Türkçü Turancı Otağ

TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI => TÜRKÇÜLÜK => Konuyu başlatan: Deli - 10 Mayıs 2006

Başlık: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 10 Mayıs 2006
  Irkdaşlarım Allah aşkına söylermisiniz biz kimin ülkesinde yaşıyoruz?Lütfen bilen varsa cevaplasın.Ben artık şaşırdım.

 Sabah televizyonu açıyosun pembe diziler.Hemde işe güce yaramaz niye yaşadığı bile belli olmayan Latinlerin.Sabah bunu seyredince aynı Latin kaltaklarının ve hala erkeğim diye dolaşabilecek kadar onursuz piçlerin yaşadığı,bir pembe aşk yaşamak istiyorsun.Hani şu Türk'e yakışmayan cinsinden.İki öpüp koklayp ayrıldığın cinsten.

 Sonra saat öğlene doğru geliyor ve tiksindirici bir dizi başlıyor,Cennet Mahallesi.Pis Çingenelerin bütün pis huyları,şahsiyetsizlikleri iyi bir şey gibi gösteriliyor.Bu Çingeneler bugün Kürdoların can kardeşi.Bütün pisliklerde bu iki topluluğun parmağı var.Adamlar çiçek satıyorum diye gizliden esrar,eroyin satıyorlar.Ve bizim televizyonlarda bu itleri saf,temiz,masum kişiler olarak gösteriyor.
 
 Bide diziye şarkı yapmışlar."Romanada çatmak kolay mı?".Afferin size.Doğru Romana çatılır mı hiç?.Onlar beş altı kişi olmadan bir tek  Türk yiğidine çatamazlarken,biz Avrupaya Tek başımıza dalan bir milletiz.Doğru biz onlara çatabilirmiyiz hiç.Türk kim,Çingeneye çatmak kim?.
     
        Kürt neyse Çingenlerde aynı bokun yolcusu.Hiçbir farkları yok.

 Sonra saat öğlen oluyor ve Kadın proğramları başlıyor.Hani şu bir kaç şaklaban ne idüğü belirsiz şerefsizlerin hazırladığı proğramlar.Bizim bacılarımızda bunu seyrediyor ve evliliğin kötü bir şey olduğuna karar veriyor ve böylece Türk milleti çoğalamıyor.Zaten büyük bir ihtimallede oraya çıkanların çoğu Türk değil.Çünkü Türk ailesi bu kadar kötüleşmiş olamaz.Ama gel bunu bide bizim bacılarımıza anlat.


 Saat akşamı gösterirken vurdulu kırdılı,Kürtlerin aşiret dizilerinin tekrarı yapılıyor.Kürtler töreye uygun yaşıyor,Kürtler şöyle yapıyor,Kürtler böyle yapıyor ve sonunda al sana Kürtleri seven bir Türk çıkıyor.Sonra bu Türk ya ümmetçi oluyor,ya solcu oluyor,ya ülkücü oluyor.

 Bunlar bitince haberler başlıyor.Aman o da ne?Ben haber değil Kurtlar Vadisi seyrediyorum.Haber mi dedim pardon yanlışlıkla oldu.Haber pardon Kurtlar  Vadisi seyrederken ya kendimi içkiye vuracam,yada çıkıp bir kaç kişiyi vuracam.


  Tabi her şey gibi bunlarda bitiyor ve showlar başlıyor.Kürt İbonun,Kürt İzzetin,Kürt Yıldızın,Kürt Mahmut'un showları.Aptal aptal hareketlerle kendilerini rezil ediyorlar,bizde bu reziliği seyrediyoruz.Eğleniyoruz gülüyoruz.Halbuki oturup ağlamamız lazım.

   Ve yine bir gece oluyor,hava kararıyor uykuya dalacakken şöyle bir geziyoruz kanalları
oda ne!dünyayı kurtaran Amerikanın filmleri.Adamlar kendi egolarını tatmin etmek için her filmde dünyayı kurtarıyor,korkaklıklarını filmlerde kapatıyorlar.Bizde bu filmleri "Vay anasını" diyerek uyumuyor film bitene kadar büyük bir heyecan içerisinde seyrediyoruz.
 
  Tabi bu bazılarında oluyor.Bazıları ise daha yararlı iş yapıyor.Ne bu vatan görevi diyeceksiniz.Bu vatan görevinin adı Televole.Bundan büyük vatan görevimi olur.Yani vatan için şehit düşmüşün,dayak yemişin kime ne kardeşim.Vatan görevi bu işte.Senin şehit düşmenin ne önemi var Petek Dinçözün sabah kahvaltısnın yanında ve ya
Seda Sayanla büyük delikanlı Nihat Doğan aşkının yanında.


  Şimdi tekrar soruyorum lütfen bilen varsa cevaplasın burası kimin,ben nerde yaşıyorum?.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: metinuzun - 11 Haziran 2006
HELAL SANA DELI KANDASIM,AYNI BENIM GIBI DÜSÜNÜYORSUN.
SEN ACMASAYDIN BU KONUYU BEN ACACAKTIM.

BIR DE DEDIGIN GIBI BU kürdolarin DIZILERI.MILLET HEP ONLARI SEYREDIYOR VE GERCEKTEN ONLARA HAYRAN KALIYORLAR.

