Gönderen Konu: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!  (Okunma sayısı 12157 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #10 : 24 Ocak 2013 »

Haklısın Andam size tamamen katılıyorum helal olsun yinede kadına, MHP li vekillerin çoğundan böyle yürekli çıkışlar göremiyoruz, umarız bundan sonra tetikleyici olurda yürekli davranışlar sergilerler.

Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı Egenin Efesi

  • Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 178
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #11 : 24 Ocak 2013 »
CHP Milletvekili Sayın Birgül Ayman Güler'i kutluyorum. Ağzına ve yüreğine sağlık. Posbıyıklı babayiğitlerin! diyemediğini demiş ve bu söylediklerinden anlaması gereken yerler anlamaları gereken mesajı almışlardır.
Esas olan ilk söyledikleridir. Daha sonra dedikleri işin politik yanıdır. Fazlaca takılmamak gerektiğine inanıyorum.
Eee ne demişler? Bir başka olur Ege'nin Zeybeği.
Hemşehrimiz göğsümüzü kabartmış, bizleri gururlandırmıştır.
Gökbörü'nün izinde Tanrı Türk'ü korusun!
Dün Efe'ydik, Zeybek'tik; bu gün: GÖKBÖRÜ'dür Adımız!

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #12 : 24 Ocak 2013 »
Türkçemizde "kanının hükmünü işledi" diye hem olumlu manada hem de olumsuz manada kullanılan bir deyim vardır.  Birgül Hanım da taşıdığı asil kanının kendisine yüklediği sorumluluğu yine o taşıdığı kanından aldığı kudretle dillendirmiş; herkeslerin insan hakları, bilmem kimlerin kimlik sorunu, açılım, saçılım gibi adlarla Türklüğe ihanet ettiği bir süreçte başta üst yönetimi tamamen kürtçüleşen CHP olmak üzere mecliste bulunan bilcümle hain ve kanıbozuklara gereken dersi ve cevabı vermiştir.
Egenin Efesi kandaşımın da dediği gibi benim içinde ilk söylediği gerçek, sonrakiler işin politik tarafıdır.
Kendisini alkışlıyorum.
Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #13 : 24 Ocak 2013 »
CHP'li Güler'e MHP'den destek BDP'den tepki

CHP'li Birgül Ayman Güler'in 'Kürtler Türklerle eşit olamaz' sözüne MHP'den destek, BDP'den ise eleştiri geldi.

MHP'li Şandır Güler'in 'kurucu hukukun ve kurucu felsefenin gereğini' ifade ettiğini söylerken BDP'li Tan ise 'Yunan Ankara'ya dayanırken eşittik de sonra mı eşit olmadık?" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler'in tepki çeken sözleri ile ilgili, "Güler'in, bir akademisyen olarak, aydın Türk insanı olarak ırkçılık gibi insanlık dışı bir tavrın içinde olduğunu asla düşünemiyorum." dedi. Şandır, Güler'in 'kurucu hukukun ve kurucu felsefenin gereğini' ifade ettiğini aktardı.

                             Gülermisin aglarmisin ? Bu cümleyi kullanirken hic utanmiyor bize hakaret ettigi yetmiyormus gibi kurucu felsefe dedigi atalarimiza hakaret ediyor . Cehaletin bu kadari olmaz "Türk insanı olarak ırkçılık gibi insanlık dışı bir tavrın içinde olduğunu asla düşünemiyorum." Adama sormazlarmi ulan dümbük ? Kurucu felsefe diye savundugun cumhuriyetin ilk icisleri bakani kim? Mahmut esat Bozkurt . Bilinen en ünlü sözü " Bu ülkede Türk soyundan gelmiyenlerin hizmetci ve köle olmak haklari vardir" Bu irkcilik degilmi ? Cumhuriyet felsefesi Türk irkciligi üzerine bina edilmistir . Aksi taktirde zaten cumhuriyeti kurmakta mümkün olmazdi. Bizim insanlik edebiyatindan bir beklentimiz yok Türklük bize yeter . T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı İlb Er Tonga

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 15
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #14 : 25 Ocak 2013 »
CHP'li vekil kendince iyi bir çıkış yapmış olabilir ancak bu çıkış, içerisinde barındırdığı klasik siyasi söylemlerin önüne geçemedi. Bugünkü CHP'nin içler acısı halinin de bir göstergesi bence. CHP yönetimi bugün partinin kurucusu ve devletimizin kurucusu Ulu Başbuğ Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktadır...

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #15 : 25 Ocak 2013 »
Ulu Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk'ün partisinde artık ar namus kalmadı, CHP'nin en büyük çıplakları Hüseyin Aygün, Gürsel Tekin bir de Kemal Kılıçdaryan (Kılıçdaroğlu).

Çevrimdışı KökTürk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #16 : 25 Ocak 2013 »
Başbuğ Atatürk'ün CHP'si Birgül Ayman Güler'lerden oluşuyordu. MHP'den böyle bir çıkış ne zaman göreceğiz ?
“Öd tengri yaşar. Kişi oglı kop ölgeli törümüş.”
(Zamanı Tanrı yaşar. İnsanoğlu hep ölmek üzere türemiş.)

- Bilge Kağan

Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındıkta, ikisi arasında insan oğlu kılınmış.
İnsan oğlunun üzerine ecdadım Bumin Kağan, İstemi Kağan oturmuş.
Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş.
Dört taraf hep düşman imiş.
Ordu sevk ederek dört taraftaki milleti hep almış, hep tâbi kılmış.
Başlıya baş eğdirmiş, dizliye diz çöktürmüş...

