Gönderen Konu: Gaziantep'de Hain saldırı  (Okunma sayısı 9823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kocakurt

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 8
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2012 »

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #11 : 21 Ağustos 2012 »
Davutoğlu, Çelik ve Tayyar saldırıyı Suriye'ye yıkmak istiyor
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Gaziantep'teki saldırının arkasında Suriye'nin olabileceğini iddia etti. Davutoğlu, "Beşar Esad’ın cinayet şebekelerinin bayram günü 200 kişiyi öldürerek kutsal tanımaması ile terör örgütünün saldırması arasında yöntem ve zihniyet paralelliği var" dedi.



                           Itler kürtler pkk lilar G. Antepe yaptiklari terör saldirisini üstlenmediler ," sivillere saldirmiyoruz " diyerek inkar yolunu sectiler . Bunun özel bir sebebi niye olmasin ! Bu konuda bir fikir yürütecek olursak . Gürcü basbakan Hakan Fidani Murat Karayilan denilen kahpe basina gönderip istisare etmis olamazmi ? Sayin terörist basi ! Bu saldiriyi sizin yaptiginizi biliyoruz . Lütfen bu saldiriyi üstlenmeyin ! Olan oldu , gelin siz inkar edin , bunu Esada yikalim , Suriyeye karsi kara propaganda olarak kullanalim demis olamazmi ? Diyeceksinizki yahu birak hayal aleminde yasamayi bu kadarinida yapmazlar ! Bende derimki , daha önce buna benzer olaylari Oslo görüsmelerinde  konusmadilarmi ? Bizzat mit yetkilileri sehirleri patlayicilarla stokladiginizi biliyoruz  demedilermi ? Patlayicilarin sehirlerde depolandigini bilen bu saldiriyi kimin yaptigini bilmezmi ? O halde pkk neden üstlenmiyor ?
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Pars

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #12 : 21 Ağustos 2012 »
Katil kürtler sivil Türkleri çocuk, kadın demeden en hunhar şekilde katlediyor ama gel görki iktidar ve muhalefet hala kardeşlikten, birlik ve beraberlikten dem vuruyor. Biz böyle kardeşlik edebiyatı yapmaya devam ettikçe kürt eşkıyalar bütün şehirlerimizde cinayet gösterileri yapmaya devam edeceklerdir. Türklüğün ecel fermanı bu kardeşlik edebiyatıdır.

Çevrimdışı Kurtkaya

  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 412
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #13 : 21 Ağustos 2012 »
Türklüğe karşı yapılan bu alçaklığın bedeli topyekun kürt temizliğidir. Kahpe kürt bu cezayı çoktan hak etmiştir. Öyle sokaklarda bağırıp çağırmayacağız. Zaten epey zamandır da öfkemizi içimize hapsedip büyük hesap gününü sabırla bekliyoruz. Kahpe kürdün yaptıklarının hesabı bağırıp çağırmakla değil eşiğinden beşiğine, yedi göbek öteden bile kanına kürt kanı bulaşana kadar telef etmekle mümkündür. Bizi kimse meydanlara protesto için, bağırıp çağırıp milletin gazını boşaltmak için çağırmasın. Zaten gitmeyiz ve gitmiyoruz da. Yiğitçe, mertçe silahlarımızı kuşanıp kürt itlaf etmeye çağırdığımızda olmamız gereken yerde olacağız. Türk'e düşen görev ancak budur.
Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #14 : 22 Ağustos 2012 »
Bahçeli bey Gaziantepde Halka sakinlik provekeye gelmeme çağrısında bulundu. Mecliste sus! sokakda sus! orda sus! burda sus! tepki verenlere çapulcu de ee? Sayın Bahçeli sen oraya sus pus içinmi geldin, yada görevin ne? itidal sakinlik iyide bir noktaya kadar, gırtlagımızı sıkana elini serbest bırak iyice sıksın boğazını demek gibi bişey bu! kırt itleri her türlü sözü eylemi rahatca yapıyorlar nerdeyse 30 yıl geçti değişen ne? işte Analar işte göz yaşları işte her yaşda topraga düşen canlar, hepsi kürdün ilkel beyninden kaynaklanan tek taraflı acılar hep bizmi ağlıyacagız onlarında anası bizden fazla ağlasın, yok! yok sayın bahçeli bişey yapamıyorsan şu edebiyat sitilini değiştir sus! yada Milletin gururlanacagı bişeyler yap!!!!


Bu arada Gaziantep ve ilçelerinde 4 tane bdp binası kullanılamaz hale getirildi yer yer gösteriler oldu ulusal basına pek yansımadı.

