Gönderen Konu: ATTİLA, Papa Leo ve Barnabas  (Okunma sayısı 4743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
ATTİLA, Papa Leo ve Barnabas
« : 21 Mart 2012 »


Vatikan, ellerindeki bazı belgeleri açıkladı. (http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1360       

Vatikan, Papa Leo ile Hun İmparatoru arasındaki anlaşmayı da açıklasın. Vatikan belge açıkladıkça, bizde belge açıklayacağız.

Yıl 1877 Plevne müdafası. Osman Paşa ve kahraman askerleri Plevne’yi can siparane bir şekilde savunuyorlar. Burada savaşı anlatacak değiliz. Konumuzla ilgili bölümünden bahsedeceğiz.  Plevne savaşı ve Osman Paşa’nın konumuzla bağlantısı şu: Tuna Nehri yakınlarındaki bir köyde, bir Macar köylüsü Osman Paşa’nın bulunduğu karargaha gelip, bazı tarihi dökümanlar veriyor. “Dökümanların çok eski olduğunu, fakat içeriğini tam olarak bilmediği” söyleyen Macar köylüsü, belgelerin “Türklerle alakalı olabileceğini” ifade ediyor. Osman Paşa, kendisine bu belgeleri getiren köylüyü ihya edip, tarihi  bu dökümanları ondan alıyor.
 
Dökümanların içeriğini Osman Paşa’da tam olarak bilmiyor. Savaş sonucunda bu dökümanlar İstanbul’a geliyor. Dökümanların üzerine daha sonra “Osman Paşa’nın hatıratı” diye yazılıyor. Bir müddet sonra dökümanlar, Türk Genel Kurmayı'na kalıyor.
 
Bu hatıratın Türk Genel Kurmayı’nın elinde olduğu ve kozmik odaların birinde bulunduğu bilinmektedir. Bu bölümü şunun  için anlattık. Osman Paşa’nın Macar köylüsünden aldığı  bu evrak, bir papirus kağıdı ve 5. Yüzyıla ait  yazılı bir belge. Belgenin üzerinde hem resim, hem de Grekçe yazılar mevcut.   








Avrupalı bazı tarihçiler, Atilla’nın Papa tarafından neyin karşılığında ikna edildiğini eserlerinde açıkça sorarlar. Sahi, neyin karşılığında?
Vatikan, bu konuyu bugün şöyle açıklar: Papa 1. Leo Attila’yı ikna etmiştir. İsa mesihin yardımıyla.
Vatikan, Papa’nın Attila’nın önünde diz çöktüğünü ve yalvardığını söylemez. Böyle bir olayın kanıtı olmadığını söyler.

http://d1203.hizliresim.com/v/p/3qjbc.jpg

Ancak Vatikan’ın yalanını biz ortaya çıkaralım. Hem de tarihi bir belge ile. İşte Vatikan’ın yalanını ortaya çıkaracak bu belge: 470’li yıllara ait, Marinus’un yapmış olduğu yazı ve resimler. Bu yazı ve resimler bize şunu anlatmaktadır: Attila ayakta, başında bir ışık hüzmesi var. Bu ışık hüzmesi,  Hıristiyanlar’da azizliğe işaret eder.

 Papa Leo, Attila’nın elindeki ipe veya kırbaca bağlı bir şekilde yerde emekler halde  tasvir edilmiştir. Attila’nın elindeki kırbaç da olabilir ipte.  Resimdeki çizimde alt tarafta muhtemelen Roma Kilisesini betimleyen bir lahit bulunmaktadır. Attila elindeki kırbaçla veya iple  Leo’yu terbiye eder bir haldedir. Grekçe yazılarda okunabilen kısımda şunlar tercüme edilimiştir: Marinus Leo ile alay ederek; Papa Leo Asyalı’yı Paraglit(*) ilan etti. Bu kelime çok ilginç.  Barnabas İncili’nde   geçen bir kelime.  Ahmet, tavsiyeci, büyük ruh, arındırıcı anlamlarında kullanılır. 



