur vs...Korucularda Askerde olan herşey var (Silah Telsiz v s) yani çok rahatlıkla pusuya çıktığı timi satabilir,yerini teroristlere bildirebilir.



Bu sistem gereksizdir...En fazla bir tim daha çıkar göreve olur biter.Ama henüz kaldırılacağını sanmıyorum..
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

 

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
koruculuk ciddi bir bela.sorunun kesin çözümü soykırımdır.fakat kısa vadede Türkiye bunu gerçekleştiremez.yani yapılacak olan ilk hamle koruculuk sisteminin kaldırılması ve aşiretlerin dağıtılması olmalıdır.illegal Türkçü örgütler doğuda köy baskanları ile kürt nüfusunu kırmaya başlamalı ve kürt sorununu geçiçi bir süre için durdurmalıdır.devlet kendini topladıktan sonra illegal Türkçü örgütler balkalar kafkaslar kuzey ırak ta faaliyete başlayarak türkiyeyi dışardan gelecek saldırılara karşı koruma altına almalıdır.güvenlik sorununu aşmış olan Türkiye missak ı milli sınırları içindeki faşist Türk örgütlerini her açıdan destekleyerek öncelikli olarak kürtlerin daha sonra sırası ile diğer milletlerin yok olmasını sağlamalıdır.uzun vadede Türkiye %100 türklerden oluşan bir ülke olacak ve dünya sahnesinde senarist ve yönetmen olarak turan ellere koşmaya başlayacaktır.

Çevrimdışı horasan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
kandaşlar biz böyle birbirimizi tutmadıkça kürdolar vatanı nölmeye çalışacaklardır YETER Kİ BİZ BİRBİRİMİZİ TUTALIM BIRAKIN KÜRTLERİ O ZAMAN YEDİ DÜVEL BİR OLUP ÜSTÜMÜZE GELSE HİÇ Bİ ŞEY YAPAMAZLAR