Gönderen Konu: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!  (Okunma sayısı 18876 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İgdirhan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 325
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #10 : 05 Ağustos 2007 »

Atatürk milliyetçiliğinin anayasadan çıkartılarak avrupa ayarında sivil ve ant-i Atatürkçü bir anayasa hazırlanması gerektiği beyan aden akp milletvekili Zafer Üsgül'ün bu istegine, BBP genel başkanı Musin Yazıcıoğlu'da destek verdi.
Renkler ve saflar daha da netleşiyor...
Büyük Türk Milleti ise olup-bitenleri, dizi film gibi, izlemeye devam ediyor!!!

TTK.

Yazıcıoğlu yeni bir Anayasa'nın çıkarılmasının şart olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:
Alıntı

"Bu alanda mutlaka yeni düzenlemeler yapılması gerekir.
Bu Anayasa'nın yetersizliğini herkes kabul ediyor.
Elbette sivil bir elden, sivil kurumlar tarafından tartışılmış, toplumun her kesimi tarafından irdelenebilmiş bir Anayasa metni ortaya çıkarılarak bunun halkın iradesine başvurmak suretiyle yenilenmesinden yanayım.
Özellikle mevcut Siyasi Partiler Yasası, Seçim Kanunu, cumhurbaşkanlığı seçim usulleri, dokunulmazlığın kaldırılması, YÖK gibi dayatmacı kurumların demokratikleştirilmesi, acil çözülmesi gereken problemlerdir."



tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #11 : 05 Ağustos 2007 »
Çok merak ediyorum AKP oy verenlerin zihniyertlerini.Acaba nasıl rahat uyuyorlar

TTK.

Çevrimdışı emirtimur

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 8
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #12 : 05 Ağustos 2007 »
Ak partinin amacı öncelikle ATATÜRK milliyetçiliğini ortadan kaldırmak, DİN  HOŞGÖRÜ AB  DEMOKRASİ adı altında bu ülkeyi bölmeye ortam hazırlamak ve TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN bekçisi olan TSK yı yıpratmaktır.ancak buna ne akp nin nede tüm dünyanın gücü yetebilir bizler oldukça TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR   .  TÜRK EVLADI BİR TÜRK OLDUĞUNU SAKIN UNUTMA!!!!

Tardu Kagan

  • Ziyaretçi
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #13 : 06 Ağustos 2007 »
Çok merak ediyorum AKP oy verenlerin zihniyertlerini.Acaba nasıl rahat uyuyorlar

TTK.

               Mankurtlar her zaman mışıl mışıl uyurlar.Çünkü,ne bir hedefleri,ne bir ülküleri,ne de sizin gibi maddi olmayan ulvi düşünceleri vardır.

Çevrimdışı ildeniz ilbey

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 23
    • Kendi küçük sitem
İŞTE YENİ ANAYASAYI HAZIRLAYAN KOMİSYON!
« Yanıtla #14 : 02 Eylül 2007 »
İŞTE YENİ ANAYASAYI HAZIRLAYAN KOMİSYON!
 
AKP’ye yeni Anayasa taslağı hazırlayan ve başkanlığını Prof. Dr. Ergun Özbudun'un yaptığı bilim kurulunun bugüne değin gizli tutulan beş komisyon üyesinin adları açıklandı. Çoğu, Anayasa’daki Kemalist unsurların ayıklanması görüşünü savunan öğretim üyelerinin “ilginç” özelliklerini ve bazı görüşlerini açıklıyoruz:

Prof. Dr. Levent Köker (Gazi Üniversitesi): Demokratik çoğulcu yaklaşımı, sol ideolojiye yön gösteren görüşleriyle tanınıyor. Resmi ideoloji karşı söylemiyle AKP’nin ilgisini çekti. Bir yazısında şu görüşlerini kaleme aldı: “Kemalizm’e artık aşılması gereken bir tarihi fikirler bütünü olarak bakmalıyız. Kemalizm olduğu sürece Türkiye’nin Avrupa’yla entegrasyonu gerçekleşemez. Kemalist Türkiye’nin vesayet rejimi olarak adlandırılmış olduğunu da hatırlamak lazım” diyor ve bazı kesimlerin politik olarak yeni bir anlam yüküyle Atatürk'ü yeniden gündeme getirmelerini, son dönemdeki küreselleşme cereyanlarına karşı 'ulusal hassasiyetleri' öne çıkaran bir milliyetçi dalganın yükselişine bağlıyor.