ICIMDEN AGLAMAK GELIYOR BEN BURDA VATAN HASRETLIGI CEKERKEN MILLET KENDI VATANINDAN SOGUYOR.

BIRDE YETMIYORMUS GIBI COCUKLARINA O DIZIDEKI SÖZDE KAHRAMANLARIN ISIMLERINI VERIYORLAR. TANRIYA SÜKÜR BAZI ISIMLER TÜRKCE.

BEN ZATEN TÜRK TELEVIZYONU SEYRETMIYORUM BIKTIM USANDIM ONLARDAN.
HEP YALAN YAYINLAR, TEK TARAFLI PROPANGANDA.

BEN DAHA TÜRK TELEVIZYONDA HICBIR TÜRKCÜ GÖRMEDIM, GÖREMEMDE HERHALDE.

ANCAK BIZ TÜRKCÜLER BIR TELEVIZYON ACARSA O ZAMAN RAHAT EDERIM.

O YÜZDEN TEKRAR ELLERINE SAGLIK DELI KANDASIM COK GÜZEL YAZMISIN.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN ESEN KALINIZ
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: aslanargun - 11 Haziran 2006
Türk Televizyon proğramları maalesef kürdofilerin elinde! Adamalar da mevkilerini kullanıp, bizim Milleti cehalet içinde bırakıyorlar. Medya bizi uyutuyor, ve bu da bu tür proğramlar yapanların amacı! Uyanık olmak lazım! Bakmayın, baktırmayın! Gereksiz Türk, kürt ve yunan kardeşliğini telkin eden dizileri boykot edin! Medya günümüzün canavarıdır!
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
biz TÜRKÇÜLER çok çalışmalıyız çooookkkk.ne paramız var ne silahımız ne mal ne mülkümüz biz bu durumda bırakın ülkeyi kendimizi zor yaşatıyoruz.açık olmak gerekirse biz kendimize bi şekilde finans kaynağı yaratamazsak bu dava anca klavye başından kalır.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 11 Haziran 2006
 Turansoylu ırkdaş Türk'ün parasızda neler yapabileceğini Kurtuluş Savaşında ve 80 öncesinde gördük.Bizi harekete geçirecek,teşkilatlandıracak,birleştirecek gerçek bir lidere ihtiyacımız var.

 
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
kandaşım deli sen gerçek delisin galiba.kurtuluş savaşında parasız neler yapmışız baksen parasız kağnı bile ilerlemezdi o masalları geçelim artık.rusyadan oluk gibi silah geldi buraya pakistan afganistan girit ten para geldi.
     lider diyosun dimi lider.lider elbette çok önemli ve belkide dünyanın en büyük lideri ATATÜRK tü dimi.bu milletin başında böyle bir lider varken anadoluda 500.000 asker kaçağı vardı.
     80 öncesinde parasız neler yapmış bu ülke söylede bilelim.umarım sadece solcu olduğu için vurulan TÜRK gençlerini öldürmüş olmakla laf ebeliği yapmazsın.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: TanriKutMete - 11 Haziran 2006
Osmanlı'nın Bandırma Vapuru ile 300 ton altın gönderme hikayesi bitti, şimdi de rusya'dan, pakistan'dan gelen oluk oluk paralar iddiası atıldı ortaya.

Şunları daha ayrıntılı anlatırmısın Turansoylu?

Saygılarımla,

TTK
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
soydaş mete sen benle dalgamı geçiyosun .
         
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
Kurtuluş Savaşı’nda Türkistan’dan gelen, Türkiye için canını veren gönüllüler vardı. Sayıları çok değildi ama anlamı büyüktü bu desteğin. Ayrıca tarihe “Rus altınları” olarak geçen altınlar da aslında Buhara’dan gelmişti. Ve Sakarya Zaferi sonrası yine Buhara’dan gönderilen üç kılıç ve el yazması Kur’an-ı Kerim, Ankara’ya büyük moral veriyordu. Gelen heyet ise “İzmir” diyordu. gelen asker sayısını tam olarak bilmiyorum fakat az sayıda askerde olsa silahlarıyla geldiler ve birde bize silah altın ve manevi değeri olan hideyeler getirdiler.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
söyleyin bakalım karadenizmi çırpınmış buhara mı?
Türkistan’ın Milli Mücadele’ye verdiği destek, gönüllü mücahitlerle sınırlı değil tabii ki. Ne yazık ki, tarihe Rus yardımı olarak geçen fakat gerçekte Buhara Cumhuriyeti’nin gönderdiği 100 milyon altın ruble tutarındaki yardım vardır. Zor zamanda gelen bu yardım, Ankara Hükümeti için büyük moral ve güç kaynağı olur. Moskova’ya giden Türk heyetinin maddi yardım talebine Lenin olumsuz cevap verince devreye Buhara Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Osman Bey (Kocaoğlu) girer, Buhara’ya döner dönmez de yardım teklifini Meclis’e sunar. Buhara Meclisi teklifi tereddütsüz onaylayarak Timur Hazinesi’nden 100 milyon ruble değerindeki altının Türkiye’ye yollanmasına karar verir. O dönem için oldukça yüklü bir miktar olan yardım, Taşkent’ten vagonlara yüklenerek Moskova aracılığıyla gönderilir. Moskova, bu yardımların ancak 11 milyon altınlık kısmını 1920-1922 yılları arasında parça parça teslim eder. Geri kalan kısmı ise kendi hazinesine aktarır. Bu destek sebebiyle Atatürk, Buhara Cumhuriyeti’nin 1922’de Ruslar tarafından işgal edilmesi üzerine Türkiye’ye yerleşen Buhara Cumhurbaşkanı Osman Kocaoğlu’na sıcak ilgi gösterir, ölünceye kadar milletvekili maaşı bağlatır.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
Bakın ATATÜRK ne diyor.

