Gönderen Konu: EVRENSEL TURAN PLATFORMUNDA "TÜRKİYE" ÇALIŞMASI  (Okunma sayısı 17532 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
Atsiz Ata Macar kardeslerimize bir siir yazarak tabulari yikmaya calismis ama;basarili olmusmudur orasi bilinmez.B

Halil Kandaşım,

Atsız Ata'nın Macar soydaşlarımıza olan bu ilgisi karşılıksız kalmamıştır. Macaristan'da kurulan fakat Sovyet işgali dolayısıyla 1950 li yıllarda Arjantin'e taşınmak durumunda kalan Turan Cemiyeti yönetimnden olan Baron İmre Von Taht, Atsız Beğ'in çok yakın dostudur. Türkiye'de  kendisini ziyarete gelmiş ve Atsız Beğ'i Turan Cemiyeti Yönetimine  Fahri üye seçilmesini sağlamıştır.

kynk: Sakin Öner, Türkçülerin Kaleminden Atsız

TTK

Ege Agabeyim;
Bu merakimi ve eksikligimi giderdigin icin tesekkür ederim.Bu yeni olusumda sizi her zaman ki gibi can-i gönülden destekliyor ve kutluyorum.

Tanri Kut Versin...
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
Anda İngilizcemiz bu sayfaların hazırlanmasına yetmese de, teknik birikimimiz var. Çeviriler belirli bir seviyeye ulaştığın da hem forum bölümüzü hemde ana sayfamızı iki ya da daha fazla dilde yayın yapacak duruma getiririz.

TTK
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı kızıltamu

• Türkçü-Turancı
Andalarım benimde ingilizcem fena sayılmaz ben çok kullanmayı sevmesemde kandaşlarımızla dil birliği olana kadar mecburen yapalım.
TTK
Ya Susturacağız Ya kan kusturacağız

Çevrimdışı Sagu

• Türkçü-Turancı
  • **
Çok iyi bir fikir.Bende destekleyeme hazırım..Bu sayede paralel olarak Türkiyedeki Turancılıkta yükselebilir.
TTK

tardu kağan

• Ziyaretçi
                     Kök börü anda,eşimileri derecede bulgarca rusça ,slovak ve slavca bilir doğru adresleri bulursak  buiş olur derim,

Kök-Börü

• Ziyaretçi
Ynt: EVRENSEL TURAN PLATFORMUNDA "TÜRKİYE" ÇALIŞMASI
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2007 »
                     Kök börü anda,eşimileri derecede bulgarca rusça ,slovak ve slavca bilir doğru adresleri bulursak  buiş olur derim,

Bu çok iyi Anda..İngilizce konusunda zaten problemimiz yoktu.Rusça yazım konusundada zaten işyerimden  Şaman- Buryat(Moğol) arkadaşım yardımcı olacak..Benim eşimin de zaten slavcası çok kuvvetli,eşinle beraber konu üzerinde çalışabilirler..
Toplantıda ayrıntıları konuşuruz.

Çevrimdışı Atçeken Beği

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #16 : 07 Haziran 2007 »
Almanca'nın bir katkısı olacağını sanmıyorum,ama bu konuda da elimden geleni yaparım.

Esenlikler...
Oturup düşündüğümde yetim olmadığımı gördüm! Oğuz Han gibi atası, Dede Korkut gibi muallimi, Köroğlu gibi ağabeyi, Mahtumkulu gibi akıl hocası olan birisi hiç yetim olur mu?
Saparmurat Türkmenbaşı

Çevrimdışı Dr.Bilge

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 08 Haziran 2007 »
Saygıdeğer arkadaşlar,
Almanya da yaşayan bir arkadaşımız var. İnternet sitesi hazırlamakta ve grafik düzenleme de çok başarılı çalışmalarına şahit oldum.
Kendi imkanları ile yarattığı çalışmaları için, teorik bilgi ve destek bulmak amacı ile kardeş bir siteye müracaatı sonucu tanıştık.
Şimdilik yaptığı çalışmalarda eksik ve hatalar olduğunu kendisi de kabul ediyor ve bunların düzenlenmesi için yardım istiyor.
Site yöneticileri uygun görürse irtibat adresini verebilirim.
Yalnız gurbetçi olmasının verdiği bir mahcubiyet ve kırılganlığı var. Eserlerini incelediğinizde eleştirilerinizi bu özellikleri dikkate alarak yapacağınıza eminim.
Saygılarımla

tardu kağan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 08 Haziran 2007 »
                   Evrensel platformda sahip olduğumuz Türkçü Turancı ideolojinin hepimizce malum milliyetçilere ve Türkçülere anlatılması işin enzor kısmı...Tabi bu saflarımızı dahada sıklaştırmak amacındaysak.Bu sıralar Konuştuğum anlatmaya çalıştığım arkadaşlara karşı bu konuda malesf ne kadar eksik olduğumu anlayabiliyorum.Türkçülük konusunu anlatmak gerçekten çok daha kolay oluyor.Bu konuda yapabileceğimiz  çalışmalar için bizlere yazılı broşür,kitap ve kitapçıklar lazım hem de şiddetle.Birçok andamızın bu ideolojiyi genlerindeki yazılımın ruhuna aksi olarak tanımladığım için(en azından bende bu böyle)Tereddüte yer vermeden  andalarımızı bu konuda yetiştirmek onların da başka kandaşlarını davaya kazandırmaları açısın dan bence çok büyük öncelik istiyor.Kanımca bu konuda neler yapabiliriz(kitapçıklar)bu konuya eğilelim derim.Hatta bir toplantımızı,daha kaliteli bir ortamda Şu an vefa lisesi müdürü olan Sn Sakin Öner beğ i de davet ederek gerçekleştirebilirsek sanırım büyük yankı uyandırabiliriz.Gazetelere bile ilan verebilir katılımı artırırız...Ne dersiniz?

Kök-Börü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 08 Haziran 2007 »
Dr.Bilge Kandaş,

Almanyadaki arkadaşa tabiki yardımcı olmak isteriz..İrtibat detaylarını özel ileti ile bana yollayabilirsiniz..İlginize tekrar teşekkür ederim..

Esen Kalın

Tardu Kağan Kandaş,

Eskilerden Sn.Sakin Öner Beği misafir etmekten memnuniyet duyarız.Bu pazar toplantıda bu konuyu muhakkak görüşelim.