Gönderen Konu: GERÇEK TURANCI KİMMİŞ, KİM TURANCI DEĞİLMİŞ?!(OKUYUVERİN)  (Okunma sayısı 101583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kutlugsad683

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
kandaşlar;
"Derin Sayfalarla Milliyetçi Hareket" adlı bir kitap var.Yazarı Rıza Müftüoğlu.Özellikle seksen sonrası dönemde devamlı Türkeş'in yanında olan bir adam.Amerika seyahati de dahil ,hiç bir zaman Türkeş'in yanından ayrılmamış.O kitapta konuyla ilgili bizzat Türkeşin ağzından çok ilginç ve eminim taraftarlarına da çok ilginç gelecek ifadeler vardır.Kitabın hepsini okumaya Türkçü kandaşlarımın ihtiyacı elbette yoktur.Yine de ihtiyacı olanlar var belli.Hala uyanamamışlar için tavsiye edebiliriz.
Türkeş diyor ki;(yazım hataları bana ait değil)
"Nihal Atsız beyle 30'lu yıllardan beri beraberdik.Her zaman görüşür,konuşurduk.Ben kendisine ziyarete giderdim.
  Konya'da 70'li yıllarda "oku" adında bir dergi yayımlanıyordu.Derginin bir sayısında Ziya Gökalp bey aleyhinde yazılar çıkmış.Nihal Atsız bey bu yazılara çok kızmış.Yazıyı kaleme alan vaize ,Ötügen dergisinde cevap verdi ve çok aykırı şeyler yazdı.
  Nihal Atsız bey, bu cevabı yazısında Hz. Mevlana için, "Mevlana bir homoseksüeldi,sapıktı,Yunus Emre için beynelmilelci bir serseridir diyordu.
 Sonra Kuran-ı Kerim için, -sümmehaşa- Kuran-ı Kerim Allah'ın kelamı değil,Muhammed'in kendi talimatı vs.böyle bir takım şeyler yazıyor.Ve kendisinin ırkçı,Türkçü,Turancı olduğunu söylüyor.
  Konya'da bir parti çalışması dolayısıyla buunduğum sırada basın toplantısı yaptım,gazeteciler bana bu konuda şu soruyu yönelttiler:
 -Nihal Atsız Bey, partinizin gizli başkanı olduğunu söylüyor.Partiyi,perde arkasından onun idare ettiği söyleniyor.Ötügen dergisinde kendisinin bu tarz yazıları var.Bunları nasıl karşılıyorsunuz.?
Ben gazetecilere şu cevabı verdim:
 - Hayır,partinin genel başkanı benim.Nihal Atsız bey,partiyi perde arkasından idare etmiyor,öyle birşey yok.Bu gerçek değil.Ama kendisiyle eskiden beri tanışırız,dostluğumuz var.Fakat fikirleri bakımından aramızda farklı görüşler var.
  Gazeteciler o basın toplantısında "oku" dergisine verdiği cevabı konu ettiler.Ben buna şu karşılıkta bulundum:
-O görüşleri kabul etmiyorum.Ben onlara katılmıyorum.Onun kendi görüşüdür,bizi bağlamaz.Ötügen dergisi,bizim partimizin yayın organı değildir.Onun şahsi fikirleridir.Biz ,ona katılmıyoruz ve benimsemiyoruz.
  Ötügen dergisinde Atsız iki yazı yayınladı.Atsız o yazılarında beni eleştirdi.Irkçılığın,Türkçülüğün ve Turancılığın birbirinden ayrılmaz olduğunu söyledi.Tabi ırkçılığı her zaman ret ettiğim,karşı çıktığım,doğru bulmadığım için eleştiriyor.Ayrıca Ankara'daki genç ülkücüler arasında cereyan eden olayları da kast ederek yine beni eleştiriyordu.
  Benim Türkçülükten ayrılıp,şeriatçılık ve dinciliğe kaydığımı söyleyip,suçlamalarda bulunuyordu.Atsız'ın yayınladığı bu yazılar,ülkücü gençler arasında tartışmalara yol açtı.Bunlar Türkü ve müslümancı diye gruplara ayrıldılar.Bu gençlere nasihat etmeye başladım.Onlara çeşitli konuşmalarımda şunları söyledim:
 -Hepimiz müslümanız ama Türklük de,milliyetimizi ifade ediyor.Hepimiz Türküz ve müslümanız.
 O tarihte Genç Ülkücüler Teşkilatı adı altında,Ankaar'da,liseli gençler arasında bir örgütlenme olmuştu.Bu gençler,basındaki eleştirilerden rahatsız oluyordu.Aralarında Ali BALSEVEN adındaki bir genç,karşıt gruptaki ülkücülerden Mustafa BARSAN ile Kurtuluş Parkında çatışmaya girişiyor,daha sonra bir bıçak darbesiyle ölüyordu.
 Atsız bu  olay üzerine dergisinde yine beni suçladı."Ali BALSEVEN,Türkçü olduğu için,Türkeş tarafından öldürtüldü." şeklinde yazdı.
 Daha sonra Türk-kürt ayrımı yapmaya başladılar.Ben verdiğim konferanslarda Türk-kürt kardeşliğini işledim.Atsız ise benim bu fikirlerime karşılık şunları söylüyordu.
-Hayır ,kat'iyyen kürtler Türk değildir.Kürtler Farstır.Farslıların,medeniyetsiz,dağlı ve vahşi bir bölümüdür.
 Atsız bey,müslümanlık,Arap'ın dinidir.Türklerin milli dini Şamanizm'dir diyordu.