Eğer Rusya’nın desteği olmasaydı yeni Türkiye’nin … istilacılar üzerindeki zafer kıyaslanmayacak kadar çok daha büyük kayıplarla kazanılabilirdi veya belki de hiç mümkün olmazdı. Rusya Türkiye’ye hem manevi, hem de maddi yardım göstermiş ve milletimizin bu yardımı unutması suç olur.’

  Mustafa Kemal Atatürk

Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
Sovyet resmi verilerine göre 1920 tarihli mutabakatlar uyarınca ve 16 Mart 1921 tarihli Antlaşması’nın gereği olarak 1920-1922 yıllarında Rusya’nın Novorossiysk, Tuapse ve Batumi limanlarından Türkiye’ye 39.000 tüfek, 327 makinalı tüfek, 54 top, 63 milyon fişek, 147.000 top mermisi vs., Türkiye’nin doğu sınırlarından ise, 1918 yılında eski Rus Ordusunun bıraktığı askeri malzeme sevkedilmiştir. 1921 yılında “Jivoy” ve “Jutkiy” adlı iki avcı botu hibe edilmiştir. Sovyet Hükümeti, Ankara’daki iki barut fabrikasının kurulmasında yardımcı olup fişek fabrikası için gerekli teçhizat ve hammadde sağlamıştır. Bunun yanı sıra 1920 yılında Müsteşar Y.Y.Umpal-Angarskiy başkanlığındaki Sovyet diplomatik misyonu, Moskova görüşmeleri sırasında Türk tarafına vaadedilen 200,6 kilo külçe altın TBMM temsilcilerine teslim etmiştir. M.V.Frunze, kimsesiz gazi çocukları için bir yetimhanenin kurulması amacıyla Trabzon’da Türk makamlarına 100.000 altın Ruble vermiştir. S.İ.Aralov Nisan 1922’de seyyar basımevi ve sinema teçhizatının alınması için Türk ordusuna 20.000 Lira hibe etmiştir. Aynı zamanda birkaç parti silah teslim edilmiştir.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 11 Haziran 2006
 Turansoylu ırkdaş Rusya bizi çok mu seviyordu da yolladı bu kardar parayı.Rusların Kurtuluş Savaşında bize para ve silah yardımında bulunduğunu bende biliyorum. Demek istediğim Anadolu o zamanlar büyük bir yokluk ve safalet içindeydi.Anadolu bu yokluk ve safalet içerisinde savaşa gitti.Çekilen çileleri sende biliyorsun.Çanakkale Savaşında Çerilerimizin günlük yemek listesini sende biliyorsun.

  Rusya bize yardım etmesinin sebebi ne idi?Başbuğ burda Ruslara büyük bir oyun oynadı.O zamanlar müttefiklerle arası bozuk olan Ruslar Anadolunun Müttefiklerce paylaşılmasını istemiyordu.Kendileri almak istiyordu.Bu yüzden bize yardım ettiler.

   Rusya yine komünist rejimi Türkiye'de kurarak,Türkiye'ye hakim olma arzusundaydı.Bu yüzden Başbuğ'a yardım edip karşılığında bazı tavizler beklediler.Başbuğ bu tavizleri verdi,yardımıda aldı.Savaş bittikten sonra Başbuğ "Komünist gördüğünüz yerde kafasını ezin "talimatı verdi.Görüldüğü üzrede Başbuğ vefat edene kadar Komünizm Türkiye'de pek faaliyet gösteremedi.

  Gelelim 80 öncesine.Sana Milliyetçilerin para konusunda ne kadar çile çektiklerini sadece Yusuf İmamoğlu örneğiyle söyleyebilirm.Daha da istersen verebilirim ama bu örnek yeterlidir sanıyorum.

 
   
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 11 Haziran 2006
 Ayrıca Anadoluda 500.000 asker kaçagı yoktu.Asker kaçaklarının sayısı 30.000 di.Onlarda Türk değildi.Dedemin kardeşi yani Amcamın anlattığına göre

  Bu asker kaçakları Hep Kürt,Çerkez karmasıymış ve asker elbiseli olduklarından fakir köylülerden zorla mallarını alırlarmış.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
namı diyar göçmen yusuf şehit olduğu gün adli tıp raporuyla 3 günde bir simit yediği tespit olmuştur.ama bununla gururduyamayız bu bir utançtır.TÜRKÜ TÜRKE kırdırmak isteyen mahlukların istedikleri oldu ha yusuf ha deniz hepsi bu ülkenin parlak bir geleceğe kavuşması için farklı kulvarlarda mücadele ettiler ama bazı şerefsizler TÜRKÜ TÜRKE kırdırdılar.biz bu oyuna gelmeyen.dışardan yardım almak zorunda kalmamak için kendi finans kaynaklarımızı oluşturmak zorundayız.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 11 Haziran 2006
  Irkdaş haklısın bu konuda ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.Komünizm'e genelde içimizdeki azınlıklar sahip çıktı.Ama Deniz Gezmiş gibi saf köyden göçme delikanlılarımızda bu pisliğe bulaştılar.

