Gönderen Konu: İNTİHAR SÜRECİNDEKİ MİLLET: TÜRKLER  (Okunma sayısı 1609 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
İNTİHAR SÜRECİNDEKİ MİLLET: TÜRKLER

Halep'li İslamcı Yazar Abdurrahman Kevakibi "Ümmü'l Kura" adlı kitabında; "Türklerin Müslümanlığı gerçek değildir. Gerçekten Müslüman olmuş olsalardı, Arapçayı ve Arap kültürünü benimseyip Araplaşmaları gerekirdi. Zira Araplık ve İslam bir birinden ayrılamazlar."

•   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ‘’Kimse bizim karşımıza Türklükle de çıkmasın. Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız’’ demişti.

•   Hiçbir ulusun tarihinin M.Ö. 3000’den önceye gitmediğini belirten Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, “Muazzez hanım, Türklerde çam ağacının kutsal olduğunu söyleyip, bu tezi ortaya attı. Kadim Türklerde kayın ağacı kutsal kabul edilirdi. Ağaç süsleme Friglerden Batı’ya geçti. Türklerin tarihinde Ayaz Ata diye bir şahsiyet yok. Ülgen ise Altay Türklerinde ‘Tanrı’ olarak kabul ediliyor. Kadim Türkler, gök Tanrı, Budizm ve tabiat inancı olmak üzere 3 farklı inanışa sahipti”


•   Ak Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (mkyk) üyesi Prof.Dr. Yasin Aktay; "‘’Sen Türksün’’. Ne demek? Türk dediğin bir sentezdir zaten. Türk diye bir ırk yok."

•   AKP İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu;‘’AKP iktidarından önce Hepimiz Türk’tük. AKP ile hepimiz Türk olmaktan kurtulduk.’’


Farkında değiliz ama biz Türkler üzerine oynan oyunlar o kadar şiddetli ve acımasız ki, hızla özümüzden uzaklaşarak kendi kendimizi yok ediyoruz.
Bazen din adına, bazen ideoloji adına, bazen hümanistlik adına bazen de sırf cehaletimizden birilerine yaranabilmek adına on binlerce yıllık Türk tarihini, Türk kültürünü, Türk Töresini ve Türk kimliğini inkar etme derecesinde adeta yarışır olduk.
Daha Üç bin yıl, Dört bin yıl öncesinde tarih sahnesinde olmayan yeni yetme milletcikler kendilerine oradan buradan çaldıkları efsanelerle tarihler, destanlar ve uydurdukları dinler ile kahramanlar yaratmaya çalışırken biz kadim tarihimizi ‘’Bu dinime uygun değil’’, ‘’Bu ideolojime uygun değil’’, ‘’Bu loncamı rahatsız ediyor.’’ diye tarihimizi inkar ediyoruz. Kadi Türk tarihinin en güzel geleneklerini altın tepside yeni yetme milletlere ikram ediyoruz. Nevruz’a karşı çıkıp Farslara ve PKK terör örgütüne ikram etmek istemedik mi?
Şimdilerde de Mason Locaları ve Hıristiyan kiliseler ile bunların finanse ettiği içimizdeki cemaat ve tarikatların emriyle Nardugan Bayramını Türk değil diyerek inkar çabaları başladı.
Talas Meydan Savaşından sonra Araplar tarafından Türkler hızla soykırıma tabi tutuldu. Soykırımdan kurtulanlar ise İslamlaştırma adı altında Araplaştırılırken veya Arapların kölesi Mevali olarak kullanılırken, Türk Kültürü (Sözlü destanlarımız ve kitabelerimiz Arapça olmadığı için kırıldı ve unutturuldu) Arap İslam anlayışına direnen Türkler ise Alevi diye lanetlendi, Musevi inancındaki Hazar Türkleri ve Avrupa Hun Devletini kuran Hristiyan Türkler ise kafir olarak düşman ilan edildiler.
Bu yok oluş veya var oluşta direnme sürecinde kim bilir belki tedbir olarak Nardugan gibi bir çok geleneğimiz ya adı değişti ya anılmaz oldu unutuldu.
Sonuç ne olursa olsun son günlerde hızlı bir Araplaşma baskısı karşısında Nardugan Bayramına en çok kimler karşı çıkıyor Araplar ve Arap sevicileri. O halde biz Türkçüler, Türk uyanışı için Nevruz'a, Ergenekon'a, Nardugan'a sahip çıkmalıyız.
Yakın tarihimizde ise, Çanakkale Zaferi konuşuldu mu bir sürü saçma sapan yalanlarla Arab’ı, Hindu’yu, Ermeni’yi, Rum’u güya bizim yanımızda gösterme çabaları, vatanını savunmak için canını veren gencecik Türk evlatları değil de gökten melekler inmiş onlar kurtarmış yalanları ile sayfa sayfa makalelerle yakın tarihimiz bile elimizden alınmaya çalışılırken bir tek Türk kalem de çıkıp o Arap’lar, Ermeni’ler’, Rum’lar, Hindu’lar İngiliz Üniforması ile Türk askerini öldürmek için gelmişti diye yazmazlar. Neden o gökten inen melekler şimdi Filistin’deki İsrail zulmüne dur demek için inmiyor diye yazmıyor, yazamıyorlar. Keşke Yunan galip gelse diyen haini baştacı edip Türk katliamı yapan Abbâsî halifesi el-Müsta'sım’ı Hülâgû Han’ın öldürmesine dua edecekken, Türk katili Mütas’sım’ göklere çıkarıp Türk Milletinin katliamına engel olan Hüğlagu Han’a lanetler okuyan bir zavallı bir akıl tutulması durumu yaşamaktayız.
Her şeyi geçtik, Türkleri Anadolu’dan söküp Asya içlerine sürmek isteyen emperyalistlere karşı İstiklal Savaşı başlatan son yüzyılın dâhisi Mustafa Kemal Atatürk’e bile hakaret edecek kadar basitleştik, alçaldık.
İçimize o kadar çok gayritürk unsur doldurdular ki, artık düşmanı dışarıda aramaya gerek bile kalmadı.
Ama Türk milleti her zaman olduğu gibi bu zor ve ihanet dolu süreci de atlatarak insanlık ailesindeki en önde olan yerini alacaktır.
Ne Mutlu Türküm Diyene

Adil ÖZTÜRK
5.1.2022
Adil ÖZTÜRK

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2234
Ynt: İNTİHAR SÜRECİNDEKİ MİLLET: TÜRKLER
« Yanıtla #1 : 05 Ocak 2022 »
Değerli Adil Beğ.
Sağlık sorunlarınız nedeniyle ara verdiğiniz, ziyafet tadında ve bilgi şöleni nitelikli, özgün, yazılarınızı tekrardan paylaşmanız ve yeniden bir arada olmamız mutluluk vericidir.
En sevindirici olanı ise sağlığınıza kavuşmanızdır.
Tekrardan hoşgeldiniz, esenlikler getirdiniz.

Sağlık ve esenlik dileklerimle...
Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!