Çevrimdışı ALperen Sencer

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 26
  • Büyük Turan İmparatorluğu
Gerçekden Yolbaşcımız Atsız hoca  mevlana,yunus emre ve kur'an için böyle demişse, diyecek bi söz bulamıyorum.Ama ne kadar doğru,ne kadar yanlış,bilmiyorum.
Hiç Kimse Kardeşimiz Değildir.Sadece Zamanında Sizlerin Çıkarınız İçin Yaptığınız Geçici Dostuzdur.Yalnız Ben Atalarımdan Düşkün Milletlere Yardım Etmeyi Öğrendim.Her Ne Kadar İyilik Yapıp Karşılığında Sırtımızdan Hançerlensekde.Benim Atalarım ''İyilik Yap,Denize At''dedi. Onların Bu davranışını ve Bu sözünü Reddetmek,Atalarımı Ve Cihana Nam Salan Osmanlıyı Reddetmek demektir.

Çevrimdışı YABGU KAGAN

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • Savaşa Hazır!
Gerçekden Yolbaşcımız Atsız hoca  mevlana,yunus emre ve kur'an için böyle demişse, diyecek bi söz bulamıyorum.Ama ne kadar doğru,ne kadar yanlış,bilmiyorum.

1-Atsız Hoca değil Atsız Ata.
2-Atsız Beğ'in Mevlana,Yunus Emre vs ilgili görüşleri bellidir.Ne demek diyecek söz bulamıyorum.Tabiki doğrudur.Yoksa zoruna mı gitti?

ilteris8

  • Ziyaretçi
Gerçekden Yolbaşcımız Atsız hoca  mevlana,yunus emre ve kur'an için böyle demişse, diyecek bi söz bulamıyorum.Ama ne kadar doğru,ne kadar yanlış,bilmiyorum.

Atsız Hoca kim? Atsız Ata olacak o, bu bir. Atsız Ata'nın makalelerini hiç okumamışsın; yani Türkçülüğü kavrayamamışsın, bu iki. Farsi Mevlana'yı ve yetmiş iki milletle melezleşmeyi savunan Yunus Emre'yi Türkçü Otağ'da savunuyorsun, bu üç.

Bu kadar sebep otağdan atılman için fazla bile. Atsız Ata'nın makalelerini iyi oku ve iyice kavra. Üyeliğin iptal edilmiştir.

Çevrimdışı YABGU KAGAN

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • Savaşa Hazır!
Bu başlığın Otağımızda olması çok güzel.Çünkü ayrık otları ortaya çıkıveriyor.Kim gerçek Türkçüymüş kim sentezciymiş anlayabiliyoruz.
TTK!!