 Yusuf İmamoğlu'yla,Deniz Gezmiş'i aynı kefeye koyamayız.Biri vatan,millet diyerek kurşun yedi,biri hala devrim sayıklamalarıyla darağacına gitti.


 
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: a.bayraktar - 11 Haziran 2006
   Eğer yanılmıyorsam Yusuf İmamoğlu'nun cenazesinin İnegöl(Bursa)'e komünistler ve devrin düzenbazları tarafından ömülmesine izin vermediler.Bursa'ya defnedildi...
   Kesin bilgi sahibi olanların bilgilendirmesi beni sevindirir.Artık "vatansever" ile "vatan haini"nin kim olduğu herkesçe bilinmelidir.D.Gezmiş denen "kılıksız" ,Yusuf İmamoğlu'nun "tırnağu" bile olamaz.Bu böyle biline!...
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 11 Haziran 2006
 Bayraktar ırkdaş dediğin ıolayı ilk defa duydum.Ama gerçek olabilir.Komünistlerden ben herşeyi beklerim.

 Yusuf İmamoğlunda bir şiiri hazır sırasıyken paylaşmak istedim.

  Duman sarmış Eğribel'in başını
  Yağmur mudur,dolu mudur,kar mıdır?
  Ey Türk oğlu kaldır da bak başını 
  Başa baş mıdır,kar mıdır?

 Rüzgar vurur sallandırır yaprağı
 Akın olur basar geçer toprağı
 Türk soyuna karşı sindirme ağı
 Yüze gülen öze düşman yar mıdır?

 Türkçülük ülküsüyle yürüyenlere
 Tutsak illerini arayanlara
 Türklüğü cihanda koruyanlara
 Çamur atan dil uzatan er midir?
 
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 11 Haziran 2006
Peki Turansoylu ırkdaşım Sovyet Hükümet'nin gönderdiği bu silahların büyük çoğunluğunun bozuk olduğunu biliyor muydunuz?
Ya da Rus Hükümeti'nin Ermeni eşkiyalarını kullanarak bunları yağmalattığını...Herhalde kıçı kırık Ermeni çetelerinin bunu kendi başlarına yaptığını iddia etmeyeceksiniz?
Ya da Cemal Paşa'nın 1922 yılında Temmuz ayında Rus destekli Ermenilerce şehit edilmesi..Hem de Türkiye'ye geçiş yaparken...
Bu dost bir devletin(!!!) yapabileceği iş değildir ve de uluslararası arena da böyle bir dostluk mevcut değildir!
Gazi Paşa da tabii ki yardımı gönderenin Rusya olmadığı biliyor olmalıdır.Ki Rusya bizim tarihi düşmanımızdır ayrıca savaştan yeni çıkmış, üstelik bu savaştan yeni bir rejimle çıkmıştır.Ki bu rejimin adını anmak bile istemiyorum, gardaşlarımıza ettikleri halen yazılamamıştır.
Ayrıca savaş kaçaklarının 500.000 olmasına imkan dahi veremem çünkü Osmanlı ordusunun o dönemdeki toplam mevcudu dahi(Osmanlı'nın1.Dünya Savaşındaki mevcudu -müttefiki Bulgaristanla beraber- 1 Milyondur.Bu rakam savaşın başladığı 1914 yılına aittir.) ona müsait değildir.
Esenlikler, saygılar.
TTK
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
kandaşım deli
         deniz gezmiş le mahir çayan ı karıştırmayalım deniz askere kurşun sıkmamıştır.isteseydi çok büyük silahlı hareket başlatabilirdi fakat o bunu yapmadı.nedeni vatansever bir solcu oluşuydu.devrim sayıklamalıyla öldü diyosun doğru devrim devrim diye sayıkladı ama devrim demesinin sebebi belliydi o işçinin köylünün daha doğrusu TÜRK milletinin huzurlu ve mutlu bir hayat sürmesi için ızdırap dolu bir hayat yaşadı ve emeklerinin karşılığını idam edilerek aldı.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Bozoklu Bozkurt - 11 Haziran 2006
Komünizm ve Vatanseverlik...

Vatanseverlik ve Komünizm...

Yan yana yazılması bile savaş kararı verilmesi için yeterlidir.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
bozoklu buyur sen söyle deniz gezmişin son sözü ne olmuştur.
        ya istiklal ya ölüm tam bağımsız Türkiye.


