Gönderen Konu: Türkçülerin Kerkük Bildirisi  (Okunma sayısı 8836 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216
Türkçülerin Kerkük Bildirisi
« : 26 Ocak 2006 »
Türkçülerin Kerkük Bildirisi  

Ülkü denen nazlı gelin erde şan ister !
Büyük devlet kurmak için büyük kan ister.

Tarih 10 Nisan 2003  Amerikan  birlikleriyle beraber ilerleyen Talabani'nin kürtçükleri Kerkük'e girerek denetimi ele geçirdi.
Daha önceden bölgedeki Türkmen mezarlarını yok ederek "burada zaten Türkmen yoktu" senaryosunu oynayacağı belli olan güruh Kerkük Nüfus ve Tapu Müdürlüğünü yağmalayarak geleceğe dair planlarını ortaya koymuştur.  Bu hareketten sonra bu güruhun Kerkük'ten çekilmesi bizler için hiç bir şey ifade etmez . Yapacaklarını yapmışlardır , şimdi sıra bizde.
Wolfowitz'e "Kerkük'teki Türkmen nüfusu bizim için çok önemlidir. Eğer Kerkük'ü de içine alacak bir Kürt devleti kurulması söz konusu olursa, doğrudan ve açıkça oraya gireceğimizi ve müdahale edeceğimizi bilmenizi isteriz." diyen, "Kerkük'te nüfus yapısını değiştirecek herhangi bir harekete müsaade etmez bunu müdahale sebebi sayarız" diyen iradenin tecellisini bekliyoruz.
Ya bugün yaparız ya senelerce tutuk davranışımızın ceremesini çekeriz. Bu sadece Türkmenlerin değil bütün Türklerin var olma savaşıdır !  Daha nekadar Cumhuriyet bayramını Musul ve Kerküksüz kutlayacağız ? Harekete geçmek için yağının bayrağını TBMM'ye asmasını mı bekleyeceğiz ?
AMERİKAYSA AMERİKA, AVRUPAYSA AVRUPA... İSTERSE DÜNYA YÜRÜSÜN ÜZERİMİZE, NE FARKEDER? ORTA ASYA'NIN UÇSUZ BUCAKSIZ BOZKIRLARINDAN ANADOLU'YA SİYASETLE DEĞİL, BOZKURT BAŞLI KILIÇLARIN UCUNDAN DAMLAYAN KANLA GELDİK BİZ...
GÜN, CENK GÜNÜDÜR!



BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU,
KATILMAYAN KAÇAKTIR!
YASAMIZDA YAZILI,
HARPTEN KAÇAN ALÇAKTIR!  
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!


http://atsiz.org, http://turkyigitleri.com, http://kibristurkundur.com, http://nazimhikmet.net, http://turan.tc, http://.ulkum.com, http://nihalatsiz.org
 
ATSIZIN ÇERİSİ