Çevrimdışı kutlugsad683

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
Bu  arada Kızıltoprak'ta İstanbul Şamanistler Derneği diye bir dernek kurdular.Şimdi bunları kabul etmeye,hoş görmeye imkan var mı? Bunu benkabul etmediğimden dolayı ,bana hücüm ettiler.Türkeş'in müslümanlığı bize yaramaz;biz Türkçüyüz ve Türklerin milli dini şamanizim'dir ,dediler."
 Şimdi Türkeş'i bu yazısından ben şunalrı anladım haksızsam uyarın:
1- Türkeş,Atsız'la 30'lu yıllardan beri görüşür,ırkçı olduğunu 70'li yıllarda anlar.Bence bu yalandır.
2- Türkeş "oku" dergisinde Ziya Gökalp'a hakaret edilmesinden rahatsız olmamıştır.Bence bu ihanettir.
3- Ziya Gökalp' hakaret eden adama "vaiz" diye yüceltiyor,Atsız'ın cevabına "aykırı" diyor.Bence bu yoldaşını satmaktır.
4- Atsız için "Mevlana'ya homoseksül,sapık dedi" diyor.Atsız'ın üslubunu bilen herkes bilir ki bu iftira ve abartmadır.
5- Atsız'ın partini gizli başkanı olduğunu iddia etmesi Türkeş'in uydurmasıdır.Siyaset konusunda Atsız'ın tavrını herkes bilir.Bu iddia Türkeş'in neden Atsız'la yollarını ayırdığının deşifresidir. Türkeş koltuk sevdalısıdır.Eleştiriye hiç gelemez.
6- "Hepimiz müslümanız,ama Türklük de milliyetimizi ifade ediyor" sözü, Atsız'ın "Türkçülük'ten islamcılığa kaydılar" iddiasını haklı çıkarmaya yeter.
7- Türkeş, Ankara'daki gençlik tekilatlanmasından, ve çatışmalardan habersizmiş gibi konuşuyor.Bu Komünüst ya da mason liderlere bile yakışmaz.Ülkücülerin Başbuğ'u olduğunu iddia eden adam,bir teşkilatlanmadan,hemde Ankara'da ki bir teşkilatlanmadan habersizse bu onun için büyük bir ayıptır.
8- Türkeş'in müslümanlığı diye bir şey yoktur.İslamcılara  karşı bir söylemi cevaplamak için islamcılardan önce atlamak oy avcılığıdır.Türkeş İslamcıyla Müslümanın farkını iyi bilir.
9- Atsız'ın İslam hakkındaki söylemi,Türkeş'in tekke kültürüne göre daha müslümancadır.Atsız'ın islam anlayışı Türkeş'in iftirasındaki gibi değil,Defalarca kıt beyinlere izah etmeye çalıştığı gibi "kur'ala  şaka olmaz" ve "dini kuralları bellidir ve kesindir,kimseye göre farklılık arz etmez"dir.Fakat yorum ve tasavvuf teranesi uzmanları anlayamazlar tabii.
Bu yazıdan bağımsız olarak birkaç şey eklemek isterim:
1- Türklük ülkücülere göre bir ırk meselesiyse Kürtlerin hangi ırki özellikleri bize benziyor? Yok eğer bir kabul hadisesiyse,Kürtler ne zamandır türklüğü kabul eder oldular?Bırakın artık etnik süprüntüleri evin içine süpürmeyi be! Sizin milliyetçiliğiniz düşman başına.
2- Kur'an da bir ayet var .Ülkücüler islamcılık oynamak yerine Müslüman olsalar Atsız kadar konuşmaya hakları olurdu herhalde.Aynen yazıyorum; çevrenizde varsa ülkücüler açıklasın bi zahmet.
 " Hiç şüphesiz,o(Kuran),çok şerefli bir elçinin sözüdür"(HAKKA suresi 40.ayet). Yardımcı olayım; bahsedilen elçi Peygamber değildir.
3- Türkeş'in Türkçü ya da Turancı  ya da miliyetçi olduğunu iddia edenler 17 Aralık 1991 tarihli Yozgat konuşmasını bulup okusunlar.Ben yalnızca bir kısmını yazıyorum.
"Türk Cumhuriyetlerini tanıma,onlarla ilişkilerimizi geliştirme meselesi,"bir Turan İmparatorluğu kurulacak"  şeklinde propagandaların yapılmasına meydan ve imkan vermeyecek şekilde düzenlemek ve planlamak zorundayız."
4- Türkeş,Beyaz Saray'ın önünde neden fotoğraf çektirir yada sizce çektirir mi? Çok mu lazımdır?Partililere rağmen ne diye ikide bir gider o Amerika'ya? Hacı Başbuğ deyip dururlar. Kabe'ye ya da Turan ellere mi yoksa Amerika'ya mı daha çok gitmiştir o hacı başbuğ?


