Uganda'da ki Fethullah'cı ,Şakirt seks manyağı hakkında açıklama
Zaman Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce’den Açıklama Geldi : ‘’Emin Baro Okulumuzda sadece danışmanlık üzere bulunuyordu ,kendisi öğretmen değildi ! ‘’
Bu yazıyı yazan şahsın ve içeriği hakkında ki gerçeklik payı hakkında kesin bir idia yok . Sadece bana gelen elektronik posta ya göre buraya ekleme ihtiyacı buldum.
O yüzden www..com bu haber hakkında hiç bir sorumluluk kabul etmiyor !
Arkadaş çevresine elektronik posta atan Hüseyin Gülerce , bu olayın ve şahsın,cemaat ile bağdaştırılmasının cemaate çok zarar verdiğini ve yıprattığını belirtiyor .
Hüseyin Gülerce’nin elektronik posta ile yolladığı yazı ;
Değerli arkadaşlarım ,şahsi düşüncem itibariyle bu savunmayı, gerek kendi sitelerimizde , gerek Zaman gazetesi üzerinden yapmayı uygun bulmadım . Bu neden mütevellit sizlere elektronik posta üzerinden açıklama yapmayı uygun buldum . Bugün sabah saatlerinde çeşitli haber sitelerinde ve medya kuruluşlarında Emin Baro adlı, Ugandada görev yapan çocuk istismarcısının haberleri yer almıştı . Önceliklen herkezin bilmesi gereken bu vakanın direkt ‘’cemaat okulunda görev yapan hoca’’ adında duyurulması, hem Hoca Efendiyi hemde cemaatin ileri gelenlerini oldukça rahatsız etmiştir .
Emin Baro bizim bünyemizde yani kurumumuzda bulunan bir öğretmen değildir . Kendileri 2006 yılında Makedonyda’da ki bir okulumuzda görevini tamamlamış , Uganda’da ki okulumuzda ise sadece Danışmanlık hizmetinde bulunan cemaatimizlen alakası olmayan bir vatandaşdı.Okulumuzun Öğrenciler ile hiç bir şahsi kontağı olmadığı gibi kendileri tamamen okulun ,yemek , servis ve bina bakım onarım işleri ile meşgul oluyordu .
Bu sapkın hareketin tüm cemaate mal edilmesi çok acı verici olduğu gibi çokta alçakcadır . Bu olayı çarptıran medya kuruluşları başlıca bellidir .Hakklarında gereken işlemler yapılacaktır.
Amaçları okullarımızı ve cemaatimizi yıpratmaktır .Bu olayı ileri ki günlerde daha geniş ve kapsamlı bir şekilde aydınlatacağız.
Saygı ve Hürmetlerimle
Hüseyin Gülerce