Prof. Dr. Fazıl Hüsnü Erdem (Dicle Üni.): Anayasa’nın Atatürkçülük unsuruyla tekçi bir resmi ideolojiye sahip olduğunu savunduğu bir yazısında, “Türklüğün etnik bir çağrışım yapmadığı ve yalnızca vatandaşlığı ifade eden bir terim olduğuna ilişkin söylem, özellikle Kürtler ve gayrimüslim azınlıklar açısından inandırıcılıktan uzaktır” dedi. Erdem, Genelkurmay’ın 27 Nisan bildirisi ve yargıdan gelen açıklamalar konusunda da, “Yerleşik demokrasilerde benzerine rastlanılması mümkün olmayan bütün bu beyanat, bildiri ve kararlar alt alta konulup okunduğunda, bir cephe harekátıyla karşı karşıya olunduğu; seçilmişler eliyle yürütülen demokratik siyasetin atanmışlarca kıskaç altına alınmaya çalışıldığı görülür” demişti.

Doç. Dr. Serap Yazıcı (Bilgi Üni.): Küçük yaşta geçirdiği trafik kazası nedeniyle eğitimini ámá olarak sürdürdü ve akademik kariyer yaptı. Bir yazısında, “Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olamayacağı iddiası bir söylem olarak da demokratik değildir” derken, Anayasa Mahkemesi’nin 367 kararını eleştirerek, siyasi konjonktüre göre karar alındığını savundu.

Doç. Dr. Zühtü Arslan (Polis Akademisi): TESEV’in Almanak 2005 çalışmasına katıldığı için Genelkurmay’ın hedefi oldu. Bir yazısında. “Böylesine geniş bir çerçevede tanımlanan milli güvenlik kavramı, silahlı güçlerin aynı zamanda ideolojik devlet aygıtı olarak işlev görmesini ve aslında milli güvenlikle doğrudan ilgisi olmayan konularda söz sahibi olmasını beraberinde getirmektedir” dedi. Hakkında 'TSK ile polisi karşı karşıya getirdiği' gerekçesiyle soruşturma açıldı.

Prof. Dr. Yavuz Atar (Selçuk Üni.): Cumhurbaşkanı’na tanınan yetkilerinin parlamenter sistemden sapma olduğunu savunuyor. Yürürlüğe girmeyen 5 artı 5 düzenlemesiyle ilgili Anayasa Mahkemesi’ne dava açan Sezer’in görev süresinin sona erdiğini iddia etti.


YÜCE TÜRK MİLLETİ'NE DUYURULUR!
Milliyetçileri ayırmıyoruz! Davamızın çizgisini belirtiyoruz! Türkçülüktür, bu da.

tungatonyukuk

  • Ziyaretçi
Ynt: İŞTE YENİ ANAYASAYI HAZIRLAYAN KOMİSYON!
« Yanıtla #15 : 04 Eylül 2007 »
Son Laik Cumhurbaşkanı belkide Ahmet Necdet Sezer.....

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #16 : 18 Eylül 2007 »
Kurtuluş savaşı sırasındayabancı güç odakları halife yandaşlarını kullanmış,ingilizler ortadoğuda islamcılarla işbirliği yapmışlardır.Soğuk savaş boyuncada radikal islamlada,ılımlısıylada iyi geçindiler.Soğuk savaşın bitip radikal islamcılar Abd ile işbirliğini bozmasıyla  abd nin ılımlı islam politikası ağırlık kazandı.İşte tayyip iktidarıda bunun ürünü.

Çevrimdışı AYBUKE

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 36
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #17 : 18 Eylül 2007 »
ATATÜRK'ÜN ve TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN verdiği bütün imkanları kullanıp, böyle ahmakça sözler ve icraatlara destek verenlerden er yada geç hesap sorulacak. AKPARTİYE oy verip, bizi bu durumlara düşürenlerin kesinlikle benim gözümde değeri ve affı sözkonusu olamaz. Bu kanıbozuğun bu şeref yoksunu sözlerini engelleyemeyen yargı sistemi de kendini belli etti. Bu kanı bozuklara milletin artık haddini bildirmesi şart oldu. Mankurtlara her fırsatta bu anayasanın ne olduğunu anlatmamız gereklidir.
TÜRKSEN ÖĞÜN DEĞİLSEN İTAAT ET.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #18 : 18 Eylül 2007 »
Tayyip ' in tek kalması rakipleri Arınç ile Şener'in tasfiye edilmesi ,tek rakip kalan kardeşi Gül'ünde Noter yapılması tamamen planlanmış senaryonun ürünü.Bu ürünlerin çin malı olduğu,üreticilerininde iflas edeceği günler yakındır.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: ELVEDA KEMALİZM ,HOŞ GELDİN TAYYİBİZM!!!
« Yanıtla #19 : 02 Ekim 2007 »
Akp gelip gecicidir Bugün varlar yarin tarihin cöp tenekesindeki layik olduklari yeri alirlar Büyük kurtarici Mustafa Kemal Atatürk ebediyete kadar kalicidir Atatürke elveda demek icin Türk soyununun yok olmasi gerekir Bunun mümkün olmadigini Türk irkinin sonsuza kadar dünya var oldukca yasayacagini düsmanlarimiz bizden daha iyi bilmektedirler Bizi zayiflatabilirler asla yok edemezler TÜRK IRKI SAGOLSUN
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.