Gönderen Konu: BÜTÜN KÜRTLERİ TÜRKİYE'DEN KOVACAĞIZ, BAŞKA YOLU YOK.  (Okunma sayısı 30491 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı baybars

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 36
BÜTÜN KÜRTLERİ  TÜRKİYEDEN KOVMAKLA OLMAZ..
ONLARI EKMEĞİNİ YİYİP İHANET ETTİKLERİ ÜLKENİN TOPRAKLARINA GÖMMEK GEREKMEKTEDİR
UNUTMAYINKİ EN İYİ KÜRT ÖLÜ KÜRTTÜR !!!!!

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
onları gömmeye ne gerek var.yakalım pislikleri kırılsın.toprağın verimini azaltmasınlar.

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Bütün Türkler elele verse, hersey altindan kalkariz. Bu adi Kürdo sorunu da cözülür sayin irkdaslarim! Ama bizde malesef bir birlik yok. Türklügümüzü benimsemedikce hep kaybederiz. Almanya ´da ki durumlari bir bilseniz! Karaktersiz kürt picleri ve sakalli, salvarli inekler Türkiyeýe karsi cephe almislar! Bence kürdolar yaninda, dinciler de büyük tehlike! Bunu unutmamak lazim! Adamlar türklük önemli degil, müslümanlik önemli diyorlar! Bu ne bicim mentalite? Bunlar da irk ve vatan haini!

TÜRKIYE TÜRKLERINDIR!

kerim

  • Ziyaretçi
evet ya  isine gelmedikleri zaman musulman lik derler neymism usulman lik  kendisine dkaiyorsun musulman lik eseri yok  boyle serefsizler cok tur  cok musulman lik davasi ediyorlarsa   gitsin niye filistine niyue iraka gitmiyor simdi hangi adam  musulman  gibi yasiyor oyle diyenlerin hepsi munafik neymism usulman lik  seref sizler

truvaking

  • Ziyaretçi
lütfen dikkat edelim gardaşlarım..
« Yanıtla #34 : 28 Mart 2006 »
ben bir kürdüm...fakat ne mutlu TÜRKÜM diyene!!! diyebiliyorum...KÜRT oldugum kadar TÜRK,TÜRK oldugum kadar da KÜRDÜM..fakat o şerefsiz,bölücü,katil kürtlerden değilim..altını çiziyorum..yazılarınızı okurken dikkat ediyorum;kürtler genellemesi yapıyorsunuz gardaşlarım..genelleme yapmayın..benim gibileri rencide etmeyin lütfen....bölücü kürtler diyelim...fakat bi genelleme yaparsak kanaatımca yanlış olur...ALLAH'a emanet olun,saygılar...

Çevrimdışı brakisefal

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 188
    • http://www.vatankirim.net/
bu bataklık kuruyacak
« Yanıtla #35 : 28 Mart 2006 »
kürt hayvanı bir bataklık, PKK-İHD-HADEP-DEHAP ve türevleri hepsi ufak birer sivrisinektirler. bu bataklık kurumadan haşereleri öldürmek beyhude bir uğraş kalır.biz beyhude uğraşlar peşinde olmayalım:

kanında bir miligram kürt kanı bulunan insan dışı dolikosefal varlıkların, bizim nefes alabildiğimiz her hangi bir yerde yaşamaya hakları yoktur."ben kürdüm ama bölücü değilim kardeşiz allah bir peygamber bir çiçek böcek kuşlar" masalları ile şu an içinde bulunduğumuz siteye dahi sıçramış kanser mikroplarına taviz vermeden mücadele etmeliyiz.her insan toplumuna az ya da çok nasip olmuş asaletten hiç bir meblağ almamış kürt hayvanı, insanlığın evrimine ters olarak üremekte ve nüfusumuzu ele geçirmeye çalışmaktadır.türklük değilse bile insanlık bu bataklığı kurutmamızı gerektirir.
mücadelemiz türklük asaletini korumak, varolacak çocuklarımızı kürtsüz şehirlerde, kapkaçsız sokaklarda, hırsızsız evlerde büyütmektir. tek gayemiz budur.
tengri bizimle

