• Türkçü Turancı Otağ forumuna hoşgeldiniz.

EBULFEZ ELÇİBEY

Başlatan Kök-Börü, 07 Ağustos 2007

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurturk

O döktüğümüz göz yaşlarının küçük bir birikinti kalması dileğiyle.

ÇEPNİ FİRUZ

Yüksek Türk siyasetçisi, Vatan ve Özgürlük savaşçısı Ebulfez Elçibey seni hiçbir zaman unutmayacağız. Yarım bıraktığın savaşını Azerbaycanın asil evlatları er yada geç muhakkak tamamlayacaklardır.Türk ve Türk dünyasının  şanlı Tarihine adını yazdırabilen kişiliğinle  her zaman anılacaksın   Ruhun şad mekanın Tanrıdağı ve Türk uçmağı olsun.

Kıpçak Bey

Yaşasın hayatını TÜRKLÜĞE adamış bu kahraman insanlar. ALLAH hepimize onlar gibi olmayı nasip etsin. Hepinize paylaşım için teşekkürler

motun yabgu

Büyük devlet adami,Ebulfeyz Elcibeyin,kahrindan ucmaga vardigini,düsünürüm hep. Mekani Tanri daglari ruhu sad olsun Türk irki sagolsun
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Işbara Tarkan

Elçibeyim seni tanıyamamak, davanda yanında bulunamamak içimde yaradır.Başbuğumdan sonra yanında olmayı en çok istediğim liderdir.Mekanı Tanrı Dağı olsun.Biliyorum ki bizi gözlüyor.Tebriz'de ay-yıldızlı bayrak gökleri süsleyene kadar da bizi gözleyecek.
"Süt verirken öz anam, Böyle demişti bana: Seni kurban besliyorum Türk Yurduna, Vatana, Bu dünyada azatlığı şan şöhretten üstün tut, Alçaklığı, yaltaklığı, rezilliği sen unut! Senin sevgin vatan olsun, millet olsun, ben olum, Sütüm sana haram olsun; hıyanet etsen oğlum!"

Ahmet Cevat