Gönderen Konu: Bu Fotoya Yorum Yapacaklar Sıraya Girsin!  (Okunma sayısı 10191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı giray-han

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 116
Ynt: Bu Fotoya Yorum Yapacaklar Sıraya Girsin!
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2013 »
Şu vaziyete bakın. İşte bunların olabilme ihtimalini düşünüp gitmedim. Ama orada bütün bu pisliklerin arasında saf Türk çocuklarının olduğunu da unutmamak gerekir. Polis taşlamayan , sırf şu iktidarın başındaki şahısa artık yettin be düşüncesiyle orada bulunan , tedricen Atatürk ve devrimlerini tahrip etmek isteyen bu ne olduğu belirsiz pragmatistin dik alası olan na-muhterem efendiye kendince haddini hatırlatmak isteyen yüzü ak , ikbali ak Türk çocukları olduğunu da unutmayalım.
Biliyoruz kandaşım, biliyoruz ama ne yazık ki bu Türk evlatları, oraya giderken güzel bir şekilde, milli bir ülkü ardında örgütlenip gitmiş olsaydı, emin olun ki ne etnik döküntüler, ne kızıllar orada boy göstermeye cesaret edebilirdi. Bu gereksizlerin hiç biri bir 19 mayıs, 23 nisan ya da 29 ekim, 30 ağustosta ortalıkta yok. Sebebi ise bunların milli ruh çerçevesinde yapılan bayramlar ve kutlamalar olması. Devlet Bahçeli'nin yaptığı mitingler de de bu adamları göremedik. Sebep ise yine aynı. Ama milli benlikten uzak, beynelmilelcilik kokan her protestoda bunlar varlar. Türk evlatları da ötekileştirmemek, insanları kırmamak amacıyla bunları kovmuyor, ama onlar kovmadıkça, bu şerefsizler Türk'ün ardından taş atıyor, molotof atıyor, polisi tahrik ediyor.

Çevrimdışı AFŞAR BÖRÜ

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 43
Ynt: Bu Fotoya Yorum Yapacaklar Sıraya Girsin!
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2013 »
Bugün derneğe giderken gözüme çarptı Partizan flaması taşıyorlar Mustafa Kemal'in Askerleriyiz sloganı atıyorlar ulan Kaypakkaya yani Partizan'ın örnek aldığı herif Başbuğ'a söven bir şerefsiz.

Çevrimdışı oguzhanunal

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
Ynt: Bu Fotoya Yorum Yapacaklar Sıraya Girsin!
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2013 »
arkadaşlar o resimdeki mahluk büyük ihtimalle tgblidir her fırsatta zaten pkkla kucaklaşmak için can atıyorlar. her fırsatta zamanında doğu perinçek'in yaptığını, yapma pkk ile dostluğa girme çabasındadırlar nitekim bunu tarih göstermiştir göstermeye devamda edecektir.  Atatürk'ün adını alıp bu ülkede komünizmi yaymaya çalışan kansızlara karşı bir hesabımız vardır bu bizim boynumuzun borcudur bu şehitlerimiz içindir binanın çatısından atılıp şehit edilen, ciğerlerine hava basılarak ciğerleri patlatılan ve yazmayı içimin almadığı onlarca şehitlerimizin davasıdır o resimdekinin 2-3 nesil önceki ataları olan deniz gezmiş, nitekim apo denen itin dilinden düşmemekte ona karşı aşka varan bir sevda tüttürmektedir. Bu da göstermektedirki Türkçülerin Turancıların hayatta mücadele edecekleri çok şey var ve her gece yatağa girmeden önce bunu bir kez daha düşünmelidirler.