GENEL KONULAR OTAĞI > GÜNCEL

Türklerin baş düşmanı Yahudilerdir!

<< < (5/65) > >>

Böri:
Türklere yakınlık duyan ve Türkiye'ye bağlılık gösteren kimseyi kötülemek, karalamak istemiyorum.

Ancak ölümüne ABD ve İsrail'e hizmet edenler de vardır!

[Hun Türk]:
Misafirliğini bilene sözümüz olmamış hiç geçmişte, şimdi de zaten. Ancak ülkemizdeki misafirlerde bilmeliler ki misafirin fazla kalması ev sahibini huzursuz eder. İnsan azmanı değiliz ya da insanlara şiddeti savunan bir görüşü benimsemiyoruz ancak Yahudi ırkı kadar aşağılanması gereken başka ırk yok. Geçmişte bunlara yapılan uygulamaların ne kadar ne denli doğru olduğu şuan bilinmekte.

Biz, milli bencil düşüncelere hemen sahip olamıyoruz. Duygusal yapımız fazla. Kanser hücresi ile kanser olabilecek aday hücreleri bir tutmayarak hatalar yapıyoruz. Önlemsel yaklaşım yerine tepkisel yaklaşımlarda bulunuyoruz. Bu da bizim gözümü karartmıyor. Büyüklük göstererek geleni geçene yardım etmişiz, kanatlarımız altına almışız.

Dünyada Yahudi finansmanı önemli bir güç teşkil etmiş. Şuan bile o kadar olaya rağmen şirletlerimizin hangisi bu sermayeyi istemiyorum diyor. Devlet olarak anca laf ebeliği yaparak milletin gözü boyanmakta, zaman zaman gazı alınmakta.

Böri:
Bitmeyen Savaş: I.Dünya Savaşı
 
I.Dünya Savaşı 1918 yılında bitmemiştir!
 
İtilaf Devletleri: İngiltere, Fransa, Rusya, ABD, İtalya, Yunanistan, Sırbistan, Karadağ, Romanya, Belçika, Portekiz, Japonya, Çin, Brezilya
 
bunlara Ermenileri, Polonya asıllıları, isyan eden Arapları, isyan eden Rumları, Çekleri, Slovakları, Dünya Yahudilerini, Masonları, Terör Örgütlerini (Sırp "Kara El" teşkilatı gibi), İngiliz Sömürgelerini (Kanada, Avustralya, Hindistan, Güney Afrika başta olmak üzere), Fransız Sömürgelerini ve birkaç küçük ülkeyi de ilave edebiliriz.
 
GÜNÜMÜZDE DE TÜRKİYE'NİN DÜŞMANLARI BUNLARDIR!
 
Tarih boyunca rekabet halinde bulunan İngiltere ve Fransa, rekabetin yarardan çok zarar getirdiğini görmüş ve müttefik olmuşlardır.Bu müttefiklik durumu günümüzde de devam etmektedir! ABD-İngiltere-Fransa; her zaman Yahudileri, Sırpları, Yunanlıları, Kürtçüleri ve Ermenileri desteklemiştir.
 
Çin ve Japonya'yı kim "batılılaştırmıştır"? (İngiliz ajanlar her zaman bu ülkelerle içli dışlıydı!)
 
Rusya aslında savaşta kazanan tarafta olmasına karşın, 1917 Devrimi yaşanmıştır. Rusya, Komünizmin boyunduruğuna girmiştir. (Rus Yahudileri-Komünizm ilişkisi araştırılmalıdır...) SSCB-ABD rekabeti "DANIŞIKLI DÖVÜŞTÜR!" (SSCB, II.Dünya Savaşı'nda da yine ABD'nin müttefiki olmuştur.)
 
I.Dünya Savaşı başladığında Dünya'da bir Yahudi devleti yoktu. Bu nedenle Yahudiler küçük ve önemsiz bir azınlık olarak görülmektedir... Oysa İngiliz Yahudileri, Fransız Yahudileri, Rus Yahudileri, Amerkan Yahudileri, İtalyan Yahudileri, vb. çok aktifti! Bunlara Gizli-Yahudileri de (Dönmeler) ilave etmeliyiz. Ayrıca bütün bu saydığım ülkeler, Masonlar tarafından yönetiliyordu!
 
Yukarıda Türkiye'deki Yahudi ailelerinden bahsettim. Peki 1914 yılında Amerikalı Yahudi aileleri, İngiliz Yahudi aileleri, Fransız Yahudi aileleri, Rus Yahudi aileleri kimlerdi? Hangi şirketlere sahiptiler? Servetlerinin miktarı neydi?
_____________________________________
 
Tarafsız Ülkeler: I.Dünya Savaşı'nda İsviçre, İsveç, Norveç, İspanya, Danimarka ve Hollanda tarafsız kalmıştır.
 