aksini idda edebilecek olan varsa buyursun.yanlış anlamayın avukatlık yapmıyorum ama bir atasözümüz şöyleder.
      yiğidi öldür hakkını ver.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 11 Haziran 2006
bozoklu soydaş gelelim şu silah olayına.
    silahların çoğu bozuk demişsin gelen silahlar zaten mavzerdir.bozuk değildir hiç biri.bırak onu bozuk olsa bile mavzer tamiri en kolay olan silahtır.
      1917 şubat devrimi yani çarlığın yıkılıp bolşeviklerin yönetimi ele aldığı tarih.aynı anda almanlarlada savaşan rusya doğu anadoluyu bize resmen hediye etmiştir. sebebi şudur almanlar güçlü ve saldırgandır rusya o denli yenilgiler alıyorduki bizim topraklarımızın içinde tuttuğu askerlere dahi ihtiyacı vardı.bu yüzden doğu anadoluyu boşalttılar.
      eğer 1917 şubat devrimi olmasıydı kurtuluş savaşı olamazdı işte bu bir gerçektir. biz Türküz şöyle asarız böyle keseriz sağım solum düşman yakalanırsam gitti ebem modunda daha ne kadar yaşayabiliriz.artık gerçekleri görmeli ve somut tedbirler üretmeliyiz.
     şuda var beğler rusya elbette düşmanımızdır her ırk bizim düşmanımızdır ama her şeyi ha deyince yapamazsınız.işte bu bağlamda zeki siyasetçilere ihtiyaç duyarsınız.bakınız yahudiler dünyada toplasanız 10 milyon çıkmazlar ama dünayayı yönetiyorlar.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 11 Haziran 2006
 Irkdaş bir Komünist bu vatan'ı ne kadar sevebilir Allah aşkına söyler misin?

  Solculuk kendi içinde belirli zümrelere ayrılır.Komünizm,Sosyalizm, Atatürkçülük ve bir kaç zümreye daha ayrılır.Bunların hepsi belirli noktalarda ayrılsa da aslında  hepsinin temeli birdir hepsi beynelmillelcidir.

 Deniz Gezmiş bir komünisttir.Komünizmda zamanında bizim en büyük düşmanımızdı.Eskinin Komünistleri şimdi ya Sosyalist maskeye büründü(iki arasında ki tek fark dindir)ya Atatürkçü dediğimiz maskeye büründü.

  Her Milliyetçi bu ülkenin resmi olmayan birer askeridir.Orduya mensup bir askere kurşun sıkmakla,milliyetçi olan bir askere kurşun sıkmak arasında benim gözümde zerre kadar fark yoktur.

  Ayrıca Deniz Gezmiş,Mahir Çayan ve Ertuğrul Kürtçü çok yakın dosturlar.Dev-Solu'un bir numaralı adamlarının arasında yer alıyordu bu Deniz iti.THKP-C'yi bu örgüt doğurmuştur.

 Deniz Gezmiş niye askere kurşun sıkmadı sorusuna cevap Deniz Gezmiş 9 martçılarla  beraber çalışıyordu.Onalrın birçoklarını tanıyor ve ihtilal olursa Deniz Gezmiş'e bakanlık bile ayırmışlardı.

  

  
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: irfan - 12 Haziran 2006
SEVGİLİ KARDEŞLERİM LÜTFEN BAŞKALARINA BENZEMEYELİM...
1=)YOLDAŞ?NEDİR?---TURANCI VAR İKEN!!!
2=)SOYDAŞ NEDİR?---KANDAŞ VAR İKEN!!!
3=)KOMİNİST VE MİLLİYETÇİ =LÜTFEN BU KAVRAMLARI DÜŞÜNÜNÜZ...TÜRKTEN SİZCE NE OLUR?
  VATANSEVER Mİ?KOMİNİST Mİ? MİLLİYETÇİ Mİ?(BLAD) BENMİ SADECE TÜRKOĞLU TÜRK OLURUM...BUNDAN NE ÇIKARIYORSUNUZ?EMİR KULUMU YOKSA ,,TÜRK'LÜK İÇİN ÇALIŞAN VE YAŞAYAN BİRİSİMİ??

  EVET KARDEŞLERİM,YAZILARI BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM SİTE YÖNETİCİSİ ARKADAŞIMIZ KIZACAK AMA,,,

ARTIK BAZI KAVRAMLARI ÖĞRENME ZAHMETİNE GİRİNİZ,,DAHA ÖNCE BULUNDUGUNUZ ORTAMLARLA,, ŞUANKİ KAFA YAPISINA SAHİP OLMAK İÇİN YAŞADIĞINIZ YAŞANTININ BİR ÖNEMİ KALDI İSE ORASIYLA ŞUAN İÇİNDE OLDUĞUNUZ ORTAMI KIYASLAMANIZI TAVSİYE EDERİM...

HERKESİN BİR BİLGİSİ VAR.AMA MALESEF OKULLARIMIZDA TARİH DERSLERİ DAHİL HER OKULDAKİ DERSLER FARKLI KİŞİ VE DERS KİTAPLARIYLE ANLATILDI....ANLATILMAYA DEVAM EDİYOR..

  BİZİM ORADA BU OLAY GERÇEKTİR...OLAYIN KAHRAMANI SAF KÖYLÜ ÇOCUĞU CİĞERSİZ LAKAPLI BİR ABİMİZ ZAT KENDİSİ GARİBAN ÇOCUĞUDUR..

   KÖYDEN ŞEHİRE GİDER MİNİBÜSTEN İNER TREN YOLUNUN ALTINDAN GEÇEN ALT GEÇİTE YÖNELİR O ZAMANLAR O MEVKİ ÇOKTA HAREKETLİ DEĞİL..YANINA BİR GRUP YAKLAŞIR VE SORARLAR...
HANGİ PARTİDENSİN?
ABİ BEN PARTİ FALAN TUTMAM,,
YOKYA SEN HANGİ TARAFI TUTUYORSUN?
ABİ BEN TARAF FALANDA TUTMAM,,
YA ADAM GİBİ KONUŞSANA,KOMİNİSTMİSİN,,YOKSA ÜLKÜCÜMÜ??
ABİ VALLAHİ BİLLAHİ EKMEK PARTİSİNİNİ TUTARIM NE PARTİSİ YA NE TARAFI EKMEĞİMİN PEŞİNDEYİM BEN...
 SENMİSİN O EKMEĞİMİ TUTARIM DİYEN?BİZ 2 PARTİYLEN BAŞA ÇIKAMIYORUZ BİRDE BAŞIMIZA EKMEK PARTİSİ ÇIKARTMAYA KALKARSIN HA...

