GENEL KONULAR OTAĞI > Duyurular

Başbağlar Katliamı Anma

<< < (2/3) > >>

[Hun Türk]:
Allah rahmet eylesin,


Kanı bozuk GDO'lulardan hiç ses yok. Gerçi bu durumda cevap belli. Zaten GDO'lu ise bu tip bir katliamı anması beklenemez.

Sırf bu tür durumlardan dolayı odaların siyasi güçleri elinden alınması gerekir. Feodal sistem gibi kendi başlarına hareket edip duruyorlar. Başka bir paralel oluşumda bunlar..

Bu yüzden her TÜRK genci adam gibi okumalı, gaspedilen bu köşe başlarına geçmeli.

Üçoklu Börü Kam:

--- Alıntı yapılan: [Hun Türk] - 06 Temmuz 2020 ---Sırf bu tür durumlardan dolayı odaların siyasi güçleri elinden alınması gerekir. Feodal sistem gibi kendi başlarına hareket edip duruyorlar. Başka bir paralel oluşumda bunlar..

--- Alıntı sonu ---
Hali hazırda var olan tabipler odası, eczacılar odası, mimarlar ve mühendisler odası, sendikaların büyük bir kısmı vb. meslek kuruluşlarının tamamına yakını kürtçü, marksist, mezhepçi ve etnik azınlık psikolojisiyle hareket eden haşeratların elinde. Odalar üyelerinin haklarını aramak ve mesleki gelişimlerini sağlamak gibi asli görevlerini yapmıyor ama nerede bir yasa dışı eylem ve Türk Devleti ve Milleti aleyhine bir durum varsa onunla ilgileniyor.
Paralel yapı sadece fetöcülerden ibaret değildir. Sözüm ona meslek odalarının yapıları da gerçek bir paralel yapılanmadır.
Devleti yönetenler bu gidişatın önünü almak zorundadır.
Aynı zamanda Türk çocukları da okuyup iyi eğitim alarak bu yerlerde etkin olarak görev alıp ihanetin tekerine çomak sokmak zorundadır.

TTK.

turania_25:
Savunmasız insanları acizce, alçakça, kahpece şehit etmek zaten ucuzluktur.
Kahrolsun pkk ve yandaşları!  :prbay

[Hun Türk]:
Allah rahmet eylesin.

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!

https://www.hunturk.net/basbaglar-katliamini-aniyoruz

Üçoklu Börü Kam:
Başbağlar köyünde hunharca katledilen soydaşlarımızın acısı hâlâ yüreğimizde, bir hançer gibi, saplı duruyor.
Silahsız, sivil ve savunmasız insanlara karşı yapılan bu katliam insanlık tarihinin gördüğü en iğrenç ve aşağılık olaylardan birisidir.
Katil kürt terörünün temsilcileriyle gizli mahfillerde iş tutanları da biliyor ve hesabını sormak üzere, karakaplı deftere, yazıyoruz.
Aziz şehitlerimizin ruhları şad, durakları; Uçmak olsun!
UNUTMADIK!
UNUTMAYACAĞIZ!
UNUTTURMAYACAĞIZ!

Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git