Gönderen Konu: EN ÇOK ÜLKÜCÜLERE VE DEVRİMCİLERE KIZIYORUM  (Okunma sayısı 1609 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Adil ÖZTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 83

EN ÇOK ÜLKÜCÜLERE VE DEVRİMCİLERE KIZIYORUM

En çok Milliyetçi kesime ve Devrimcilere kızıyorum ve en büyük suçu biz Türk Milliyetçiliğini üstlenen Ülkücülerde ve kendilerini hep ilerici gören ama bir türlü ilerisini görememiş olan Devrimcilerde görüyorum.
Neden mi?
Yıllarca biz "Milliyetçi Türkiye" için mücadele ederken, karşımızda "Bağımsız Türkiye" diye mücadele eden Devrimci bir grup daha vardı.
Biz kendimize Türk Milliyetçisi derken Türkçü dünya görüşünden uzaklaşarak farkına varmadan Arabistan kökenli Rabıta’nın etkisine girerek Siyasal İslam diye maskeledikleri İngiliz uşakları Tarikat ve Cemaatlerin hamisi olmuşuz, karşımızda, kendilerine Devrimci derken Atatürk’ü ve Türklüğü dışlayarak çıkışı Marx’da, Lenin’de, Mao’da arayarak Komünizmin kuklası olmuş ve bölücü unsurların yuvalandığı bir cephe olmuştu.
En acı olanı ise her iki tarafın içine sessiz sedasız yerleşen daha tehlikeli bir virüs yavaş yavaş her iki tarafı birbirlerine düşman ederek kardeş kavgası başlatmıştı ve bu kavga ortamından nemalanarak sessiz sedasız iktidar oluvermişti.
Kavga eden bizler ise ya mezarlarda ya da cezaevlerinde yanana yatıyorduk.
Bizlerin kardeş kavgasından yararlanarak iktidar olana kadar önce badem bıyıklı, türbanlı güler yüzlü idiler. Önce Türk Milleti değil din kardeşliği, halkların kardeşliği dediler. Zamanla sakal bıraktılar, çarşafa girdiler. İlk olarak ‘’Andımızı yasaklayarak’’ toplumun nabzını ölçtüler. Toplumda tepki cılızdı.  Sonra ‘’Ne Mutlu Türküm Diyene’’ ırkçılık denerek yasaklandı. Yine tepki cılızdı. Sırada, devletimizin kurucusu Türk Törenine göre Başbuğunuz Mustafa Kemal Atatürk'e saldırı vardı ve Atatürk’e yavaş yavaş saldırdılar bizler yine ölüm sessizliğindeydik. Kimileri ‘’Halklara Özgürlük’’ sloganı ile silahlı terör örgütleri kurup T.C. ne savaş açarken, kimileri de ‘’Türk diye bir millet yok’’ ve devamında ‘’İslam Ümmet var’’ demeye başladı.
Artık bu günlere gelindiğinde Cumhuriyet ilkeleri kaldırılarak örtülü bir Şeriat Rejimi darbesi başlamıştı ve hızla Şeriat Rejimine geçirmektedir. Şeriat Rejimine geçişin emniyeti ve Türk milletinin melezleştirilerek Türklük şuurunun yok olması için mülteci statüsü ile milyonlarca Arap Tacik ve Zenci Türkiye’ye dolduruldu. Türk milletinin tepkisini yok etmek için ise ‘’Bunlar mazlum din kardeşimiz. Onlar Muhacir biz Ensarız’’ dendi. Oysa gelenler İngilizlerin özel olarak hazırlayıp gönderdiği sivil milislerdi. Maksat sığınma değil istila idi.
Kendisine Ülkücü diyen kesim adeta ipnotize edilmişçesine Arap kültürü etkisinde, Arap Milliyetçiliğini savunan bir Ülkücü harekete dönüşerek iktidar muhafızlığı yaparlarken,  Solculuk edebiyatı yapanlar ise Çin Komünizm modeli misali adı Solcu aslı Kapitalist bir tutum içerisinde iktidarla iyi geçinmek telaşında oldukları için bu tuzağı göremediler. Görenler ise bir şekilde susturuldular.
Peki Türk Milleti devşirilerek melezleşecek mi?
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh vatanın her köşesidir" diyerek Türk toplumunun her kesimini Kuva-i milliye adı altında toplayarak sadece vatan istiklali ve millet özgürlüğü hedefi ile istiklal savaşı vererek Türk milleti zafere ulaşmıştır. Bizlerde, biran önce Cumhuriyetin ilk kuruluş ayarlarına dönüp, parti veya ideoloji gözetmeksizin Cumhuriyetimizin kuruluş ilkesi ‘’Türkçülük’’ değerlerimize samimi bir şekilde sarılarak Türk kimliği ve Türkiye Cumhuriyetinin bekası için biran önce adı ister Siyasal İslam olsun, ister El Kaide olsun isterse Müslüman Kardeşler olsun batılı mason emperyalistlerin desteği ile ülkemizi istila ederek devletimize kast eden bu virüse karşı direnmeliyiz.
Umudun bittiği yerde Türk'ün kudreti başlar.
‘’Allah'ın iyi kulu olmak Arap olmak değildir.’’
‘’Allah'ın yarattığı milli kimliğe (Türklüğe) sahip çıkarak Türk gibi Türk olmaktır.’’
Gök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin
Ne Mutlu Türküm Diyene!..

Adil Öztürk
Adil ÖZTÜRK