Degerli Irkdaslar,
Benim görüsüm;Türban,Icimizde yasayan Etniselerin,Türk Milletine Baskaldirisinin Bayragidir sadece.Dinin Arkasina saklaniyorlar,Bez Parcasini Kalkan yapmaya ugrasiyorlar.Kisilere Tek Tek bakinca bunlarin Türk asilli olmadiklari,Kimlik Sorunlarinin oldugunu,Asimilasyona karsi direnc gösterdiklerini rahatlikla gözlemleyebiliyoruz.Hatirlanacagi üzere,Alt-Üst Kimlik tartismalari cikarmaya ugrasmislar,Türklügü Alt Kimlige indirgemeye cabalamislardi.Bu konuya simdilik ara vermis gözükselerde,yeni Anayasada bazi yeni tanimlamalar getireceklerini agizlarindan kacirmaktalar.
Türkiye Devleti,ikinci Dünya Savasi sonrasi,Dünyanin diger ülkelerinde oldugu gibi,Etniselerini Asimile etmeye ugrasmis,ona göre politikalar üretip uygulamis,Ama dünyanin cogu Ülkesinde oldugu gibi,basarili olamamistir.Hatta Türkiye kendi Türk halkinini kandirmak suretiyle,Bu ülkenin sahibi Olan Türk Irkina zarar bile vermistir.
Kürt,Gürcü,Arap nedir bilmeyen Türk Halki,her sakalliyi Dedesi,her Vatandasi Türk sanmaya baslamistir.Akp ye oy vermis hic bir kimseyi,Tayyibin Gürcü olduguna ikna edemedim ben sahsen.
Türk Milletinin bu zaafini gören Türk Düsmani Etniseler,bildik takiyyelerle iktidari Ele gecirmis ve Türk devletinden,Milletinden Öc alma noktasina gelmistir.Amaclari t.C. yi yikip,herbiri bu durumdan faydalanip,kendi Devletlerini kurabilmektir bence.
Akp nin Üc Önemli ismine bakalim.
Tayyip Erdogan: Gürcü
Abdullah Gül: Baba Arap, Ana Ermeni
Bülent Arinc: Kürt (Manisali diye onun Kürt oldugunu cogu kimse bilmez,Dedesi Batiya zorla göc)
Keza,Akp nin önede gelenleri icinde Türk Asilli bir Allahin kulu bile yok.Bunlar tesadüfen bir araya gelmis olamazlar.Amaclari belli olan organize bir grup bunlar.Amaclarinada Adim Adim yaklasmaktalar.Dikkat ederseniz,Abdullah Gül Disisleri Bakani iken hangi Ülkeye gittiyse, O Ülke arkasindan Ermeni yasasini cikardi.Buda Tesadüf olamaz.Büyük olasilik Annesine verdigi sözü tuttu.
Tanri Türkü korusun