truvaking

  • Ziyaretçi
yanlış!!!
« Yanıtla #36 : 28 Mart 2006 »
sana diyorum..sen kendini milliyetçi sanıyorsun ama değilsin...aç da oku milliyetçiligi!!! senden iyi biliyorum çok şükür...Benim telefonumda,evimde TÜRK Bozkurt bayrakları asılı.... çırpınırdı karadeniz!i günde 10 defa dinliyorum....sen anlamasan da böyle..ben kürdüm diyorum..fakat TÜRKÜM.kürtlük alt kimliktir...bu ülkede yaşayan herkes TÜRKTÜR!!!! benim gibi kürtler az sayıda olabilir,fakat öyleyiz...sen kalkıp bana: sen kürtsün,senin aramızda olmaya hakkın yok dersen bu ırkçılıga girer...o zaman senin amerikalılardan,o siyah-beyaz ayrımı yapanlardan ne farkın kalır?!!! lütfen kendine gel.. ve şunu iddaa ediyorum ben senden daha TÜRKÜM,daha milliyetçiyim....en yakın arkadaşım bulunduğum ilin ülkü ocakları başkanı!!!! sen neden bahsediyosun gardaşım!!!!neyse diger gardaşlarımı rahatsız etmiyeyim..özür dilerim..iyi akşamlar..

KARTALBALKAN

  • Ziyaretçi
ASALAK VE ŞEREFSİZ KÜRTLER BİR DAHA OTAĞIMIZI KİRLETMEYİN.ŞU AN SİZLERİ İŞKENCE YAPMADAN ÖLDÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.FAKAT FORUMUMUZU KİRLETMEYE DEVAM EDERSENİZ SİZDEN SABUN ŞAMPUAN GİBİ ÜRÜNLER YAPMAYI GÜNDEME ALABİLİRİZ.AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN.

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Sayin Soydamissi tebrik ederim! Cok ilginc bir konu acmis ve güzel yorumlarda bulunmus. Her noktada hak veriyorum. Ben bir kac kere yazdigim gibi Almanya´dan katiliyorum ve Anavatanim´da ki utanc tablosunun aynisi burdaki yasayan Türkler de cekiyor. Almanya kürt doldu, tasiyor. Hic birisi calismiyor. Hepsi almanyanin sosyal sisteminden faydalanip issizlik ve cocuk parasindan yasiyor. Masallah, hepsininden en azindan sekiz, doku cocugu var!
Uyusturu ve pezevenklik onlarin ellinde, fakat alman medyasinda hicbir zaman "kürtler adam öldürdü" , "kürtler esrar satti" diye manset olmuyor!
Hep "Türk vurdu, Türk satti" falan diye yazilar cikiyor. Yani kürtler TÜRKMÜS gibi gösteriliyor. Fakat AT konularina gelince alman medyasi "kürtlerin" yaninda. Yok, vay efendim, zavalli kürtlere Türkiye´de insan haklari yokmus da, garibanlar dislaniyormus da, falan filan! Almanlar bunu yutuyor. Ama almanlardan haric, bizim bazi dönek solcu görüslü "kürtcü" Türksümlerimiz var ya! Yok neymis, Türk ve kürt kardesmis diye ortaya düsüp, Türkiye´de insan haklari cigneniyor diye nutuk cekiyorlar. Bizim "sahte müslümanlardan" hic bahsetmek istemiyorum. Almanya´da tamamen bir rezilik tablosu ortaya sergiliyorlar.Ayaklarinda salvar, sakallar dizlerine kadar uzatilmis bir tuhaf sekilde geziyorlar.
Bir kac gün önce birisinle bayagi tartistim. Adam kalkmis "Türklük önemli degil müslüman olsun da, ne oluyorsa olsun" diyor. Yaka paca birbirimize girdik, arkadaslar zor ayirdi. Bu tür düsünce bizim "Tayyipci" kitlesinde malesef cok yaygin. Benim her dine saygim vardir, fakat benim icin en önemlisi TÜRK olmamdir. Atalarim Türk olduklari icin gurur duyuyorum.
Dünyanin neresinde yasiyorsak yasayalim, yeter ki biz TÜRKLER bir Birlik olalim. Kürtlerin, ve kürdofil medyanin oynuna gelmeyelim.

