Gönderen Konu: KEŞKE ADIM KÜRŞAD OLSAYDI  (Okunma sayısı 1583 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83
KEŞKE ADIM KÜRŞAD OLSAYDI
« : 08 Şubat 2022 »
KEŞKE ADIM KÜRŞAD OLSAYDI

450 yıl Türklerin hakimiyetinde yaşayan Araplar bir tek kelime Türkçe öğrenmedikleri halde, çocuklarına bir tek Türk ismi koymadıkları halde ne gariptir ki bu 450 yıl sürecinde Türkler (kim nereden uydurdu ise) ‘’Necip millet’’ diye övdükleri Arapların dili Arapçayı adeta ana dili gibi öğrenerek çocuklarına Arapça isimler koymuşlardır. Haydi işi saflığa vurup bunu İslam dini ortaklığına bağlayalım sineye çekelim. Peki, son 80 yıldır İngiliz etkisinde olan Arapların İngilizceyi ana dili gibi ‘’Adeta olmazsa olmaz’’ şeklinde öğrenmelerine, petrollerini İngiliz ve ABD şirketlerine işletmelerine, tüm sermayelerini İngiltere ve ABD bankalarına ve işletmelerine yatırmalarına, gelenek halini alan İngiliz veya ABD li kızlar ile evlenmelerine nasıl bir açıklama getirilecek?
Fakir ve kullanılmaya müsait Arap sürülerini İngiliz M16 nın eğiterek Mülteci yalanı ile Türkiye'ye doldurmalarına artık birileri "Onlar Muhacir, biz Ensarız" diye bir kılıf buldu ve beyinleri uyuşturulan Türk milletinin kafasına geçirdi.
Benim anlamadığım yukarıdaki keşmekeş denklem. Aynı dindeniz (Necip millet?) diye kutsallaştırdığımız dilini ve kültürünü benimsediğimiz Araplar bizden nefret ederken kafir denen İngiliz ve ABD nin dilini öğrenip adeta metresi oluyorlar.
Haaa, birde Yunan palikaryası ile ara ara flört etmeleri, canciğer olup Türk mallarını boykot ederek Yunan mallarını almaları var.
Bütün bunları düşündükçe keşke annem ve babam benim adımı Arapça olan Adil değil de, Türk ismi Kürşad koysaydı diyorum.
Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!..
Ne Mutlu Türküm Diyene!!

Adil ÖZTÜRK
Adil ÖZTÜRK