Çevrimdışı KÜR ŞAD 2023

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 104
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #17 : 25 Ocak 2013 »
Öncelikle selamlar. Forumun yeni üyesiyim. Türkiyedeki ihanet beni çıldırtmak üzere olduğu için kendimi ifade edecek bir yer ararken kendimi burada buldum.
Yorumların hepsine bakamadım göz ucuyla takip ettim. Bu kadına ölçüsüz bir destek verildiğini ve bunun doğru olmadığını düşünüyorum. Şüphesiz CHP gibi dönüştürülmüş Amerikan devrimcisi haline getirilmiş bir partiden milli bir çıkış hoştur. Ancak bu zihniyetle bizim paylaşacak hiçbir şeyimiz yoktur, olamaz.
Israrla Türk ulusu ve Kürt milliyeti diyor. Bu kavramların ne anlama geldiğini niçin düşünmüyoruz? Türk ulusu dedikleri uydurma kavram, Türklüğü 1923'ten başlatır ve yalnız Anadoluyla sınırlı görür. Bizim ülkümüz bu mudur? Bu kadının bu tezini mi destekliyoruz. Atsız ata Türk halkı değil, Türk milletiyiz diye bir makale yazmıştı. Yaşasaydı Türk ulusu değiliz diye yeni bir makale daha yazardı. 1940 sonrası marksist dil kurumu tarafından uydurulan bu ulus kelimesini Türkçüler asla benimseyemez. Yine Kürt milliyeti ifadesi de sakıncalıdır. Eğer bir Kürt milliyeti var ise onun egemenlik talebi de olacaktır. Kürtler marksist söylemle yığından ibarettir; ama onlara halk denilmesini de çok görmemek lazım. Kürtler milliyet falan değildir. Milliyet halini alabilmek için devlet, teşkilat, kültür lazımdır.
BİRGÜL HANIMIN ÇIKIŞI HOŞTUR AMA O KADAR. KATILMIYORUM BEN SÖYLEDİKLERİNE.
TÜRK'E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #18 : 26 Ocak 2013 »

BİRGÜL HANIMIN ÇIKIŞI HOŞTUR AMA O KADAR. KATILMIYORUM BEN SÖYLEDİKLERİNE.

KÜR ŞAD Öncelikle hoşgeldin diyelim bizde. Katıldığımız nokta "çıkışına" zaten başkada önemli bişey yok.
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: CHP'DE KRAL ÇIPLAK DİYEN BİRİSİ ÇIKTI!
« Yanıtla #19 : 26 Ocak 2013 »
"HER KİM, ASABİYETİNDEN KAVMİNDEN ÖTÜRÜ BÖBÜRLENİRSE, O AŞAĞILARIN AŞAĞISIDIR"

Başbakan Erdoğan, CHP Milletvekili Birgül Ayman Güler’e yüklendi. Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmada değindiği asabiyet kavramından bahsetti. Başbakan, "Birileri herhangi bir sözlüğe bakma ihtiyacı hissetmeden bu çok önemli kavramı öfke olarak adlandırdılar. Adeta cahilliklerini ortaya koydular. Asabiyet 14. yüzyılda İbn- i Haldun’un kullandığı yüzyıllar boyunca da konuşulan geliştirilen bir konudur. Kavramın özü de şeytanın ‘Beni ateşten yarattın. Onu çamurdan‘ diyerek kökene vurgu yaparak isyan etmesine dayanıyor. İnsana dair çok açık bir gerçeği görmemiz gerekiyor. Hiçbirimiz nerede dünyaya gözlerimizi açacağımızı hangi anne babanın çocuğu olarak doğacağımızı hangi ülkede hayata merhaba diyeceğimizi seçme imkanına sahip değiliz. Böyle bir kibir böyle bir böbürlenme insanlık dışıdır ırkçılıktır faşizmdir. Bir kere bu topraklar tarih boyunca hiçbir zaman bu kavramlara ev sahipliği yapmamıştır. Osmanlı’ya gittiğimizde Osmanlı’da böyle bir farklılığı göremezsiniz Selçuklu’da da göremezsiniz. Bir ırkın bir kavmin diğerlerine üstünlük taslaması kabul edilmemiştir. 1940’ larda Avrupa’da faşizm yükselirken Türkiye’de bazı denemeler olmuş ama asla başarıya ulaşamamıştır.

                                       Basbakan asil asagilarin asagisi kendi pis irki oldugunu düsünmeden bize " gökten indigi sanilan kitaplardan" masallar anlatarak hakaret etmeye yelteniyor . " Hiçbirimiz nerede dünyaya gözlerimizi açacağımızı hangi anne babanın çocuğu olarak doğacağımızı hangi ülkede hayata merhaba diyeceğimizi seçme imkanına sahip değiliz." Yeni dogan bir insan hangi ananin babanin hangi irkin cocugu oldugunu nasil bilsin ? Peki cocugun anasi babasida hangi soydan türedigini bilmiyormu ? Dogacak cocugunun irkini bilmiyen ana baba olurmu ? Nasilki sen basbakan olarak Gürcistandan Türkiyeye siginmis hiristiyanlik dinini terketmis sonradan müslüman olmus " Babam gürcü anam laz" diyecek kadar asagilik irk bilincine sahipsen . üstünlügü dünya milletleri tarafindan kabul edilen Türk cocuguda hangi irkin mensubu oldugunu elbette bilecek ve asaleti ile gurur duyacaktir .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.