    İŞİN SONRASI BELLİ ELEMANI Bİ GÜZEL DÖVMÜŞLER ORDAN KÖYLÜLER DAHA SONRA FARK EDİYORLAR ALIYORLAR HASTANEYE ADAM İŞİNİDE GÖREMİYOR ,,,DAYAĞI YEDİYLE KALIYOR..

 BUNA SORDUĞUMUZDA KENAN EVREN PAŞAYA HEM DUA EDER HEMDE KALAY..NEDENMİ..
    BU DEYYUSLARIN TOPUNU ASIP VATANI TEMİZLEMEDİ DİYE...SEÇİM ZAMANINDA GELDİ YİNE K..KARILILAR DİYE HEPSİNİ YAD EDER...

ARKADAŞLAR AKLIN YOLU BİR İSE;BİZE GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TEN EMANETLER BIRAKILDI İSE;VE BU SİTENİN KURALLARI BELLİ İSE LÜTFEN HERŞEYİ AKIL SÜZGECİMİZDEN BİR DAHA GEÇİRELİM...DEDİĞİNİZ KONULARI OKUDUM DA BUNLARIN HEPSİDE SİYASETTİR..ÇÜNKÜ ÜLKELER ARASI SİYASETİN DOĞURDUĞU ŞEYLERDİR...GERÇEKLERLE OLAYLARIN TEMELİ VE SONUCUNU İYİCE BİLMEDEN LÜTFEN KONUŞMAYALIM..YOKSA YANILMALARA SEBEB VERMİŞ OLURUZ..


BU VATAN MI? BU VATAN    UĞRUNDA BİNLERCE TÜRKÜN ŞEHİD OLDUĞU TURANIN YARIM KALDIĞI ÇİÇEKLİ BOZKIRLARIN   YİĞİTLERİN NAĞME OLDUĞU YERDİ...

 ŞİMDİYSE HAİNLERİN KOL GEZDİĞİ ASLINI UNUTMUŞ,VE UNUTTURULMUŞ YARISI SATILMIŞ,YARISIDA SATILIK OLAN BİR DİYARDIR..... 
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: TanriKutMete - 12 Haziran 2006
Bir süre otağdan uzak kaldım ve şimdi üstün körü okuyarak cevaplayacağım yazdıklarınızı.

Turansoylu, yardımlar Türkistan'dan geldi ( ve Rusya bu yardımların da bir çoğuna el koydu ) dersen o konuda hem fikiriz. Fakat Rusya yardım etmiştir sözü son derece yanlıştır. Ayrıca 500.000 rakamı son derece abartı ve biraz düşünüldüğünde son derece mantık dışıdır ki, üstüne üstlük bir de bu rakamı telefuz dahi etmek adeta küfürdür. En büyük savaşımızdan, Çanakkale'de bile asker sayısı ve ülke nüfusu ortadayken, 500.000 kaçağı nerden buldun, çıkardın?

Deniz Gezmiş, Mahir Çayan, Ertuğrul Kürkçü olayına gelirsek; evet bir dönem o bahsettiğin sözleri sarfeden Deniz Gezmiş, idam sehpasına yürürken son sözü bahsettiğin değil, "Yaşasın Marks'ın ve Lenin'in devrimleri" olmuştur. Bunları aklayabilmek için, marksist kesim senelerce kitaplar yazıp çizdiler ama en meşhurları olan "gülün solduğu akşam" adlı kitapta bile deniz gezmiş'in de askerimize polisimize kurşun sıktığı yazar. Bunun savunulacak bir yanı yoktur. Şahsi kanaatimi sorarsanız, beni üzen nokta odur ki; 80 öncesin de ithâl fikirlerin esiri olan Türk soylu gençlerimiz, kendi öz kardeşlerine kurşun sıkarlarken, bir tane çerkes çerkese, kürd kürde kurşun sıkmamıştır ve bu kanlı 80 önce olaylarından tek zararlı çıkan Türk Milleti olurken, bundan 80 sonrasında kar elde ederek palazlanan mevcut etnik özürlüler olmuşlardır.

Artı, yeri gelmişken bir de uyarı da bulunmak isterim, otağda arkadaşlarına karşı takındığın ters ve kabadayı uslubun hiç hoşuma gitmiyor, kendine çeki düzen ver, bir daha uyarmam.

Değerli İrfan

Yoldaş, ülküdaş... bunlar aynı manaları barındırırlar. Dava arkadaşı, hayat arkadaşı demektir. Her tür şekilde kullanılır. Bir örnek vermek gerekirse, Orta Asya'da Türkler'de arkadaş kelimesi bilinmez, yoldaş kelimesi kullanılır. O sebeple bize ait olan hiç bir şeyi, bir takım şeyler çağrıştırabilir endişesi ile atacak ya da satacak, birilerine bırakacak değiliz.