Ancak Danimarka savaş sonunda yenilen Almanya'dan toprak kazanmıştır.
 
Gerçekte bu tarafsız devletler de İtilaf Devletleri ile içli dışlıdır!
_______________________________________
 
İttifak Devletleri: Almanya İmparatorluğu, Avusturya-Macaristan İmparatorluğu, Bulgaristan, Osmanlı İmparatorluğu
 
Savaş sonunda Almanya, Avusturya, Macaristan tamamen Batı'nın kontrolüne girmiştir!
 
Robert Koleji mezunları tarafından kurulmuş bir ülke olan Bulgaristan, Faşizm ve Komünizm denemelerini yaşadıktan sonra günümüzde Amerika'nın uydusu konumundadır!

Böri:
I.Dünya Savaşı'nda Almanya ve Avusturya-Macaristan bizim tarafımızdaydı ancak Alman Masonlar, Alman Yahudiler, Avusturyalı Masonlar, Avusturyalı Yahudilerin durumu hiç sorgulanmamıştır! Onlar açıkça İHANET ETMİŞTİR!
 
Osmanlı İmparatorluğu'nun içinde de "Osmanlı'yı çökertmek isteyen güçler" mevcuttu!
 
Bunları bilmeden, savaş felaketlerle sonuçlandığı için Enver Paşa'yı suçlamak haksızlıktır!
___________________________________
 
I.Dünya Savaşı bitince Sırplar, Hırvatistan-Bosna-Slovenya-Karadağ'ı ele geçirmiş, tamamen Sırp kontrolünde Sırp-Hırvat-Sloven Krallığı kurulmuş ve daha sonra bu devlet "Yugoslavya" adını almıştır. Sırp Kralı masondu.
 
Ayrıca savaş sonunda Finlandiya, Polonya, Estonya, Letonya, Litvanya gibi ülkeler kurulmuş, bunlar da Batı'nın etkisine girmiştir.
 
II.Dünya Savaşı, I.Dünya Savaşı'nın devamıdır!
 
Müttefik Devletler: İngiltere, Fransa, SSCB, ABD, Çin, Polonya, Yugoslavya, Yunanistan, Belçika, Hollanda, Lüksemburg, Norveç, Danimarka, Çek direnişçiler, İngiliz Sömürgeleri, Fransız Sömürgeleri  ve birkaç küçük ülke
 
___________________________________
 
Tarafsız Ülkeler:  Türkiye, İspanya, Portekiz, İsviçre, İsveç
 
İspanya için genellikle Hitler Almanyası ile dosttu dense de İspanya gerçekte ABD'nin müttefiki idi!
 
İspanya ve Portekiz'deki faşist rejimler gizliden gizliye Batı'dan destek görmüştür!
___________________________________
 
Mihver Devletleri: Faşizm de Masonluğun bir icadıdır! (Bu konu nedense göz ardı edilir!)
 
Nazi Partisi, "Masonik" Thule Cemiyeti tarafından kurulmuştur! İtalya'da Faşistler iktidara gelmeden önce masonlardan destek görmüştür! Japonya ise ABD-İngiltere tarafından "batılılaştırılmıştır"...
 
Almanya, İtalya, Japonya'nın kontrolü savaştan sonra tamamen ABD'nin eline geçmiştir! (Batı'nın, Faşistleri bu ülkelerde iktidara getirmesinin nihai amacı buydu! Önce savaş çıkacak, Faşistler Avrupa'yı elegeçirecek ve daha sonra ABD, Avrupa'yı "kurtaracaktı"!!!)
 
Zorunluluk nedeniyle Almanya'nın yanında yeralan ülkeler de olmuştur: Bulgaristan, Macaristan, Finlandiya, Tayland
 
Bu ülkeleri fazla suçlayamayız. Finlandiya, Sovyet baskısı altındaydı. Macaristan, Romanya ve Yugoslavya'nın düşmanlığı ile karşı karşıyaydı.
 
Ayrıca o dönemde Avusturya, Almanya tarafından ilhak edilmiş; Arnavutluk İtalya tarafından elegeçirilmiş; Sırplara karşı savaşan Hırvatlar da Nazilerin yanında yer almıştı.
 
Bütün bu ülkeler de savaş sonunda Batı'nın istediği biçimde "dizayn edilmiştir"!
 
