GENEL KONULAR OTAĞI > Duyurular

3 Mayıs Ankara Fotoğrafları

(1/3) > >>

İsmail İpek:
Ankara etkinlik fotoğraflarının bir bölümü, akşama videolar hazır hale gelecektir. Katılan tüm kandaşlarımıza teşekkür ederiz.
















































Tonyukuk:
         Gerçek bir teşkilât eseri, son derece düzenli ve belli bir disiplin anlayışıyla gerçekleşen bir etkinlik olmuş. Emeği geçen, katılan saygıdeğer GökBörüler sağ olsunlar, var olsunlar. Ebedi Başbuğumuz Gazi Mustafa Kemâl Atatürk'ün manevi huzurunda duran, en büyük GökBörü'nün aziz hatırasına adanmış konuk defterine kuruluşumuzun adını yazarak bizleri onurlandıran değerli başkanımıza ve üyelerimize içtenlikle teşekkür ediyorum. TTK. 

Cebe Noyan:
Ankara'da ki etkinliğe katılan tüm kandaşlarım sağ olsun, var olsunlar! Bu etkinlikte emeği geçen tüm Gök Börü derneğinin değerli yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederim.

tungatonyukuk:
Ankara'da ki andalarımı,abilerimi kutlarım.

TTK

Atsız Gök-Börü:
  Gökbörü Türkçü-Turancılar Derneği olarak , eş güdümlü şekilde Ankara ve İstanbul Basın açıklamarı çok önemli bir yer teşkil etmektedir. Bugünü hafızalardan çıkartmayın , bugün Türkçülüğün tekrar şahlanış , tekrar harekete geçmek için başlattığı ilk kıvılcımıdır. Bir gün gelecek nesillerimiz , Türkçülüğün tarihini anarken 3 Mayıs 1944'ün devamı olan 3 Mayıs 2011'i unutmayacaktır.
 
    Her türlü sıkıntı ve zorluğa ragmen , yarı yolda bırakılmalara ve arkadan vurulmalara ragmen , inatla Bozkurtça bugün yürüdük...

     Bugün artık şunu bildirdik ;

           EY VATAN , GÖZYAŞLARIN DİNSİN ! YETİŞTİK ÇÜNKÜ BİZ...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git