Soydaş, kandaş, ırkdaş... bunlar da aynı şekilde, hepsi tek bir manada birleşirler. O sebeple kullanılmasın da hiç bir mahsur yoktur. Aynı kanı taşıdığın, aynı soydan geldiğin, aynı ırkın mensubu olduğun kardeşine hitâp şekilleridir bunlar.

Değerli İrfan ve Metin Uzun Kandaşlarım, bir de bir konu da uyarı da bulunmak isterim, lütfen yazılarımızda, bütün karakterleri büyük kullanarak Türkçemizi bozmayalım.

Saygılarımla,

TTK
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Turansoylu - 12 Haziran 2006
ben size ATATÜRK ün ağzından çıkmış altın değerinde bir söz yazdım kafi gelmedi. yetmedi ortaya rusya hangi tarihte ne vermiş bize onları yazdım oda size kafi gelmedi ben daha size bu konu hakkında hiç bir cevap yazmayacağım.
           ayrıca mete soydaş kabadayı üslüpla konuşuyosun bak bu hoşuma gitmedi tarzı bi uyarıda bulunmuş.
1-)ben herkese bir çözüm yolu bulmalı finans kaynaklarımızı yaratmalıyız dedim
2-)kabadayılık ettiysem kabalık olmuş kusra bakmayın
3-)soydaş mete sözüm sanadır site yöneticisin yöneticilik yap.bana racon kesmeye kalkma.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli - 12 Haziran 2006
 Turansoylu ırkdaş Finans kaynaklar bulalım dedin haklısın.Silah bulalım dedin haklısın bulalım.Ama ben ne dedim sana Türk'ünde parasız neler yapacağını gördük,bizim başımıza bu devirde bir baş lazım dedim.

  Eğer başımızda gerçek bir lider olmassa istersen Firavun kadar zengin ol hiç bir işe yaramaz.Kurtuluş Savaşında milletimizin bir Başbuğ'u vardı.O yüce Türk Başbuğ'unun liderliğinde askerimiz o denli zor savaşlarda ırkımızın şanlı tarihine bir zafer daha eklediler.Eğer Başbuğ olmasaydı o savaşlar kazanılamazdı.Savaşlarda sadece çerilerimizn cesarti ve kahramanlığı işe yarasaydı hiç bir savaşı kaybetmezdik.Ama sadece bunlar işe yaramıyor.Savaşlarda ve sonrasında gerçek bir lider lazımdır.

  Savaş sırasıda çerilerimiz ne kadar insanüstü bir cesaret sergilerse serilesin eğer ordunun komutanı iyi yönetmiyorsa hezimete uğrar.Bu durum savaş sonrasında geçerlidir.Eğer savaş bittikten sonra ülkeyi yöneten kişi siyasetini iyi yapmassa bu kazandığın zafer bir işe yaramaz.

 Ülkücüler Alpaslen Türkeş'i lider bellemişlerdi.Güçlerini ondan alıyorlardı.Onun uğrunda gözlerini kırpmadan can vermeye hazırdılar.Başbuğ dönemi içinde bu geçerlidir.

 Bizede bir lider lazım.Lider bize paradan silahtan daha çok lazımdır.Lider oldu mu,parada gelir,silahta gelir.Olmassa kanımızı satar gene para buluruz.

 Ayrıca kimse sana racon yapmıyor.Burası ne Gazino ortamı,ne de burdakiler Çakır.Burdada Kurtlar Vadisi çevirmiyoruz.Sana sadece üslubunu değiştir denildi.Hepimiz burda ülküdaşız,ırkdaşız,gardaşız.Birbirimize Polatlık yapıp kırmanın bir manası yok.
 
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: şipi kağan - 12 Haziran 2006
Sovyetler Birliği , Kurtuluş Savaşında bize yardım etmişti ama bu savaş bütçesinin % 5'i   idi.
Belki daha bile azdı ve üstelik bu yardım da karşılıksız değildi.

1925'te  Sovyetlerle saldırmazlık antlaşması imzaladık.

1945'te Sovyetler bu antlaşmayı bozdular. Boğazlardan bir üs ve Doğu Anadolu'da toprak talep
ettiler. Ayrıca solcuların yıllarca dillerine doladıkları Turancıların Almanlardan para aldığı yalanının
kaynağı Sovyet Rusya'dır.Çünkü bunların sözde Alman Gizli Belgelerini  boğazlardan bir üs ve
Doğu Anadolu'dan toprak talep ettikleri zaman ortaya attıklarını unutmayalım.Yani bu belgelerin
sahteliği ortada...



Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: metinuzun - 12 Haziran 2006
SAYIN METE KANDASIM;

DEDIGIM GIBI BENIM KLAVYE STANDART YANI TÜRKCE DEGIL.UFAK YAZILARLA YAZDIGIM ZAMAN TÜRKCEM DAHADA BOZUK GÖZÜKÜYOR.
YANI YANLIS ANLASILMASIN DIYE BÜYÜK YAZIYORUM.

KUSURUMA BAKMA METE KANDASIM BENI BIRAZ IDARE EDIVER:ARKADASLARDAN BIRISI TÜRKCE KLAVYE GETIRECEK BANA.

