Gönderen Konu: Burhan Kuzu: Anayasada Türk vatandaşlığı olmaz  (Okunma sayısı 4949 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Burhan Kuzu: Anayasada Türk vatandaşlığı olmaz
AKP'nin Bölünme Anayasası çalışmalarına hız verdiği süreçte Meclis Anayasa Komisyonu'nun AKP'li Başkanı Burhan Kuzu'dan "Türk vatandaşlığı anayasada olmaz" çıkışı geldi. Kuzu, BDP'nin başkanlık sistemine muhalefetini anlayamadığını belirtti.
20 Aralık 2012 Perşembe 17:06
Burhan Kuzu: Anayasada Türk vatandaşlığı olmaz


AKP Bölünme anayasası mesaisine hız verdi. AKP'nin hukukçu kurmaylarından da bölünme anayasasının kritik maddeleriyle ilgili açıklamalar gelmeye başladı.

Meclis Anayasa Komisyonunun AKP'li Başkanı Burhan Kuzu çalışmalarına hız verilen yeni anayasa komisyonuyla ilgili böyle konuştu, Türk milleti kavramı anayasada olmaz mesajı verdi.
“Hadi Kürde öyle dedik, Yahudi var Rum var, Türk demekle Türk mü olur yorum yanlış.”
Kuzu Türk vatandaşlığı kavramına “etnik yorum” gerekçesiyle karşı çıktı, federasyon konusundaysa “kimseye yaranamadık” dedi.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Burhan Kuzu: Anayasada Türk vatandaşlığı olmaz
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2012 »
Kuzu bunlar kuzu derya kuzusu secmenleride kasabin bicagini yaliyan koyun ! " anayasada Türk milleti kavrami olmazmis "  " haydi k.rde Türk demisiz , yahudiye ruma ne diyecekmisiz , Türk demekle Türkmü olunurmus " Demek istiyorki 25 bin yahudi ile 3 bin rumun hatirina 60 milyon Türk , Türk olarak anilmaktan feragat etsin vaz gecsin . Burada maksat cumhuriyeti yikip , Türkiyenin Türklerin devleti olmadigini anayasada teyid edip , garanti altina almak . Bu kadar incelikleri düsünen , kömürün kerameti sayesinde iktidar olup yeni kuracaklari Türkiyeye bir isimde düsünmüslerdir! Muhabbet telllaligi tescilli kizil Tamu ikametcisi k.rt Turgut Özal , kardesi Korkut Özalin aciklamasina göre Türkiyenin adini " Anadolu federe devleti olarak degistirmeyi düsünüyormus . Bunlarda Özali rahmet ve minnetle andiklarina göre , onun yarim biraktigi isi tamamlamak sevdasindalar . Böyle bir ihaneti birakin tartismaya acmayi aklindan bile gecirmek her ciddi devlet icin milletin ayaklanmasi anlamina gelir . Icindeki azinliklari gerekce göstererek kendi aslini inkar etmesi dayatilan baska bir millet örnegi , baska gezegenleri bilmemde , bizim gezegende yok .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Güneydoğulu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 132
Ynt: Burhan Kuzu: Anayasada Türk vatandaşlığı olmaz
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2012 »

Kuzu bunlar kuzu derya kuzusu secmenleride kasabin bicagini yaliyan koyun ! "

 Böyle bir ihaneti birakin tartismaya acmayi aklindan bile gecirmek her ciddi devlet icin milletin ayaklanmasi anlamina gelir . Icindeki azinliklari gerekce göstererek kendi aslini inkar etmesi dayatilan baska bir millet örnegi , baska gezegenleri bilmemde , bizim gezegende yok .

Bir söz var Motun Anda "Ağlamayana süt yok" diye Türk Milleti sessiz, tepkisiz kaldığı müddetçe başımıza daha ne çoraplar örecekler.
Güneydoğuda TÜRK!! Dimdik! Ayakta!

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Ölmüş birinin arkasından konuşmak hoş bir şey değil, lakin Burhan Kuzu akp'sinin karakutusu idi ve toplumu ilgilendiren karanlık ilişkileri bir hayli çoktu.
Uyuşturucu, silah kaçakçılığı, kumar vb kirli işler yapan, bu uğurda cinayetler işleyen, uluslararası, mafya baronlarıyla adı çıktı.
Akp'liliğiyle bilinen bir zata ait bir hastahane odasında, şaibeli bir şekilde, öldü ve sessiz sedasızca defnedildi.
Akp'sinin önde gelen isimlerinden biri öldüğünde, alışıldığı üzere üst perdeden ve üst yönetimden yapılan açıklamalar yapılmadı.
Sanki kendileri de kurtulmak istiyorlarmış gibi, ölümünden, gizli bir memnuniyet duyur gibi bir tavır sergilendi.
Kamu vicdanında affedilmez suçların faili olarak yer aldı.
Şimdi ilahi adalet öünde hesap veriyor.

Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.