Kahrediyor...
Tek kelimeyle bu olanlar beni kahrediyor. Kanser olsam bundan iyi, sayili günlerim kalmis olsa bu kadar üzülmezdim kesinlikle, ancak birilerinin cikari ugruna verilen günahsiz canlar, analarin yüregindeki evlat acilari, bu yetmezmis gibi cenazeye katilan yüzsüzlerin timsah gözyaslarini gördükce, kahroluyorum andaslarim.
Her defasinda, bu günler de gececek, güzel günler gelecek diye alttan alip, kendimize umut pompalarken, göz göre göre sehit veriyoruz ve ardindan yorum yapmaktan , lanetlemekten baska bir sey yapamiyoruz, ne yazik degil mi?Kahroluyorum.
Imkanim olsa Ankara ya gidip meclise kara celenk birakmak istiyorum cünki tüm sehitlerimizi koruyamayan, hatta bile bile ölüme gönderen secilmis kisiler olduklari icin. Bu millet onlari bunlari yasayalim diye mi orada tutuyor.Kahroluyorum.
Iktidarin iki yüzlü oldugunu, daha secildigi ilk gün balkon konusmasinda Atatürk ilkelerine bagli kalacagima diye baslamasinda anlamistim nasil da yalan söylüyor diye.Insallah yanilir, Türkiye kazancli cikar diye de dua etmistim.Kahroluyorum.
Hayatimda bir defa oy kullandim, hic bir parti tutmadigim halde sirf AKP ye inat MHP ye verdim belki biraz muhalefet yaparlar diye.Kahroluyorum Irkdaslarim.
Ne CHP ne de MHP simdiye kadar muhalefet etmek bir yana seslerini kendileri bile duymuyor, bu isin de arkasinda bir seyler olduguna inaniyor ve kahroluyorum.
Daha ne kadar bekleyecegiz, komutanlar iceride, askerler deli dana misali otlaga saliverilmis, kör kursuna hedef tahtasi olmus, her gün genc nüfusumuz katledilmekte, teroristler elini kolunu sallaya sallaya bi de alay edercesine dolasmakta ve eylem yapmakta, gazeteciler yavas yavas konusmaya basladi ancak onlar da teker teker susturulmakta, anlayacagimiz Yüce Basbug Atatürk'ün sezdigi ve Genclige Hitabe olarak uyari vasiyetini unutturmaya bile calisiyorlarsa yarin hem Istiklal Marsimizi hem de Bayragimiza karisirlarsa hic sasmam ama bir daha kahrolurum.
Sehitlerimize rahmet, ailelerine bassagligi ve sabirlar diliyorum.
Bir arkadasimizin idam talebini de cok yerinde buluyorum.Demokrasinin merkezi denen Amerika da ( demokrasi tanimini da ayri tartismak gerek) bile idam varken biz niye bize kursun sikan, yüregimize ates düsürenleri, besliyoruz kendi ellerimizle ve emegimizle ( ödedigimiz vergiler) Kahroluyorum andaslarim yok mu bi caresi ?...