SIMDILIK AFFINIZA SIGINIYORUM


TTK
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: TanriKutMete - 12 Haziran 2006
Demek racon kesme! öyle mi meydan çakalı ?

Bana karşı olan ters uslubunu sineye çektim, eyvallah dedim ama burada ki hiç bir kandaşıma karşı terbiyesizleşmene müsaade edemem. En sonunda kendin kaşındın, çizmeyi aştın.

Demek ki sen, meclisimize olan saygımızı yanlış algıladın, meydanı boş buldun.

Lafım aynı düşünceleri paylaşan herkesedir. Kimse otağımızın ve de milletimizin huzurunda gösterdiğimiz saygıyı yanlış algılayıp kabarmaya kalkmasın, işler ters noktalara çekildi mi, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olur!

Üyeliğin iptal edilmiştir ! Daha fazla ağzımı bozmak istemiyorum insanların huzurunda.

Saygılarımla,

TTK
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: a.bayraktar - 14 Haziran 2006
   İlgin için sağol...İmamoğlu ve diğer Türkçü dava adamları için herekes bildiğini sitemizde paylaşsın.Paylaşsın ki;bu davanın hangi şartlar altında yapıldığını,hangi "can"ların feda edildiği,"birileri" tarafından tekrar tekrar hatırlansın.
   Hata yapma lüksümüzün kalmadığını unutmayalım!... Bize bizden gayrı dost yok!...Bu böyle biline!...
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: Deli Kurt - 14 Haziran 2006
Bu adamın Türkçülüğünden şüpheliyim ben,çokta iyi oldu üyeliğinin iptali tam bir artist utanmasa iti köpeği başımıza kahraman yapacak soysuz.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: TanriKutMete - 15 Haziran 2006
Değerli Metin Uzun Kandaşım,

Özel durumlar elbette ki teveccühe gerek duyar. Bizim ikazlarımız ve uyarılarımız, art niyetli olarak yapılan yanlışlara ve ya farkında olunmadan yapılan hatalaradır.

Senin durumun kendine göre bir özellik arz etmektedir, bunu da bildiriyorsun zaten.

Saygılarımla,

TTK
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: brakisefal - 17 Haziran 2006
sayın yönetici sağlam bir sabırınız varmış.bir Türk ilk önce hangi ortamdaysa o ortamdaki üstüne saygılı olacak, dava arkadaşlarına karşı üslubuna dikkat edecek.

tüm bunlar bir yana turansoylu arkadaşın yazdıkları doğrudur.Türkistan'dan, Pakistan'dan gelen yardımlar aşikar.bir de sovyetler(rusya değil!) konusu var.
kimse Lenin'in Türk Kurtuluş Savaşı'na destek vermediğini iddia edemez.gerçekten de Lenin sovyeti, sebebi ne olursa olsun Türk kurtuluş savaşına çekinceli olarak da olsa destek vermiştir.bunu bilmek söylemek kimseyi komünist yapmayacağı gibi Türkçü de yapmaz elbette..
bir de hep spekilasyon malzemesi olarak karşımıza çıkarılan asker kaçakları konusu vardır ki bu konu dönemin bir gerçeğidir.lakin bunu kullanarak kimse Türkiye Türkleri'nin kendi kurtuluş savaşlarına zorla dahil olduğunu ima etmez, edemez.bu ya art niyet ya da cehalettir.hiç bir savaş kolay verilmez, seferberlik zamanında da hiç bir ordu onca savaştan sonra tamamen gönüllü erlerden oluşmaz, elbette devlet otoritesi uygulanmak zorunda kalırsa kendi insanına da bu otoriteyi uygular.bir de şu var; istiklal mahkemelerini ve tutanaklarını incelediğinizde göreceksiniz ki asker kaçaklarının pek azı Türk'tür.

bir de şuna değinmeden geçemeyeceğim.aramızda TürkSolu çizgisinden arkadaşlar var heralde, elbette olabilir lakin şunu bilmeliyiz ki en başta deniz gezmiş denen şahsiyet bu ülkeye kahraman olacak en son insandır.deniz gezmiş sovyet bayraklarıyla donatılmış mitinglerde yaşasın Türk ve kürt halkının kardeşliği diye sloganlar atmış kürt kökenli biriydi.che denen dünya teröristi bi serserinin izinden gitmiş ve adeta Türkiye şubesini açmış deniz gezmiş'in vatanseverliği tartışılmaya açıktır.en başta bir kürtten vatanseverlik beklenmez, beklenemez.onu kahraman yapıp övenlerin aklından vicdanından şüphe ederim.
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: brakisefal - 17 Haziran 2006
ve de farkettim ki konudan baya bi sapmışız
Başlık: Ynt: Televizyon Günlüğü
Gönderen: KazıKURT - 30 Mart 2007
evet deli kardeş doğru söylemişsin  MEHMED ARİF başımıza gelenler kitabını okuyunuz  biz bu kürtlerle çerkeslerle omuz omuzada savaşmadık                                                                                                                                                                                    neyse ana konuya dönelim  akşam televizyonu açtım  dizide kürtçe altyazısı Türkçe  trt kanallarına baktım oradada adigece program var tüm bunlar akp iktidarı ve ümmetçiliğin sonucudur      bide bi program vardı kii konu aynen şu şekildeydi TÜRKÇÜLÜK HORTLADI   ne ciğeri 5 para etmez o ..çocukları