Çevrimdışı AKHUN

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
BEYLER,ELLERIMIZI RASGELLE HAYINLERIN KANINA BATIRARAK,DÜNYADA DÜSMANLARIMIZIN BEKLEDIGI "ACIGI!" OLMAMIS VE OLMAYACAK, TEK SAHDE SOYKIRIM ISBATI OLARAK DEGERLENDIRMEYE """KESINLIKLE!" "VERILMESIN!!!
 
ISDE BIZ SAATEN HEP TÜRKLER SOYKIRIMCI OLDUGUNU DIYORDUK  DIYENLERIN BITLERINI KANLANDIRMAYALIM!!!!

 GÜCÜMÜZ BIRLIK BERABERLIK VE INSANLIK OLSUN!!!

 BU AMACDA YANLIS YOLDA OLAN INSANLARIMIZI AZARLAMADAN,KALPLERINI KIRMADAN DOGRU YOLA GERI SEKERLIYEREK CEKIP ALALIM!!!

AMACIMIZ AMANSIZ SEKILDE,KURUNUN YANINDA BULUNAN YASIDA YAKCAKLAR  SÜPESINI CANLANDIRMASIN  BIZ "1" DOGRU ICIN "1001" FEDA EDEN MILLETIZ!!!  

BIZE FAYDASI OLMASA BILLE,DÜZGÜN OLUP VE ARK NIYETI OLMADAN BIZIMLE YASAYAN INSANLARI AYIRARAK YANIMIZDA DEGIL,EVEL ALLAH BAHRIMIZA BASARAK BASIMIZIN ÜSTÜNDE BILLE TUTAN BIR MILLET ILDUGUMUZA DAHIL HIC BIR SÜPELLERI&KORKULARI  OLMAMALIDIR!!!  

BUNA KARSILIK  HALKIMIZIN TAMAMEN EN ÖNEMLILERINI HAKKA TAPAN HAKSIZLIKDAN KORKAN,MUBAREK KAZAMIZI TÜM UZAKDA IZLEYIP UFAK TEFEK OLUMZUSLUKLARDAN  YAKLASMASAYA KORKAN  VE DESTEGINE IHTIYACIMIZ OLAN  MILLETIMIZIN KALPERINI  """"GÜVENCELERINI!!! TAMAMEN KAYIZSIZ SARTSIZ """" KAZANALIM!!!

BIZIM EFENDI YIGIT VE HAKA TAPAN BIR DÜSÜNCEMEYE SAHIP OLDUGUMUZA DAHIL HIC BIR SÜPE OLMAMALI VE BIRAKILMAMALI !!!

HATTDA KANUNU SULTAN SÜLEYMAN GIBI EN KÜCÜK AZINLIGA BILE HAKSIZLIK EDILDIGINDE EDEN NE KADAR TÜRKDE OLURSA OLSUN HAKA IHANET EDENIN GEREKLI OLAN CEZAYA UGRUYACAGINA INANDIRMALIYIZ!!!

BU YÜZDEN TEK DILLEGIM ARAMIZDA BULLUNAN BAGZI ÖFKESINI TUAMAYAN KANDASLARIMIZI UYARMAK,UYARMAK,UYARMAK OLSUN!!!

HAK HAK HAK!!!