Çevrimdışı OrkanBey

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 57
  • ATAM Türküm,övünüyorum ve izinden yürüyorum
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #15 : 24 Ağustos 2012 »
  Kahrediyor...
  Tek kelimeyle bu olanlar beni kahrediyor. Kanser olsam bundan iyi, sayili günlerim kalmis olsa bu kadar üzülmezdim kesinlikle, ancak birilerinin cikari ugruna verilen günahsiz canlar, analarin yüregindeki evlat acilari, bu yetmezmis gibi cenazeye katilan yüzsüzlerin timsah gözyaslarini gördükce, kahroluyorum andaslarim.
  Her defasinda, bu günler de gececek, güzel günler gelecek diye alttan alip, kendimize umut pompalarken, göz göre göre sehit veriyoruz ve ardindan yorum yapmaktan , lanetlemekten baska bir sey yapamiyoruz, ne yazik degil mi?Kahroluyorum.
  Imkanim olsa Ankara ya gidip meclise kara celenk birakmak istiyorum cünki tüm sehitlerimizi koruyamayan, hatta bile bile ölüme gönderen secilmis kisiler olduklari icin. Bu millet onlari bunlari yasayalim diye mi orada tutuyor.Kahroluyorum.
  Iktidarin iki yüzlü oldugunu, daha secildigi ilk gün balkon konusmasinda Atatürk ilkelerine bagli kalacagima diye baslamasinda anlamistim nasil da yalan söylüyor diye.Insallah yanilir, Türkiye kazancli cikar diye de dua etmistim.Kahroluyorum.
  Hayatimda bir defa oy kullandim, hic bir parti tutmadigim halde sirf AKP ye inat MHP ye verdim belki biraz muhalefet yaparlar diye.Kahroluyorum Irkdaslarim.
  Ne CHP ne de MHP simdiye kadar muhalefet etmek bir yana seslerini kendileri bile duymuyor, bu isin de arkasinda bir seyler olduguna inaniyor ve kahroluyorum.
  Daha ne kadar bekleyecegiz, komutanlar iceride, askerler deli dana misali otlaga saliverilmis, kör kursuna hedef tahtasi olmus, her gün genc nüfusumuz katledilmekte, teroristler elini kolunu sallaya sallaya bi de alay edercesine dolasmakta ve eylem yapmakta, gazeteciler yavas yavas konusmaya basladi ancak onlar da teker teker susturulmakta, anlayacagimiz Yüce Basbug Atatürk'ün sezdigi ve Genclige Hitabe olarak uyari vasiyetini unutturmaya bile calisiyorlarsa yarin hem Istiklal Marsimizi hem de Bayragimiza karisirlarsa hic sasmam ama bir daha kahrolurum.
  Sehitlerimize rahmet, ailelerine bassagligi ve sabirlar diliyorum.
  Bir arkadasimizin idam talebini de cok yerinde buluyorum.Demokrasinin merkezi denen Amerika da ( demokrasi tanimini da ayri tartismak gerek) bile idam varken biz niye bize kursun sikan, yüregimize ates düsürenleri, besliyoruz kendi ellerimizle ve emegimizle ( ödedigimiz vergiler)  Kahroluyorum andaslarim yok mu bi caresi ?...
 
 
Alma Türk'ün AHINI
Cikar elbet bir gün ACISI
SABIR nedir en iyi biz biliriz
Kalmaz yerde hicbirimizin asil KANI

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #16 : 24 Ağustos 2012 »
MİLLİYETÇİ HAREKETİN KALESİ VE BAŞKANI BAHÇELİ SON OLAYLARDAN SONRA DEMİŞ Kİ BAŞBAKAN'A, ARTIK BU TERÖRÜN KÖKÜ KAZINMALI...

Sayın Bahçeli, saygı sınırlarımızı zorlama, on yıldır bu Başbakan aynı başbakan, on yıldır da şehit olan biziz, bütün koyacağınız tavır bu mu?

Bir de Suriye'yi PKK saldırıları ile yan yana getirmeyiniz, çünkü ardında İsrail olduğunu sokaktaki çocuk biliyor, milletimizin aklıyla alay etmeyiniz!

ŞEMDİNLİ'DE ARTIK ASKER KENDİNİ KORUYAMIYOR, HALKIMIZ NASIL KORUYACAK, BU KONUDAKİ YAPACAĞINIZIN HEPSİ BU MU, YANİ BAŞBAKAN'A LAF YETİŞTİRMEK Mİ!

Erdal Sarızeybek
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2012 »
Washington'da önemli bir düşünce kuruluşunun Suriye ile ilgili düzenlenen savaş oyunu ortaya çıkmıştı. Bu oyuna göre, Türkiye'yi Suriye'ye askeri müdahaleye zorlamak için bazı illerde bombalar patlatılacaktı. Bu illerden biri de Gaziantep'ti.

