Gönderen Konu: Tek Yol Türkçülük  (Okunma sayısı 3360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı OnTurk209

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 138
  • Ayak bastığmız en küçük taş parçasına kadar...
Tek Yol Türkçülük
« : 18 Haziran 2011 »
Türklüğe hakaret edenleri saygıyla izlerken, senin özüne sahip çıkmana tahammül edemeyenlerden bıkmadın mı? Bizler "Artık evlatlarımızı şehit vermek istemiyoruz..." diye haykırırken hala güzel şeyler olmasını bekleyenlerden usanmadın mı? Herkes "Ben şuyum, ben buyum." diyebilirken senin "Ben Türk'üm" demen bile faşistlik olunca "Bu nasıl demokrasi?" diye düşünmedin mi? Yandaş onca sahtekar bir anda ülkenin en zenginleri olurken sen emeklerinin hiçbir karşılığını alamayınca "Bu nasıl adalet?" diye feryat etmedin mi? Bir yandan emperyalizm ve işbirlikçilerinin, bir yandan k.rt şerefsizlerinin, bir yandan komünist vatan hainlerinin eylemlerini görünce "Nerede o milli mücadele ruhu..." diye tarihe özlem duymadın mı?

Anayurdunda ezilmenin, mağdur olmanın nasıl akla mantığa sığmaz bir şey olduğunun hala farkında değil misin ey Türk milleti!... Artık eylem vakti gelmiştir. Kurduğu her cümlede demokrasiden bahseden bu diktaların dolandırıcılıklarını daha ne kadar seyredeceksin?...

Düşman kalabalık olduğu için boyun bükmek midir Kür Şad'ın oğullarına yakışan? Haksızlığa, zulme göz yummak mıdır dedesi yeryüzüne adalet dağıtana yakışan? Çanakkale'nin evlatlarına yakışan; bir iş, bir ev, bir araba, bir takım elbise uğrunda haysiyetini şerefini unutmak mıdır?

Çağ; bir olup sokaklara dökülerek bu soylu devletin başındaki soysuzlara haykırma çağıdır. Çağ; terörün, emperyalizmin, komünizmin ve her türlü ihanetin karşısında damarlarımızdaki eşsiz kudretle dikilme çağıdır.

"Tek başımıza mı kurtaracağız memleketi?" diye soranlara biz de soruyoruz: "Çanakkale'de, Kurtuluş'ta, Haçlı Seferleri'ni göğüslerken, kırk yiğitle Çin Sarayı'nı basarken bu milletin yanında kim vardı? Kiminle iş birliği yapmıştı? Yoksa bunları yapan atalarımızın size bıraktığı ve hala damarlarınızda dolaşan en büyük mirastan şüphe mi duyuyorsunuz?"

Bütün bunlara tek karşı koyabilecek olan sensin Türk milleti... Senin gönl vereceğin Türkçülük; 21. yüzyılda Batı'nın emperyalizmine ve kültür sömürgeciliğine, Moskof'un gayri insani ideolojisi komünizme, k.rdün ihanetine karşı koyacak yegane düşüncedir. Uyuma Türk milleti... Uyan ve ver elini; Altaylardan Tunaya yeniden birlik olalım. "Batı Trakya, Anadolu, Kıbrıs, Kerkük, Karabağ, Kırım, Güney Azerbaycan, Doğu Türkistan Türk'ündür!..." diye haykıralım. Yeniden yeryüzünün güneşi, Tanrı'nın kırbacı, adaletin ehli olalım.

Ey kutlu millet. Haydi artık eylem vakti!...  Harekete geçelim, yeniden Kür Şad olalım, yeniden Osman Gazi, yeniden Mustafa Kemal olalım!...
GEÇMİŞLERİN GECESİNDEN IŞIK ALIRIZ...

Çevrimdışı Almıla

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 186
  • Gökbörü Asena Gençlik
Ynt: Tek Yol Türkçülük
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2011 »
Kara günlerinin ağır yükünü; milletlerin özverili evlatları omuzlarında taşıyarak, milletini ve devletini selamete kavuşturur.
Kara günlerin ağır yüküne talip olmak kan ve vicdan işidir. Tarihte var olmuş ve bu günde var olan devletlerin tamamını kuran irade milliyetçiliktir. Bu gerçek gelecek zamanlar için de geçerliliğini sürdürecektir.
Türklüğün yeniden devletli olduğu 1920 li yıllarda verilen Milli Kurtuluş Mücadelesi sadece ve sadece Türk Milliyetçiliği iradesinin şahlanışı ve organize oluşunun sonucundaki kazanımımızdır.
Milletleri var eden de, yaşatan da, başı dik kılan da milliyetçiliktir.
Milliyetçiliklerini terk eden milletler başka milletlerin ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. İşte bu gerçek sebebiyle Türk Milleti milli kimliğinden ve değerlerinden uzaklaştırılmak istenmekte, milliyetçilik öcüleştirilip terk etirilmeye zorlanmaktadır.
Türk milletine bela kesilmiş olan kürt azgınlığını besleyen yegane kaynağın hortlatılan kürt milliyetçiliğinin verdiği heyecan olduğu gözlemlenen bir gerçektir.
Türk Milletin milli kimlik ve değerlerinden uzaklaştırılmaya çalışılırken, Türk'e musallat edilen etnik azınlıkların milliyetçilikleri azgın ve saldırgan bir karakterle hortlatılmaktadır.
Öyleyse milliyetçiliğimizi muhafaza ederek Türkçü bir duruş sergilemek Türklüğün geleceğinin tek teminatıdır.
TTKvY
YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN, CİHAN SENİNDİR!