Sayın Kandaşım, biz Türkçüler olarak iftiraya uğramak, mağdur olmak nedir?. Çok iyi biliriz. Yıllardır biz Türkçülere olmadık iftiralar atanların verdiğiniz bağlantıdaki duruma düşmeleri, Yüce Tanrı'nın ilahi bir adaleti midir yoksa gazabı mıdır bilemiyoruz?. Lakin Otağı pek çok Hanım ve Reşit olmayan kandaşımızda takip etmektedir. TÜRK'ün töresine, adabına yakışan belli bir seviyeyi sizde takdir edersinizki korumak ile mükellefiz.  Neticede BAŞBUĞ ATATÜRK'ün ve ATSIZ ATA'mızın askerleriyiz, onlara yakışır kişioğulları olmakta en birincil vazifemizdir. O yüzden verdiğiniz bağlantıyı kaldırıyorum. Bu arada Otağımıza hoşgeldiniz. TTK...   

 
YA HEPSİN, YA HİÇ
YA TÜRKSÜN,YA PİÇ

Çevrimdışı kutlugsad683

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
yazı iki parça olarak eklendi kusura bakmayın


Çevrimdışı alptan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
YÖNETİCİ NOTU: Senin gibilere küfür etsek iltifat olur.Senin gibiler üç beş para etmez it sürüsünden kopup gelip yazıyorlar arada sırada.Ama sizi yine bir iti kapıdışarı etmek gibi kovmak eğlenceli oluyor.Beyni sentezle zehirlenmiş ümmetçi beni iyi dinle;

Atsız Ata bizim Yolbaşçımızdır.Her dediği doğrudur.Sen iki gramlık beyninle kim oluyorsun da Türkçü Otağda ona laf atıyorsun?
Türkiye'de Turancıların yüzdesini nasıl hesapladın?İstatikçi misin sen? Hadi oradan be! Ülkücüler olsa olsa Ümmetçilerin yüzde 62'si olurlar.
Nuh Tufanının Sümer Destanı olduğu doğru bir bilgidir.Ama senin ve senin gibi beyinsizlerin bunu anlamasını beklemeyiz.Elin semitiğinin inancını böyle salakça koruyacağına Türksen biraz destanlarını oku.Ama ırkı kırık bir it olduğun için senden bunu hiç beklemeyiz.

K.O.Ç  sun sen aslanım. K.O.Ç ..

Asıl senin gibiler yüzünden insanlar islamdan soğuyorlar.Şimdi defol.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Pers Asilli Mevlananin Homoseksuel olduguna dair kesin kanitlar var.Bunu tartismak bile gereksiz.Hatta,Mevlana Konyaya yerlestiginde,irandan birisi arkasindan gelmis ve Konyalilar ikisini uygunsuz durumda yakalayip,o Adami Linc etmisler.

Mevlanani ve Yunus Emrenin deyislerini hep Allah Aski olarak ögretip algilattirdilar bizlere.Ben bu konuda kuskuluyum.Bir olasilik,Siirlerinde ima ettikleri Allah degil,Asik olduklari Erkeklerdir.Siirlerini böyle bir olasiligi Göz önüne koyarak yeniden okuyun isterseniz.

Atsiz Ata,O devirde bile bu konudaki tesbitleri ve görüslerini acikca söylemekten cekinmemis.Türkesin anilarini anlattigi Sahinlerin Dansi adli Kitapta,Türkes sirf bu yüzden Atsiz Atayla aralarinin bozuldgunu, iliskilerinin koptugunu anlatiyor. Türkesin kaygilari Siyasi olmus,bunu halka nasil anlatiriz,bunu benden isteme seklinde olmustur.Türkes kendi Siyasi gelecegini,Türkcülük Fikrinin önüne koymus,Türkcülükten islamciliga kaymistir. Cenazesinde atilan Sloganlar,Onun Türkcülüge ne büyük zararlar verdiginin en iyi kanitidir.

ilteris12

  • Ziyaretçi
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=uLWdw5Yf4Qw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=uLWdw5Yf4Qw</a>

     Sentez afyonuyla beyni sulanmışlara ne desek boş. Birde bu izlekteki belgelere bakınız. Bu gün AKP denen kanı bozukların harketine yardakçılık ediyor olmanızında sebeplerini iyi anlayınız. Dün Başbuğumuz dediğiniz adam zoru görünce kıvırtıyordu, bu günde sizler mecliste ''fink'' atacam diye Akp'nin dümen suyuna girerek kıvırtıyorsunuz.