Gönderen Konu: Asker Aglamaz.  (Okunma sayısı 1779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Asker Aglamaz.
« : 09 Haziran 2016 »
Son yıllarda Türk ordusuna bir şeyler oldu. En üst komutanlar şehit cenazelerinde ağlar oldu.Günah çıkarma ay'ında Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen iftar yemeğinde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı esnada  Çerkez Genelkurmay Başkanım Hulusi Akar  agladı ! Asıl ağlanacak durum budur. Türk ordusu bu kadar aciz duruma düşürülmesini kabul edemiyorum artık.

Yüreğimizi yakan her terör saldırısından sonra aynı lafları duyarız: Bıçağın kemiğe dayandığı yerdeyiz ! Gerekeni yapacağız.Kararlı mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.Bu  sözler  beş dakika içinde söyleniyor.Ne hitmetse beş dakika sonra unutulup ;  azimli ,kararlı bir duruşun yerini acizlik ve göz yaş'ları alıyor.

Şehit anaları, babaları, eşleri, çocukları, Şehit  cenaze törenlerinde ağlamaz ! , onları sevindirmeyeceğiz diye telkin'lerde bulunan Çerkez paşam Euro hırsızı Cumhurbaşkanımın sözleri ile göz yaşlarına boguluyor.Şaşılacak bir durum.

Şırnakta şehit olan yüzbaşı Ali Alkan'ın cenaze töre'nini hatırladınız  degil mi ?Törende şehidin ağabeyi Jandarma Yarbay Mehmet Alkan, Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonradan savaş diyor. Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip ’Şehit olmak istiyorum’ diye bir şey yok!  diye haklı olarak  feryat edip tepki göstermişti.Şehit Ali Alkan Topraga gömülmeden   ağabey Mehmet Alkan'a karşı  Hükümet  ve Hükümet 'e baglı medyalar tarafından kara probagadanda başladı ,Asker aglamaz !! diyerek sert Sözler ile  eleştirilerini yaptılar.

Peki ! Çerkez Hulisi Paşam neden gözpınarları sel olup aktı ? Yarbay Mehmet Alkan ,Agladı , isyan etti , Kardeş acısı ile feryat etti .Sen neyin feryadı , üzüntüsü ile agladın  Paşam.Gata'da yatan Binbaşı Tetik komutanımız için mi ? 


 Tsk Türk Milletinin güvendigi bir kurumdur.Koskoca bir kurum sizlerin basiretsizligi yüzünden zan altında bırakılıp , aciz gösterilemez.

 Acil !! İstifa dilekçeni vermeni bekliyoruz paşa.

Tengri Biz Menen

 :asker:  :prbay  :asker:



,
Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..