Gönderen Konu: FETHULLAH GÜLEN DGM DOSYASI FETÖ  (Okunma sayısı 165957 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kerim

  • Ziyaretçi
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #30 : 11 Haziran 2006 »
allh  turk irkini korusun  !!  sozume baslamadan once  hun turk yoneticisine ses leniyorum  sayin yonetici sizi kim yonetici yapti  bilmem  ama  oncelikle sizin burdan  baskalari kovmak  yada def etme gibi hakkiniz yok hemde buraya giren turk culukten anlamayanyanlislikla konusani  burdan def etmekle turk gencleri  turkculukten sogutuyor sunuz  eger yoneticiy seniz bilginiz varsa ikna edin     bide burdaki  irkdas larima  sesleniyorum  oncelikle  sizde zerrecik   turk ahlaki yok   kendinize turk diyorsunuz  cok kufurlu otagi kirletiyor sunuz   boyle konusmakla ata larinizin adina leke suruyorsunuz  konusuyor sunuz  siz turklugun ne oldugunu unutmus  yada unutturulmus  kendi kardesini kovuyor sunuz  bu sizin icin bir zevk olmali aaa bide su mesele  FETHULLAH GULEN MESELESI   BURDAN SIZE SES LENIYORUM   BU CAGDA BEN ONUN GIBI ISLAMA HIZMET EDEN  TURKLUGE HIZMET EDEN  BIRSINI GORMEDIM  BENIM SAYGIM SONSUZ DUR  FETHULLAH GULEN HOCA EFENDIYE   BIDE  O ADAM DAN NE ALIP VEREMEDIGINIZ VAR  BARI OMRUNUN SON YILLARINI YADA SON SAEETLERINI  RAHAT GECIRSIN  YONETICI SANA BIR DAHA SES LENIYORUM  ISTERSEN BENIDE   KOVAR SIN   KOVA BILIRSIN    :asker:

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #31 : 11 Haziran 2006 »
kerim efendi bence azıcık onurun varsa bir daha bu siteye yazma.dine hizmet ediyomuş ne hizmette bulunmuş fetoş dine.ayrıca TÜRKÇÜLÜĞÜN temeli din değil ırk tır.

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2391
  • TTK
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #32 : 11 Haziran 2006 »
Aşağılık mahlukatlar yine gelmiş. Bakıyorum aylardır üyesin siteye,fetoşu görünce mi ayaklandın. Daha öndece fettoş hakında o kadar mesaj yazılmıştı. şimdi ne oldu..

Saygın sonsuz olan fettoşun sitelerine gitseydin burada ne işin var. Zorla mı siteye üye yaptık. Azcık onurun serefzin olsaydı zaten zamanında buraya üye olmazdın..

Ezik mahlukat burayı demokratik bir ortam mı sandın..!
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı h_ersen

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 19
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #33 : 12 Haziran 2006 »
..................

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #34 : 12 Haziran 2006 »
Evet kerim denilen fettoşçu seni! Türkçülüğü unutmuşuz! İyi ki ne sen bize öğretmeye kalkıyorsun!Sen kim, Türkçülük olmak kim? fettoş amca'ya saygı duyuyormuşsun: O zaman git ve kucağına otur, belki sana bir iki masal anlattır ahlaksız mahluk! Utanmadan burda fettoş gibi karakter yoksunu savunuyorsun! Tanrı sana akıl fikir versin!

Çevrimdışı Turk_aze

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 233
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #35 : 13 Haziran 2006 »
bu fethullah adlı şahsın tutuklanması ve uzun müddet içerde tutulması lazım.adamın her hareketi tehlike.

Çevrimdışı brakisefal

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 188
    • http://www.vatankirim.net/
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #36 : 16 Haziran 2006 »
bu akıl yoksunu fettoşcular buraya bile sızdı.hele bunu "TÜRKÇÜ" sıfatıyla yapıyorlar ya varın gerisini siz düşünün. her yere el attılar, binlerce saf vatan evladını dini duygularını kullanarak yandan yemiş bir kürtçülük olan nurculuk tarikatına ortak ettiler. o nurculuk dedikleri sayıklamanın ne olduğunu bilmek lazım ilk olarak, bilelim ki sonra kendimize Türkçü diyelim.üç beş kelimeyi bir araya getirip Türkçülük kisvesi altında fettoşculuk yapmak kimsenin haddi değildir.bunu olsa olsa kafası karışık
süzme  ülkücü tayfası yapar.

nurculuk'u Atsız Ata pek güzel anlatmıştır, bunu bilmeyen bilmek istemeyen akıl seviyesi kürtlerle bir olan süzme yurdum insanlarına da en azından bediüzzaman(?) said nursi 'nin kim olduğunu anlatmalıyız.

