Gönderen Konu: Gurbetçi Türk Soydaşlarımın Topraklarına dönme vakti geldigine inanıyorum..  (Okunma sayısı 1582 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sencer Atmaca

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 102
Sovyetler Birliği  dağılıncaya kadar bizim için aklımıza ilk gelen dış devlet Almanya idi. Halen de yurt dışına çıkmak isteyen çoğu vatandaşımız tarafından düşünülen ilk ülke yine Almanya’dır İki milyonun üzerinde vatandaşımızın yaşadığı Almanya, artık günlük yaşantımızın her alanında, şarkılarımızda, Türkülerimizde, fıkralarımızda ve filmlerimizde yer alan bir ülke olmuştur. Medyada en çok haber ve yer verdiğimiz ülke de Almanya...İhracatımızda,en büyük paya sahip ülke de kendini izleyen ülkenin iki katından fazla pay ile Almanya. Araba üretici ülkelerin başında yer alan bu ülke en çok taşıt ihraç ettiğimiz ülke. İthalatımızda yine ilk sırada. Yıllardır ülkemize en çok turist gönderen ülke de Almanya. Türk vatandaşlarının en çok dış yatırım yaptığı, en çok Türk işyerinin bulunduğu ülkedir.Hepimiz Almanların Almanya’daki Türkleri ülkelerinden atmak istediğini, artık oradaki Türklere ihtiyaçları kalmadığını, ve Türklerden rahatsız olduklarını biliyoruz.

Almanya’daki olaylara ve Türkiye aleyhindeki gelişmelere bakarak Almanların Türk düşmanı olduğuna hükmetme meylini, Almanya’nın her tür düşüncenin ve törenin serbestçe örgütlenme ve duyurma özgürlüğü tanıdığından kaynaklandığını biliyoruz. Cemalettin Kaplan, din devletini ve halifeliğini Almanya’da ilan etti.  Pkk kürt terör örgütü  de Almanya’da at oynattı. Yaygın propaganda yaptı. Hala yapmakta  Uyuşturucu kaçakçıları da, ülkücü mafya da Almanya’da karargah kurdu. Birçok tarikat Almanya’da kuruldu, gelişti, adını duyurdu. Solcu ve komünist Türkler Almanya’da örgütlendi.Sırf ekonomik nedenle oraya çalışmağa giden vatandaşlarımızın bile sığınma hakkı alabilmek için Türkiye’de ne kadar baskı gördüklerini anlatarak Türkiye’ye iftiralar attırıldı, Alman mahkemelerin bu tür olaylarla ne kadar meşgul olduğununu biliyoruz.En son Türkiye aleyhine yapılan soykırım tanımı Alman hükümeti'in Türkiye lehine iyi göz ile bakmadıklarının göstergesidir.


Tengri Biz Menen

 :asker: :prbay :asker:






Bütün yazılarımın, fikirlerimin ve yaptıklarımın sorumluluğunu üzerime almaktan bir an bile çekinmem.. Fikir ve kanaatlerimde samimiyim.. Olayların pundunu bularak yaşamadım.. Esen rüzgara göre dönmedim... Yalnızlıktan korkmadım..Namert köprüsünden geçmemek için selde boğulmayı tercih ettim..