Durum bundan ibaret . ABD göstere göstere pkk yi kullanarak Gazi Antepte bombayi patlatiyor , sonrada Samil Tayyare ve birkac AKP li bakan cikip , saldiriyi Suriye muhaberatinin üstüne yikmaya calisiyor . Sabahattin Önkibarin anlatimina göre ,emekli bir komutan Antepte patlatilan A4 C 4 patlayicilarin sadece Nato envanterinde , yani Amerikan ordusunda kullanildigini , bunlarin piyasadan elde edilmesinin mümkün olmadiginin altini ciziyor . Hepimizin tecrübeyle sahit oldugu gibi Türkiyede yapilan terör saldirilarinin azmettiricisi pkk sahsinda Amerika birlesik devletleridir.   
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2012 »
BU NASIL TESADÜF

Hürriyet gazetesinin haberine göre ABD'nin en önemli 3 düşünce kuruluşu 27 Haziran 2012 tarihinde Brookings'te bir araya gelerek Suriye kriziyle ilgili savaş oyunu oynadı. ABD, Türkiye ve Suudi Arabistan'ı temsilen üç takım halinde yürütülen simülasyonda, Gaziantep ve Kahramanmaraş gibi bölgelerde meydana gelebilecek bombalı saldırılar üzerinde duruldu. Oyunun sonunda ise son günlerde sıkça tartışılan bir durum gerçekleşti. Simülasyonun sonunda Türkiye Suriye'yi işgal ederken, Lübnan'da mezhep çatışmaları başladı, Esad düştü. Ağustos 2012'den Nisan 2013'e kadar bölgede yaşanacakların tartışıldığı simülasyon yakın zamanda gerçekleşen olaylarla sanki gerçeğe dönüştü. 20 Ağustos'ta Gaziantep'te meydana gelen saldırının bir ay öncesinden ABD'de tartışılması, hatta bombaların patlayacağı iller arasında Gaziantep ve Kahramanmaraş'ın isminin geçmesi bu nasıl tesadüf sorularına neden oldu.


                                Tesadüf filan degil . Türkiyeyi ve ortadogu devletlerini parcalayip yok etmeleri icin ne yapmalari gerekirse onu yapiyorlar. AK parti bu Amerkan kahpeliklerine ev sahipligi ve isbirligi yapiyor . G. Antepteki saldiriya karsi timsah göz yaslari dökmeleri , ABD nin suc ortakligini yaptiklari gercegini degistirmez .

                                 http://www.milligazete.com.tr/haber/think-tank-bomba-248015.htm
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Gaziantep'de Hain saldırı
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2012 »

Gerçeğe dönüşen 'savaş oyunu'na tepkiler çığ gibi.

Gaziantep’teki bombalı saldırının, ABD’li 3 düşünce kuruluşu tarafından 2 ay önce ortaklaşa gerçekleştirilen “Suriye krizi simülasyonu” nda yer aldığının ortaya çıkması muhalefeti ayağa kaldırdı. CHP ve MHP’li vekillerin yanı sıra emekli askerler de “Türkiye tezgahı” na isyan etti.


                                                         http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=71990

                 Üstüne basa basa söylüyorum . Amerika , Ak partinin rizasi ve onayi olmadan böyle bir saldiriyi yapmaz . Bu kaniya nerden vardigimi merak edenlere cevabim , patlamadan sonra ilk aciklamayi Samil Tayyarenin yapmis olmasidir . Tayyare Brokings enstitüsünün savas oyunlarindaki tertibine paralel olarak , " saldiriyi Suriye muhaberati yapti " aciklamasinda bulunmustu . Bu aciklama , saldiridan önce AKP nin  bilgisi oldugu anlamina gelir . Kimse merak edipte sormuyor ? Ey samil Tayyare bu aciklamaya hangi gerekceyle ihtiyac duydunuz ? Saldiriyi Suriyenin yapacagini, Amerika düsünce kurulusu iki ay öncesinden biliyorda , sen nerden biliyorsun ? Saldiriyi ABD adina MITTE yapmis olabilir ! Niye olmasin ? Daha önceden pkk yi provoke etmek icin MIT elemanlarinin görev aldigi aciga cikmadimi ? Eger saldiriyi Gürcü soylu Erdoganin talimatiyla MIT yaptiysa sagolsunlar (!) kayiplarin az olacagi tenha bir bölgeyi secmisler . Pekala onlarca vatandasimizin hayatini kaybedecegi bir bölgeyide secebilirlerdi . T.T.K.

ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.