GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

Fırat Çakıroğlu kandaşımız Ege Üniversitesinde şehit edildi

(1/5) > >>

TÜRK-KAN:
Fırat Çakıroğlu kardeşimiz Ege Üniversitesi'nde bugün k.rt ve kızıl cinayet şebekesi teröristler tarafından kahpece şehit edilmiştir.

Eğitim kurumu olan Üniversiteleri, TÜRK evlatlarını şehit eden, yaralayan ve her fırsatta saldıran terörist canilere peşkeş çeken TÜRK DÜŞMANI satılmış iktidardır!

Ayrıca Basında ve Üniversitelerde önemli mevkilerde olan terörist sempatizanlarının varlığı, bunların küfrettikleri Türk Devleti'nden maaş aldıkları da ortadadır.

Mevcut iktidarında desteğiyle iyice şımararak kuduz itler gibi TÜRK evlatlarına saldıran soysuzlara sözümüz şudur:

''Türk Milliyetçiliği, bir avuç namerdin kahpeliği ile kökü kazınabilecek bir fikir değildir!''

Sizin bir hesabınız varsa; TÜRK MİLLETİ'nin ve TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİNDE bir hesabı vardır. En ummadığınız anda, yaptığınız bu alçaklıkların hesapları sizden misliyle kesilecektir!

Şehit Fırat Çakıroğlu kardeşimize YÜCE ALLAH'tan rahmet, Muhterem Ailesine sabırlar dileriz. TÜRK MİLLETİ olarak hepimizin başı sağolsun. Aziz ruhu şad, Mekanı KÜRŞAD ve 40 YİĞİDİNİN yanı, TÜRK UÇMAĞI olsun.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN.

GÖKBÖRÜ TÜRKÇÜLER DERNEĞİ

Börü:
Fırat Çakıroğlu kandaşımız için Ulu Tanrı’dan rahmet diliyoruz. Kutlu tini şad, yeri Türk uçmağı olsun.
 Bu, alçakça saldırılara her geçen gün yenisi ekleniyor. Vakti geldiğinde bu saldırılara, en ağır şekilde cevap vermek boynumuzun borcudur.

o.öcal:
Yeni Osmanlıcılığın ve yeni Türkiye düşüncesinin Ülkeyi getirdiği nokta. Bu vahim olayı duyururken 'karşıt görüşlü öğrenciler' diye duyuran Türkiyeli(!) medyayı kınarken Fırat Çakıroğlu'na rahmet diliyorum.

Üçoklu Börü Kam:


Fırat ÇAKIROĞLU kardeşimiz hayatını Türkçülük Ülküsüne adamış yiğit bir şavaşcı olup inandığı ülkü uğrunda verdiği uğraş esnasında kızıl artıkları ve kürtçü soysuzlarca katledilerek en yüce mertebe olan şehitlik makamına ulaşmıştır.
Türk Milletine düşmanlık etmek ortak paydasında buluşanların bu cesareti; on iki yıldır iktidarı işgal eden AB-ABD projelerinin teşeronlarının verdiği, tavizlerden aldığını dünya alem bilmektedir.
Bu işin varacağı yer bellidir ve artık Türk Milletinin sabır sınırları zorlanmaktadır. O sabır bittiğinde bu hadsizliği yapanlar eyvahlar olsun diyecek ama bu pişmanlık bir işe yaramayacak, birde bu soysuzları cesaretlendiren perde arkası emperyalist güçler bu mücrimleri Türk'ün yok edici hıncı ve öfkesiyle baş başa bırakıp, onlara sahip bile çıkmayacaklardır.
Tarih tekerrür etmektedir. Geçmişte ermeni, yunan ve daha bir çok etnik döküntü bu akıbete uğradı ve bundan ders çıkartmayıp onun bunun elinde oyuncak olarak Türklüğe kuduz köpek gibi saldıran soysuz kürtlerde aynı akibete uğrayıp, aynı kaderi paylaşacaklardır.
Kısas kıyamete kalmaz ve kısas günü pek uzak değildir.

Aziz şehidimizin ruhu şad, durağı Tanrıdağları ve Türk Uçmağı olsun!
Şehidimizin ailesinin, yakınlarının ve Türk Milletinin başı sağolsun!

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!

TTK.

Kurtkaya:


Gün olur ki mertliğin uğrar kahpe bir hınca;
Namert bir el arkandan seni vurur kadınca;
Bir gün sabrın tükenir... Silahını kapınca
Haykırarak çıkarsın yurdunun dağlarına...

Yiğit ve inanmış bir Türkoğlu olarak hep önde giderken, kanı karışıp toprağa; vatan oldu, bayrak oldu!..

Ruhun şad olsun Kürşat soylu yiğit Fırat..
Kanın yerde kalmayacak..

Tanrı Yüce Türk'ünü Korusun!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git