Gönderen Konu: Pelikan Grubu  (Okunma sayısı 11833 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bozkurt42

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1870
  • OTAĞ
Pelikan Grubu
« : 18 Kasım 2023 »
Pelikan Grubu

Sosyal Medya Mühendisliği : Trol Haber Merkezi

dipnot/üst not: Bu zımbırtı mühendisliği an itibarityle çok süper işleyen, Fethullahçılar, DHKP-C v.b örgüt sempatizanları, (*) Batı kaynaklı dübüründen fonlanmış insancıklar ve dernekler/vakıflar/organizasyonlar.
(*)GAVUR EKMEĞİ YİYİP; TÜRKLÜĞE KARŞI, GAVUR KILINCI SALLAYANLAR!

Bu başlık altında küfür etmeden :) nasıl Arap milliyetçiliği yaptıkları, nasıl diğer cemaatler  gibi kangren olduklarını, zamanımız olduğu ölçüde belgelerle yazmaya çalışacağız.

Bunlar malum Davutoğlu'nu başa geçirip, baştan indirtecek kadar ya da bakan indirtecek kadar güçlüler. vatandaş maalesef her gördüğü sosyal medya zımbırtısına inanacak kadar saf olabiliyor. Burada gerçekten güzel hazırlanmış jenerik ve anlatımlarla bir yapıdan bahsediyoruz.

Anlık tepki vermek kolay ve basit. İnsanın psikolojik değerini oynatmadan kısa yoldan rahatlama biçimi. Ancak as olanı düşünmek kimi zaman gözden kaçabiliyor.

Yok olması gereken bir ırk olan Yahudilerin ne denli cani olabilecekleri bir kanıtı olan son durumlardan sonra bu grubun azgın Arap Milliyetçiliği artmış durumda.

Aynı Osmanlı'nın son dönemlerinde ki gibi sözde din adamlarının Arap dili gibi kutsal bir dil yoktur. Arapça çok önemli. İslâm dini sırf bu yüzden Arap ırkına gelmiştir mantalitesi aynı devam etmek istemekteler.

.............
'Ben ve milletim Tanrı'nın Kırbacıyız. Tanrı yoldan çıkan milletleri cezalandırmak için bizi gönderir'

Başbuğ Attila