TÜRKLÜK ve TÜRK DÜNYASI OTAĞI > TÜRK - TURAN DÜNYASI

"TURAN DNA HARİTASI"

<< < (2/7) > >>

TiginNoyan:

--- Alıntı yapılan: Kök-Börü - 08 Ağustos 2007 ---Anadolu Türklerinin atalarının Hiung-nu yani  Hun Türkleri olduğunu genetik olarak ispatlanmıştır.
--- Alıntı sonu ---
Hiung-nu değil, Wade-Giles'da Hsiung-nu, Pinyin'de Xiōngnú'dur. Çin karakterleriyle 匈奴 diye yazılır. Okunuşu "Şyuŋ-nu"ya yakındır.

ERGENEKON TORUNU:
Tanrı TÜRK Ü yaratığında kutsal kılmıştır. Bunu bilen ecnebi aslakları tarih boyunca bize boyun eğmişlerdir amaaaaaaaa şimdiki konumumuz akp sayesinde beş paralık edilmekte edilmiştir. Dünyaya tekrar geleceğimi bilsem Ulu Tanrımdan TÜRK olarak göndermesini dilerim. Ecdatlarım, Atalarım, Şanlı tarihim sağ olsun.

Gürünay:
kendime ait hazırlamakta bulunduğum nacizane arşivime çok yakışacak çok değerli bilgiler bunlar.

ellerinize sağlık

İsimsiz:
Peki neden burada Türkiye ve Azerbaycan Türkleri yok?

sari_selim:
Türk kardeşlerim elinize sağlık. Bazı yabancı tarihçilerin Türk üniversitelerinde tarih dersleri verdiği akp döneminde türkiyedeki türklerin aslında Türk olmadığı bu yabancı  tarihçilerce ifade ediliyordu. Onuru olmayan parazit gibi yaşayan yabancı ajanlarının ağzına kapak olmuş. Ben de DNA testi yaptırdım. Sonuçta
Y kromozomu
M45
M9 %90 protected --> M242 %96 protected --> LLY22G %100 protected
mtDNA
Haplogrup A --> Haplogrup B --> Haplogrup CD hepsi var heralde mtDNA lar anne tarafından geliyor olmalı. Türk olmakla gurur duyuyorum. Bir de kızılderililerle akraba olduğumu yazmışlar. O nasıl oluyor.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git