TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI > TÜRK - TURAN DÜNYASI

"TURAN DNA HARİTASI"

<< < (3/7) > >>

TÜRK-KAN:

--- Alıntı yapılan: sari_selim - 14 Aralık 2007 --- Bir de kızılderililerle akraba olduğumu yazmışlar. O nasıl oluyor.

--- Alıntı sonu ---

 Değerli Kandaşım,

 Discovery Channel'de Genetik ile ilgili bir belgesel izlemiştim. Orada bir Kazak Türk'ü ve Navajo Kızılderilisinin gen haritası da benzer çıkmıştı. Bazı Kızıldeirli kabilelerinin(Atabaskan Kızılderili Ailesine mensup olanlar) Orta Asya'dan göç ettiği bilimsel olarak tespit edilmiştir. 

 Saygılar,

 TTK

sari_selim:
Galiba genetik araştırmalar bizim ne kadar iyi ve güçlü insanlar olduğumuzu gösterecek. Türkçü kardeşlerim genetik alanında başarılı kandaşlarımızı belirleyelim sınırsız destek verelim. Bilimi yalnız yabancılara bıraksaydık ve intelde çalışan japonlar ve filipinliler olmasaydı Türk düşmanları bizleri ermeni diye gösterebilirlerdi, sahtecilik yapabilirlerdi.

TiginNoyan:
"Türkiye'de Türk yoktur, olsa bile çok azdır" diyenlere kendi yüzümüzü ya da âile atalarımızın yüzlerini/fotoğraflarını göstermemiz yeterlidir. Örneğin benim Balıkesir Dânişmendli Yörüğü olan anne tarafım benden 2-3 soy önce Türkmenistan Türkmenleri'nden farksızdı (isteyen olursa fotoğraf yollayabilirim). Kezâ Manavgat Yörüğü olan babaannem ve baba tarafımın çoğu da Türkmen Yeşili gözlere sâhiptirler.

sari_selim:
en beğendiğim konulardan biri oldu. güzel konuya güzel katkılar var. Hepinizin elleri dert görmesin. Yapacağınız yeni katkıları bekliyorum.

TÜRK-KAN:
 Sayın Atakalp Kandaşım,

 Değerli paylaşımınız için çok teşekkürler...

 Bütün Türkçü Andalarımız ile birlikte bu gerçekleri Türk Düşmanları'nın suratlarına tokat gibi yapıştırmaya devam edeceğiz.

 Bu tür belgeleri kanıtları bu başlıkta hep yayınlanacaktır.

 TTK

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git