_______________________________________
 
O dönemde "hızlı komünist", "hızlı faşist" geçinenlerin kaçta kaçı Gizli-Yahudidir? Kaçta kaçı Gizli-Masondur? Bunlar araştırılmalıdır!
________________________________________
 
Sonuç olarak Birinci Dünya Savaşı sanıldığı gibi 1918 yılında bitmemiş, İkinci Dünya Savaşı yıllarında da devam ederek günümüze kadar ulaşmıştır...
 
Günümüzdeki çatışmalar da aynı Savaşın bir uzantısıdır (ASALA terörü, PKK terörü dahil!)
 
Olaylara bir de bu açıdan bakılmalıdır!

Böri:
Türkiye'de şu an (2011) aktif olan Mason locaları: İdeal, Kültür, Ülkü, Kardeşlik, Hürriyet, Sevgi, Atlas, Müsavat, Libertas, Hakikat, Ahenk, Fazilet, Erenler, Delta, Sadık Dostlar, Ülke, Şefkat, Hümanitas, Hulus, Freedom, Devrim, Pınar, Sevenler, Mimar Sinan Araştırma Locası, Hisar, Üçgen, Üçışık, Gün, Özlem, Başak, İrem, Evren, Piramit, Nilüfer, Burç, Sembol, Güven, Meşale, Anadolu, Sezgi, Akıl ve Hikmet, Boğaziçi, Yeditepe, Gönye, Güzel İstanbul, Günışığı, Tanyeri, Sadakat, Marmara, Sabah Güneşi, Dostluk, Gelişim, Onur, Umut, Yakacık, Kadıköy, Geometri, Doğu, Ülküm, Ufuk, Doruk, Örs, Granit, Tesviye, Sabah Yıldızı, Güney, Atayolu, Altar, Nar, Yücel, Güzellik, Küre, Çekiç, Koza, Taşocağı, Mimar Hiram, Anıt, Körfez, Zeytindalı, Irmak, Sebat, Sevgi Yolu, Rönesans, Vefa, Sur, Aydınlanma, Akasya, Ataizi, Söz, Akev, Cumhuriyet Yıldızı, İstanbul, Petek, Zafer, Bilge, Kalkedon, Vatan, Erman, Simge, Lotus, Koşuyolu, Huzur, Kristal, Vitriol, Kuvvet, Egeran, İleri, Ataçağ, Toprak, Köşetaşı, Akkan, Adalet, Alev, Gönül Dostları, Kardelen, Su, Lefkoşa, Uyanış, Doğuş, Yükseliş, İnanış, Bilgi, Barış, Dikmen, Yıldız, Arayış, Üçgül, Ahiler, Çağ, Gönül Mimarları, Eşitlik, Ankara, Yunus Emre, İlke, Atanur, Çukurova, Erdem, Denge, Doğan Güneş, Tolerans, Kutup Yıldızı, Üçnur, Başkent, Gökkuşağı, Hoşgörü, Antalya, Ekin, Yörünge, Pergel, Uyum, Güney Yıldızı, And, Eskişehir, Çınar, Evrim, Pusula, Odak, Defne, Bilim, Özgürlük, Mozaik, Güneş, Çağrı, Hitit Güneşi, Birlik, Tanyıldızı, Şafak, Simurg, Sedir Ağacı, Birikim, Aydınlık, Kaynak, Sağduyu, Önder, Yöntem, Düşün, Adana, Sümer, İzmir, Nur, Promethee, Gönül, İrfan, Ümit, Ephesus, Eylem, Manisa, Ege, Işın, Başarı, Üçsütun, Karşıyaka, Bodrum, Kordon, Doğa, Tan, Ocak, Şakul, Marmaris, Nokta, İmbat, Nirengi, Agora, Işık, Fethiye, Terazi, Çeşme, Sentez, Kuşadası, Zuhal, Özveri, Hermes, Herodot, Dokuz Eylül

__________________________________
 
Bu localar açıkça ABD, İngiltere ve İsrail'e hizmetediyorlar! (Evelemeye, gevelemeye, lafı uzatmaya gerek yok!)
 
Bunların üyeleri kimlerdir? Kaçta kaçı Yahudi asıllıdır?

___________________________________
 
Televizyonlarda "Şehitlerimiz!" diye timsah göz yaşı dökenler bunun yanıtını versinler!
 
Askerlerimiz Güneydoğu'da ve Kuzey Irak'ta mücadele ederken, bu mason takımı "Büyük İşadamı" muamelesi görüyor!!!
 
Türkiye'deki İkiyüzlülük budur! (Ülkemize yönelik özeleştiri de yapalım!)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git