Gönderen Konu: " Türkiye´nin putin´i gitmeyi hak ediyor"  (Okunma sayısı 3769 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
 'Türkiye’nin Putin’i gitmeyi hak ediyor'
Wall Street Journal’da yer alan bir yorum yazısında bakın neler denildi?

ABD’nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal’da yer alan bir yorum yazısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “diktatör eğilimlerinden ötürü” Rusya’nın eski Devlet Başkanı ve yeni Başbakanı Putin’e benzediği ifade edildi. Yazıda ayrıca ABD ve Avrupa’nın Erdoğan’a destek vermemesi gerektiği görüşü öne çıktı.

"ERDOĞAN GİTMEYİ HAK EDİYOR"
Washington’daki American Enterprise Enstitüsü (AEI) uzmanlarından Michael Rubin tarafından kaleme alınan “Türkiye’nin Putin’i gitmeyi hak ediyor” başlıklı köşe yazıda, Anayasa Mahkemesi’nin türban kararının ardından, AKP’ye açılan kapatma davasında daha da ileri gidilebileceği ve partinin mali kaynaklarının askıya alınmasından liderlerinin yasaklanmasına kadar farklı cezalar getirebileceği belirtildi. Rubin yazısında “Bu gelişmeler ABD’de memnuniyetle karşılanmalı” dedi. Yazıda, “Erdoğan’ın hukukun üstünlüğü konusundaki sabırsızlığı ve diktatör eğilimleri onu kederli bir demokrat gibi değil, Batılı yetkililerin diktatör olarak tanımladığı Vladimir Putin’in koruması altında gibi gösteriyor. Moskova’da çok geç olabilir ama Ankara’da bunun daha önce yaşandığı duygusu var” denildi.

OTOKRATİK TÜRKİYE
Otokratik bir Türkiye’nin ABD ve AB çıkarlarına uymayacağını kaydeden Rubin, “Erdoğan Avrupa’ya sözde bağlı, kendi kurumlarını hor görüyor, örneğin Türkiye’de insan hakları konusunda ulemanın yetkili olduğunu savunuyor” dedi. Rubin ayrıca, Erdoğan’ın ülkede ABD karşıtı ve Musevi karşıtı komplo teorilerini teşvik ederek İslam ve Batı arasındaki uçurumun artmasına neden olduğunu ve anketlere göre Türkiye’nin şu anda dünyada en ABD karşıtı ülkesi haline geldiğini kaydetti. 


  Bizim gürcü iyice iskartaya cikti.Delikten süpürmeyip posasi cikana kadar kullandilar,simdide tedavülden kaldirilmasini destekliyorlar. Bu yahudilerin isinede akil sir ermiyor dogrusu! Daha düne kadar yere göge sigdiramadiklari teyyibe sigdirmaya calisiyorlar,hayirli isler. T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: " Türkiye´nin putin´i gitmeyi hak ediyor"
« Yanıtla #1 : 08 Haziran 2008 »
 Çağımız tarihinde, hiç bir başbakan makamından indirilmeyi  bu kadar haketmemiştir, eğer ki indirilemezse  sonucu  ne olur? düşünmek dahi istemiyorum.  Ancak benim tahminlerime göre, bunlarında  sonu  sadr. Damat Ferit paşa ve yönetimi gibi olup dönmemek kaydı ile Türk topraklarını terkedeceklerdir..
Sistem kendisini korumak zorundadır gereğinin yapılması için düğmeye basılmıştır..    TTK. 

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: " Türkiye´nin putin´i gitmeyi hak ediyor"
« Yanıtla #2 : 08 Haziran 2008 »
 Bunlar hatırlarsanız, İsrail'in azılı düşmanı Hamas terör örgütünün başındaki adamı Türkiye'ye çağırıp, tören ile karşılamışlardı. Çağırdıysak çağırdık, kimse bize karışamaz deyip dayılanmaya kalkmışlar. Ama iki gün sonrada her zaman olduğu gibi geri vites yapmışlardı.

 Yahudi kendisine yapılanı hiç unutmaz, acısını bol bol çıkarır. İşte sizin verdiğiniz haberden de anlaşılıyor ki çıkarmaya başlamışlar. Teyyip yerine, Tay-Pod'a da sığdırmayı deneyebilirler pekala...

 TTK

Çevrimdışı SON ÇERİ

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 88
Ynt: " Türkiye´nin putin´i gitmeyi hak ediyor"
« Yanıtla #3 : 08 Haziran 2008 »
Bu iktidar dışarıda emperyalistlere,yahudilere,ve içeridede,etnik döküntülere ve fettoşçulara güveniyorlardı.Ama güvendikleri dağlara karlar yağdı.Türk milletine rağmen,siyaset yapanlar, her zaman hüsrana uğramaya mahkumdurlar.Akp'nin işi bitmiştir.Çırpındıkça daha çok batacaklar.Tayyibi bekleyen bir sürü dosya var.Hele dokunulmazlığı bir kalksın!
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 74
Ynt: " Türkiye´nin putin´i gitmeyi hak ediyor"
« Yanıtla #4 : 08 Haziran 2008 »
Keşke Putin'in Rusya'yı sevdiği kadar Tayyip'te Türkiye'yi sevse, keşke Putin'in Rusya'ya faydası olduğu kadar Tayyip'in de Türkiye'ye olsa.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: " Türkiye´nin putin´i gitmeyi hak ediyor"
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2008 »
Bu yazi tersinden okunursa,tamamen iktidara destek niteliginde,bir anlam cikiyor ortaya! Yahudi usagi teyyip,simdi cikar,mümin secmenlerine,ey ümmeti muamma,kafir yahudilerin,nasil aleyhimizde oldugunu görüyorsunuz! Hepinizi bir kaziga bagliyamazsam,din elden gider!! Daha bir imanla reylerinizi bana verin. Türkce haricinde,her dilden calan,yahudilerin bozuk teyyipten, vaz gecmeleri mümkün degil.Tamir etmeye calisiyor olabilirler,musanin bozuk teyyibini,Tezgaha gelmiyelim.T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.