Gönderen Konu: KURTLAR VADİSİ PUSU MÜZİKLERİ  (Okunma sayısı 13549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Türkçülük Ülkümdür

  • Türk Irkı Sağolsun!
  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: KURTLAR VADİSİ PUSU MÜZİKLERİ
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2008 »
Sayın alperen1453,

Bahsettiğiniz, kendini Türk hisseden herkesin Türk olması düşüncesi; Türkçülüğe zıt ve düşman olan bir düşüncedir. Bunun eşdeğeri ise Türkiyelilik kavramıdır. Türk'e itaat ve hizmet etmek belki bir insanı şereflendirir, saygınlaştırır ama asla Türk yapmaz! Türk kanı, Türk soyu üstündür, doğuştan kazanılır, sonradan elde edilemez!

Bu sarfettiğiniz sözler ülkücü geçinen kürtü, lazı, çerkezi, arnavutu, gürcüyü ve bunun gibi etnik kırıntıları Türk'e eş tutmaktır ki bu bir Türkçünün dillendirebileceği bir düşünce değildir. Allah'ın yarattığı yegane üstün milletiz biz, kanımızı taşımayan kimse eşimiz, dengimiz ve kardeşimiz olamaz.

Aynı zamanda kurtlar vadisi dizisinin Türkçülükle zerre kadar alakası yoktur. Türk'ün polat gibi sanal kahramanlara da ihtiyacı yok. Türk'ün şanlı tarihinde şu an sayamayacağım kadar kahraman mevcuttur: Başta resminizdeki  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bir diğeri benim resmimdeki Mareşal Fevzi Çakmak ve niceleri...Kendimize örnek olarak onlardan birisini seçmeliyiz, elin sanal kahramanı arabını değil!

TANRI Türk'ü korusun!

Bilgilendirme Notu: Sayın yöneticiler, son cümlemde yazdığım "Allah" kelimesini "Tanrı" olarak değiştirmişler. Belli ki kalıplaşmış "Tanrı Türk'ü korusun" sözünü bu şekilde değiştirmemde kasıt aranmış. Evet bir kastım vardı: O da muhtemelen sentezci fikir batağına saplanmış alperen1453'e; sentezciliğe bir dinsiz olduğum için değil tam tersine bir dindar Müslüman olarak karşı olduğumu, Türkçülüğün bu bağlamda kesinlikle dinsizlik veya din karşıtlığı ile uzaktan yakından alakası olmadığını gösterebilmekti. Yoksa Türkçülüğün kalıplaşmış bu sözünü değiştirme gibi menfi temelli bir düşünce ve gayretimiz söz konusu olamaz. TTK!
Kürde fırsat verme ya Râb, dehre sultan olmasın
Ayağını çarık sıksın, asla iflâh olmasın
Vur sopayı al ekmeği, karnı bile doymasın
Ol çeşmeden gavur içsin, kürde nasip olmasın

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: KURTLAR VADİSİ PUSU MÜZİKLERİ
« Yanıtla #11 : 25 Mayıs 2008 »
Asıl olan Türklüğe TÜRK Devletine hizmettir.BÜYÜK PAŞAMIZ ATATÜRK,ün dediği gibi kendini TÜRK  hisseden herkes TÜRK,tür.BÜYÜK PAŞAMIZ ATATÜRK ``NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE``demiştir...TÜRKİYEDE yaşayan hizmetde yükselmesi için yardım eden herkes Türk,tür.Ünlü şairimiz Ziya gökalp gibi şahsi değerler.Kurtlar vadisi güzel bir yapıt.Karanlık vadide Türk kahramanlıkları sergilenmekte.Nasıl abd,nin rambosu İnğilternin bilmem neyi varsa Türkünde POLATI var.Lütfen TÜRK  Dizilerimize sahip çıkalım....

Başbuğ'un sözlerini çarpıtma hain melez !  Atatürk kendini Türk hisseden herkes Türk'tür dememiştir.Vatandaşlık hususunda söylediği bir takım sözleri maşası olduğunuz Türkçülük düşmanı cahil kıroların ideolojilerine sığınıp dile getirmeyin.
Kaldı ki Türklük hissetmeyle olunacak bir şey değildir.Türk'üm diyen bir kişinin Türk kanı taşıması gerekir.

Sen git kurtlar vadisi dizisini izle sadece.Sosyo ekonomik seviyesi düşük,eğitimsiz ve melez kıroların HUNTÜRK Otağında yeri yok !

Çevrimdışı SelmaUlusal

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 70
  • "Ben Bir Türk'üm, Dinim, Cinsim Uludur!!!!!...."
Ynt: KURTLAR VADİSİ PUSU MÜZİKLERİ
« Yanıtla #12 : 30 Mayıs 2008 »
Hissetmek gerçeği değiştirmez, ya kanın ırkın Türk olacak ya da sadece memleketin vatandaşı olursun.....Ya Türksün ya hiç!!! esenlikler
Israrla Girmeyin Soy Sop Faslına İtse İt, Kurtsa Kurt Nasılsa Döner Aslına; Çünkü İt Eniği İt, Kurt Balası Kurt Olur!!!!!

Bellidir yol, bellidir yön
Bellidir sağ sol, arka ön
"Ey Türk  titre kendine dön"
Denildiği gün vaktidir....

Çevrimdışı ALMİLA54

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 12
Ynt: KURTLAR VADİSİ PUSU MÜZİKLERİ
« Yanıtla #13 : 31 Mayıs 2008 »
Kandaşlarım öncelikle hepinize selam ederim
Yeni üye olarak tepkilerinizden ürktüğümü söylemek çok yerinde olacak sanıyorum
ilteriş6 kandaşım bence olmaması gereken bir başlık silinmeside uygun olacaktır diye düşünüyorum
Saygılar , esenlikler...
TT
Ey Türk!
Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir?

Çevrimdışı GencKurT

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 51
  • ÖTükeNin GenÇ Kurdu
    • Türk Otağı
Ynt: KURTLAR VADİSİ PUSU MÜZİKLERİ
« Yanıtla #14 : 31 Mayıs 2008 »
Bu ümmetçi çapulcuların müziği bize yaramaz.
Türk Irkı Sağolsun