Gönderen Konu: TURAN ÜLKÜMÜZ  (Okunma sayısı 4666 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TANRIKUT

  • Türkçüler mutlak kurulacak olan, "Turan İmparatorluğunun" mimarlarıdır.
  • Otağ Sorumlusu
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 94
  • Gökbörü Türkçüler Derneği
    • TÜRKÇÜ GELECEK BİRLİĞİ
TURAN ÜLKÜMÜZ
« : 11 Temmuz 2011 »
      Değerli ırktaşlarım, Asil Türkler; teknolojik gelişmelere paralel olarak, dünya düzeni hızla değişmektedir. Yeni dünya düzeninde ki, bu hızlı değişim her alanı etkilemekte, hatta bazende ülkelerin sınırlarını değiştirmektedir. Geçmişte olmayanlar bugün var olmakta, geçmişte olanlarda bugün yok olmaktadır. Güçlü devletler dolayısıyla milletler, her alanda ülkelerinin çıkarlarını gözetmekte ve çıkarlarının önünde ki herşeyi yok etmeye girişmekten hiç çekinmemektedirler. İşte bu hızlı değişim ve rekabet karşısında dünya Türkleri de etkilenmektedir, hatta bazende üzerlerinde çeşitli sömürü oyunlarıda oynanmaktadır. Ancak bu oyunları bozmak ve tekrar güçlü olmakta Türklerin elindedir.

     Yeni Dünya düzenin de son 10 yıl itibariyle 4 tane büyük devletin etkin yani söz sahibi olduğunu görmekteyiz. Bu dört devlet, ABD, ÇİN, RUSYA ve AVRUPA DEVLETLER TOPLULUĞU (AVRUPA BİRLİĞİ)'dur. Bu dört büyük devlet kendi çıkarları doğrultusunda, askeri, siyasi, ekonomik ve kültürel baskılar la dünya halklarını kendi tesirleri altına almaya çalışmaktadırlar. Bu baskılardan ençok etkilenen ırk ise hiç şüphesiz Türk ırkıdır. Yani Türklerdir. Türkler bugün dünyada varoluş mücadelesi vermektedirler. Türkler üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. En basit örneği, Büyük tarihi itibariyle çeşitli boylara ve coğrafi alanlara ayrılan Ulu Türk ün içerisin de ki bu boylar ve coğrafi isimleri Türkten ayrı gibi gösterek, Azer, Kırgız, Kazak, Özbek, Tatar, Uygur, Türkmen gibi çeşitli ırklar türetmek suretiyle büyük Türk Dünyasını parçalamak en büyük amaçlarıdır. ( Herkez iyi bilmelidir ki; Azer, Kırgız, Kazak, Özbek, Tatar, Uygur, Türkmen, Avşar, hepsi aynı ırktan gelmektedir ve bu ırkın adıda yüksek Türk Irkıdır!)

   Soydaşlarım yeni dünya düzeninin bu kirli oyunlarını bozmak ve Yüce Türkü güçlü etmek bizim elimizdedir. Orta asya coğrafyasın da aynı sınırlar dahilinde büyük bir Türk Coğrafyası bulunmaktadır. Aynı zamanda dünya üzerin de 350.000.000 Türkün varlığı mevcuttur.

   Aynı ırktan gelen 350.000.000 insanın varlığı yeni dünya düzenini değiştirmeye ve Türk Irkını üstün kılmaya yetmektedir. Turancılığın yani Türk Birliğinin amacı dünya üzerinde var olan 350.000.000 Türkü birleştirmektir. Türk Birliğinin kapsamı ise, Kültürel, Ekonomik, Askeri, Siyasi Alanlarda büyük bir Türk Birliği oluşturmaktır.

   Böyle bir Türk Birliği geçmişte mevcuttu. Gerek Osmanlı İmparatorluğu'nun gerekse Büyük Hun İmparatorluğunun sınırlarına ve tarihte ki konumlarına baktığımız zaman böyle bir birliği görmemiz mümkündür.

   Peki ama böyle bir birliği bugün nasıl oluşturacağız, Cevabı basit, Geçmişte Türkün Şanlı Tarihine timsal olan Türk Büyüklerini birer rehber olarak göreceğiz ve onları her yönü ile anlayacağız anlatacağız. Önce Milliyetçi Türkiye, ardından Mi-saki Milli ve Türk Birliği diyerek  yola çıkacağız ve hali hazırda elimizde bulunan imkanlar doğrultusunda hareket edeceğiz. Ülkemiz ve insanımıza sahip çıkacağız, geçmişin karanlıklarını aydınlatmak için canla başla mücadele edeceğiz ve her yerde herkese Türk Milleti için doğru yolun Irkına sahip çıkarak Turan Devletini kurmak olduğunu telkin ve tekrar edeceğiz.. Onlara Anayurt'dan, Türkistan'dan yani Asya'dan bahsedeceğiz ve o toprakların bize ait olduğunu söyleyeceğiz. Devamında ise Soydaşlarımız ile aramızda bulunan manevi köprüleri (Dil, İnanç, Kültür vs.) sağlam tutacağız.. Turan İmparatorluğunu kurmak ve yeniden güçlü olmak ülküsüne Milletimizi hazırlayacağız.

TURAN HARİTASI:



Benim Türkülerimi Tuna'dan, Nil'den dinle!
Sor laleye, sümbüle; biraz da gülden dinle!

TÜRK BİRLİĞİ (TURAN) BAYRAĞI:



Üstte görülen, bir zamanlar Göktürk imparatorluğunun bayrağı olan mavi zemin üzerinde kurt başı bulunan bayraktır. Türkçünün ve Turancının bayrağı bu bayraktır.
 

TURANCI 'NIN ve TÜRKÜN İŞARET SELAMI:



Dünya Türklerinin, zafer ve selamlaşma işareti ise yanda gördüğünüz elle yapılan temsili kurt işareti dir. Çünkü Kurt cinslerinden olan bozkurt Türk Irkının Sembolüdür.

Türk Birliği hepimizi göreve çağırmaktadır. Türk olarak Dünyanın neresinde olursak olalım, Türk ırkını güçlü kılmak için gece gündüz durmadan, usanmadan çalışmalıyız ve Türk Birliğini Kurmalıyız. Bunun Türklük vazifesinin bir gereği olduğunu unutmamalıyız. Çünkü Türk Irkının özgürce yaşaması ve Dünya üzerinde hakim bir devlet olması ancak Türk Birliği ile yani Turan ile mümkündür..

350.000.000 Türk ile Türkçü Gelecek'de buluşalım.

Bu kutlu Mücadelede Tanrı Yardımcımız Olsun..

                                                                                         Sedat Hamza

                                                                          İletişim: [email protected]

Çevrimdışı Dengizek

  • Deniz
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 20
  • TOPYEKÜN BİR IRKÇI HAREKET!
    • Bir Hayâlperestin Yazıları
Ynt: TURAN ÜLKÜMÜZ
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2011 »
Değerli bilgiler... Teşekkürler...
TOPYEKÜN BİR IRKÇI HAREKET!

Çevrimdışı hilaltuzcu

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 14
  • Ne mutlu Türk'üm diyene!
Ynt: TURAN ÜLKÜMÜZ
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2011 »
elinize sağlık. çok güzel bir yazı olmuş.