Bu Hıristiyan dünyasında  bugün de tartışılan bir  mevzuu. Bu metinde de o kelime şöyle geçiyor: Keşiş Marinus, Papa Leo ile dalga geçerken mealen şunu söylüyor. Leo Attila’yı İsa’dan sonra gelecek Barnabas’ın Paraklit’i yaptı.  (Burada Marinus Barnabas’ı da sapkın ilan ediyor. ) Yani Papa Leo, Attila’yı tabiri caizse peygamber ilan ediyor. Yani Paraklit’in Attila olduğuna inanıyor. Batılı tarihçiler soruyorduya; Leo, Attila’yı neyin karşılığında ikna etti? Cevabı Marinus bize veriyor.
 
Papa Leo ile Attila arasındaki bu paraklit meselesinin elbette bir anlaşması var. Vatikan hazır arşivlerini açmışken bu belgeyi de açıklasın! Vatikan Gizli Arşivleri Müdürü Sergio Pagano  asıl bu belgeyi ortaya çıkarsın. Bu belgeyi de halka  açsın!
 
Demek ki, Attila’nın önünde 1. Leo diz çökmüş, yalvarmış, bununla da kalmamış Attila’yı  da peygamber ilan etmiş, paraklit kabul etmiş.
 
Attila Peygamber değildi. Bugün Vatikan ve Hıristiyanlık alemi  varlıklarını Attila’ya yani bir Türk’e borçludur.  Attila paraklit ünvanını kabul etmemiştir. Atilla sadece din adamlarına Türk’ün asaletini gösterip, merhamet etmiştir. Barnabas İncili'de konumuzla ilgili olduğu için başlığımızda kullandık.
 
Kimbilir belki Genel Kurmay 2023’te birçok belgeleri açıklar da, Attila’nın torunları bir kez daha dünyaya Türk’lerin kim olduğunu gösterirler.
 
3. Bin yılda Asya’yı Hıristiyanlaştırmayı düşünen Vatikan’a yardımcı olanlar, bir kez daha düşünsünler. Vatikan neyin hıncını almaya çalışıyor?
         
Oktan Keleş

Alıntı

http://www.onaltiyildiz.com/haber.php?haber_id=1371
 

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: ATTİLA, Papa Leo ve Barnabas
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2012 »
Cok degerli bir paylasim . Emegine saglik andam . Papanin Tanrinin kirbaci Basbug Attilanin önünde diz cökerken temsili resmini cizmisler . Vatikan arsivinde kimbilir daha ne belgeler vardir . Tarihimizi aciklamaktan korkuyorlar . Korkak soysuzlar .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Ynt: ATTİLA, Papa Leo ve Barnabas
« Yanıtla #2 : 22 Mart 2012 »
Antepli kandaş,değerli paylaşımınız için teşekkür derim.İlgiyle tek nefeste okudum.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ynt: ATTİLA, Papa Leo ve Barnabas
« Yanıtla #3 : 22 Mart 2012 »
Yüreginize ve dilinize sağlık Motun ve Tardu Kağan andalar, Biz Türkler Tarihin en köklü ve asil Milletiyiz yukardaki sadece bir örnek Batı hegomonyasının bizden neden korktuklarını ve yok etmeye çalışıp etkisiz hale getirmek istemelerini daha da iyi anlıyoruz Haçlı seferleri ve günümüzdeki senaryolar örnektir Halbuki Türk hiç bir zaman zulüm soykırım yapmamıştır gel görki şimdi Türkün merhametine Maraz doğarmış dedirtiyorlar, birde şimdi  vatikanın kıçına eğilenler var bukelamun gibi  eğilsinler bakalım nolacak.

Çevrimdışı TARDU KAĞAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 541
Ynt: ATTİLA, Papa Leo ve Barnabas
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2012 »
Türk Milleti unutkandır.Birçok şeyi,büyük bir hızla unutur.Avrupa Hun hakimiyetine kadar gitmeye bile gerek yok.onlar unutmaz...tıpkı 400 yıl öncesi viyana kapılarını çatırdattığımız yılları unutmadıkları gibi.Ama bizler;malesef Çanakkaleyi bile unuttuk...Hemde üzerinden 100 yıl geçmeden...