efendiler, fettoşcuların izinden gittikleri ve bediüzzaman sıfatına layık gördükleri, laf yerindeyse taptıkları said nursi, aslen bitlis'li kürt oğlu kürt'tür. buna pek yabancı değiliz, bu ülkede din adına her türlü pisliği işleyenlerin kürt olduğu malüm.yalnız said nursi'nin farklı yönleri de vardır.
bu kürt, diğer hayvan ırkdaşları gibi aşağılık pis kokan bir organizmadır.öyle ki
Türkçe dahi bilmemekte, okuma yazması dahi tam olarak yoktur.
bu kürt hayvanı volkan gazetesi başta olmak üzere kürt teali ve islam teali cemiyetleri gibi örgütlerle kurucu babında ilgilidir. zaten gerçek ismi said kürdi olup doğduğu köyün ismi nurs olduğu için kendini kuranın nur suresinde müjdelenen alim  olarak gördüğü için haddi olmayarak nur ismini almış ve kuranı yine haddi olmayarak yorumlamıştır..
ama ne yorumlamak
efendim bilen bilir, okuyanınız varsa nurnameleri ve diğer paçavraları orlarda yazan kürdistan tanımlamalarına pek bi gülersiniz.evlere şenlik anlatımlar vardır. Türk'lerin yecüc mecüc (kıyamet alameti) olduğuna dair ibareler vardır.tüm bunların dışında kürt hayvanının sosyal hayat yapısına yakışak şekilde cezalandırma yöntemlerinden falan bahseder.şimdi tüm bunlar böyleyken bu aşağılık kürt hayvanının yolundan giden veya ona kürdofillik yapanları nasıl masum bulalım ? kaldı ki fettoş hocaefendi de akıl babası gibi aşağılık bir kürt değil mi ?

arkadaşlar bu devirde Türkçü olmak gerçekten büyük iş, ilk başta dogmaları reddetmek, özündeki o ışığı keşvetmek ve son başbuğ ATATÜRK'ün öğretileri ve Nihal Atsız atamızın yol göstericiliği ile kavramları iyi saptamalıyız.
;
son olarak ise şunu demek isterim, bir davaya verilecek en büyük zarar, o davayı tam olarak idrak edemeyen yandaşlarından gelir. cahil süzme milliyetcicikler yüzünden (ki bunlara kısaca ülkücü diyoruz) Türkcülük, Türk ırkcılığı en büyük yarayı almıştır.
bizler ümmetci zannedileceğiz diye bozkurt simgemizi kullanamaz hale gelip, sokakta vatan hainliği tescillenmiş said kürdi hakkında gerçekleri anlatamaz hale geldiysek bu ülkede çok vahim şeyler oluyor demektir.

şahsen bu fettoşcular benden uzak Allah'a yakın olsunlar

Çevrimdışı esenbike

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #37 : 16 Haziran 2006 »
Konu basligi olarak verilen belgeye ragmen, bazi Turkcu(!)arkadaslarin, Turkun ve Turklugun dusmani olan  Fettullah Gulen'i savunmalarini hayretler icinde okudum. Forumda oldukca yeniyim hata yapmaktan(yazim ve imla konusunda) korkmama ragmen, yazmadan edemedim.

Insanimizin inancindan prim saglayarak her alanda kullanan din simsarlarindan dolayi Turkiye Cumhuriyet ve Turk milletinin bugun geldigi nokta gun gibi ortada...

Fettullah Gulen'in din kardesligi adi altinda; milliyetcilik duygusunu torpuleme ve milliyetcilik kavramini yok etme calismalarinda kûrt akimina destek verdigi ve bunu yaparkende insanimizin inancini istismar ettigini bu zamana kadar yapmis olduklari faaliyetlerden yola cikarak hala anlayamiyorsak, yazik bize!....
Saygilar, TTK

Çevrimdışı Turk_aze

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 233
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #38 : 17 Haziran 2006 »
fethullahın kadrosunu dağıtmak lzım.dağıtılmazsa zamanla pkk gibi başımızı ağrıtacak.çok sağlam bir para kaynakları var. Azerbaycan Baküde en büyük kırtasiyeler bunların.kırtasiyelerin içinde de satıcı olarak pkk dan emekli kadrolar var.

Çevrimdışı Yavuz Han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Ynt: FETTULLAH GÜLEN DGM DOSYASI
« Yanıtla #39 : 28 Haziran 2006 »
Fettullah Gülen cemaatinin  itirafçısı Nurettin Veren bu akşam 22:00'de Kanal Türk'te "Yolsuzluk ve Yoksulluk" programında konuştu,program hala devam ediyor.

İşin önemli tarafı bu örgütün içinde bu kadar yükselen birinin konuşması.Biz söylüyoruz anlamıyorlar,şimdi Millet neyin ne olduğunu anlasın.
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.