Gönderen Konu: ULU TANRIM!  (Okunma sayısı 4800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ERGENEKON TORUNU

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 52
ULU TANRIM!
« : 30 Ekim 2007 »

ULU TANRIM, YÜCE RABBİM, MERHAMETLİ ALLAHIM.
SEN BİZİ bölücülerin, parçalayıcıların, haincilerin, şerefsizlerin, asalakların, parazitlerin, soysuzların, yobazların, HAK yiyenlerden, VATANIMI talan edenlerden, ONURUMUZU beş paraya satanlardan, BİZE sefilleri yaşatanlardan, doğmamış BEBELERİMİN KANINI emenlerden, VATANIMA göz dikenlerden, sözde NAMUSUNUZ namusumdur diyenlerden, sözde SİZLERDENİM diyenlerden, sözde ATATÜRKÜN izindeyim diyenlerden, sözde VATAN AŞKI ile yanmaktayım diyenlerden.
ASİL VE ŞANLI TÜRKÜN/TÜRKİYENİN TEMİNATI OLAN MİLLETİN AİLE EVLATLARI ONURLU, GURURLU, ŞEREF VE ŞANLA DOLU TÜRKİYE SİLAHLI KUVVETLERİME dil veya el uzatanlardan, sözde namusum üzerine söz veriyorum diyenlerden uzak tut.
Onları helak et, onlara veba ver, onlara acıların en büyüğünü yaşat, cezalarının en ağırını ver, onları bizden yüce kılma, onları bize muhtaç et.
TÜRKİYE CUMURİYETİNİ EBEDİ KIL,
TÜRKÜ KORU,
TÜRKÜ DÜŞMANINA KARŞI DAİMA ÜSTÜN KIL,
TÜRKÜ FELAKET VEYA BELAYA RAĞMEN ASLA YILDIRMA,
TÜRKÜN HÜR YAŞAMASI İÇİN KENDİNİ FEDA ETMİŞ ŞEHİTLERİMİN YATTIĞI BU AZİZ TOPRAKLARDA düşman ayağı değdirtme bunun için TÜRKÜ ZEKİ KIL,
HER BİRİ 1000 düşmana BEDEL YİĞİT GAZİLERİME KENDİNİ ATEŞE ATTIĞI TOPRAKLARDA ŞEREFLE, ONURLA YAŞAMALARI İÇİN BİZİ HER ZAMAN düşmana karşı HAZIR TUT.
Duaları ile yeni bir TÜRKİYENİN doğmasını, artık doğruların yapılmasını, TÜRKİYE menfaatlerinin artık korunmasını, DOTA DOST, düşmana DÜŞMAN kavramının her alanda vazife olarak kavranmasını, BAĞIMSIZLIĞIM için çalışacak ADAM GİBİ ADAMLARIN TÜRKİYEMİZİ YÖNETMSİNİ, YURDUMUN HAVASINDA UÇAN SİVRİSİNEĞİME bile zarar veren düşmanıma karşı gereken cevabın verilmesini ULU TANRIMDAN DİLİYORUM. GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN TÜRKİYE SEVDALILARI, ATATÜRKÜN ASKERLERİ, ŞEHİTLERİMİN TORUNLARI DEDELERİM, NİNELERİM, ANALARIM, BABALARIM, BACILARIM, ABİLERİM. KARDEŞLERİM.
Saygılarımla
ERGENEKON TORUNU
 :turan:
TÜRKÜN SABRI BİTTİĞİ YERDE DAVASI BAŞLAR BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. AN GELİRKİ BİR ANDA DÜŞMANINI ASİL KANINDA BOĞAN BİRER YİĞİTLER OLURUZ DİNLEMEYİZ KİMSEYİ

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: ULU TANRIM!
« Yanıtla #1 : 14 Kasım 2007 »
Anda, yazılarına ekliyecek bir şey bulamadım. Her kelimene katılıyorum. TTK

Çevrimdışı girayhan24

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: ULU TANRIM!
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2007 »
TENGRİ TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN
ÜST GÖK TENGRİ
ALTTA BİZ TÜRKLER