Gönderen Konu: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi  (Okunma sayısı 5029 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Delikurt38

  • Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini Korusun
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 127
Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« : 17 Haziran 2013 »
Konuyu dogru yerdemi yaziyorum yazmakla dogrumu yapiyorum bilmiyorum. Ama bir sekilde duygularimi hislerimi düsüncelerimi paylasmak istedim. Sizde düsüncelerinizi yazarsaniz sevinirim. Günden güne eriyen Türklük bilinci Vatan sevgisi insanlarin  giderek körlesmesine bir isyan benimkisi. En güncel gündemimizi mesgul eden konu Gezi parki olaylari ve benim gördügümce üstü örtülen konulara isyanim. Gezi parki olaylarinin patlak verip cigrindan cikmasi ile gündeme gelmeyen konular ve bizlerin uyutulusuna bu isyanim.
Hepiniz biliyor ve takip ediyorsunuzdur masumca bir cevreci eylem görüntüsü ile baslayan bir eglemdi fakat olaylarin patlak verdirilmesi ve ortaya cikan provokasyonlar ile tüm dünyanin gündemi haline geldi Gezi park'i olaylari. Bazilari dünya medyasi bizi takip ediyor diye bayram yaparken özellikle Alman medyasi Türkiye'de bir ic savas varmiscasina hatta bazi yayin organlari Arap bahari'nin devami Türkiye bahari olarak yansitiyor olaylari. Sevinmeye devam sevinenler iyi rezil olduk Dünya'ya!! Peki bence suni gündem olan bu olaylarla neler örtüldü neler gözümüzden kacti ?? Bir gece ansizin Türkiye Millet Meclisi toplandi petrol yasasini onaylandi, meclisten gecirildi. Bu yasa ile petrol arastirmalarimiz yabanci firmalara peskes cekildi vergiden muaf tutuldu. Devletimizin %10 olan kar payi %1 indirildi bircoklarimizin haberi yok bu olanlardan. Diyarbakir Belediyesi ve Kulb Belediyesi ortaklasa  Kozma Dagi Senyayla bölgesinde 1. Senyayla senlikleri düzenlendi, cekiliyor denilen pkk orda gövde gösterisi yapti, adeta Kozma daginda siralanarak bir kismi gözcülük yaparken digerleri kamyonlarla senliklere tasindilar. Ve senlige sözleri ile damgalarini vurdular. Bütün bunlar olurken halkimizin gözü kulagi Gezi parkindaydi. Sirnakta askerimize taciz atesi acildi bir askerimiz kacirildi birkac gün sonrasinda Van gölü yakinlarinda sehit edilmis olarak bulundu kimsenin ruhu duymadi. Diyarbakir'da Amed Üniversitesi'nin acilmasi icin calismalar baslatildi kimse duymadi. Hatay'da Suriyeli kacakcilar askerimizle girdikleri catisma sirasinda kacarken atese verdikleri mazot bidonlari ile bir askerimizi yaraladilar, askerimiz vücüdünun 4/3 yanik olarak günlerce can cekisti sonunda dayanamiyarak ucmaga vardi kimselere duyrulmadi. Duyrulmadigi yetmezmis gibi Adana Cukurova Üniversitesi'nden Istanbul'a bir tek annesi refakatinda Istanbul'a getirildi, nasinin basinda sadece tek bir nöbetci asker haricinde kimsecikler yoktu, sessizce dün yapilan bir cenaze töreni ile ebedi istirahatgahina ugurlandi. Törende devlet büyüklerini birakin mahallenin muhtari bile yoktu. Halkin büyük bir kismi gezi parki ile mesgüldü devlet büyüklerimizde sözde Milli Iradeyi koruma mitingleri ile mesguldü, yaziklar olsun Hepsine!!!!

Bu Milli Irade Mitinglerinin yapildigi tarihlerde cok manidar. Biliyorsunuz ilk miting ayin 15. de yani evelsi gün Ankara'da yapildi ayni gün Diyarbakir'da iki gün sürecek olan KCK önderliginde iclerinde BDP, DTK, KADEP, ÖSP ve sivil toplum kurulus ve derneklerinden olusan 17 örgüt tarafindan yapilan Kuzey Kürdistan birlik ve Cözüm Konferansi basliyordu ve 16 Haziran'da Tayip Erdogan'in sehidimizin yaninda olmayip Istanbul'da düzenledigi mitingle sonlandiriliyordu. Diyarbakir ne zamandan beri kürdistan devletinin askeri polisi yokmu niye bunlara müdahale edilmiyor, nerden bu kadar güc aliyor bunlar ve satilmis devlet büyüklerimiz???

Düsünüyorum düsünüyorum ama bir türlü yanit bulamiyorum. Sosyal medya'dan sehidimizin haberini ve  bu konferansi duyurmaya tepki vermeye calistim, sanki yazdiklarimi kimse görmüyormuscasina gezi parki  ve Akp'nin milli irade mitingine tepki verme ugraslari gündemden düsmedi, bu insanlarin beyinleri yokmu ? beyinleri ne ile uyusturuluyor böyle, neden bu vurdum duymazlik neden bu görmemezlik hangimizin evladi kardesi abisi akrabasi komsusu askere gitmiyor o sehit olan askerimiz bizim kendi canimiz olabilirdi bizim yüregimize kor ates gibi düsebilirdi acisi nedir bu vurdum duymazlik umarsamamazlik. Cözemiyorum aklimi yitiricegim en sonunda. Milliyetci gecinen Mhp'nin resmi hesabina da sehidimizin haberinin yayilmasi icin yazdim ilk verdikleri tepki görmemezlikti ikinci defa yazdigimda agirlarina gitmis olucak ki beni engellediler, ki sehit olan askerimiz Istanbul Ülkü Ocaklari'nin yetistirdigi bir kardesimizmis, zaten bir tek onlar sahip ciktilar digerleri umursamadilar bile. Dava bilincinden bahsederiz ahde vefa'dan bahsederiz, unutmanin ihanet oldugundan bahsederiz bu olaylar Ihanet degilde nedir?? Yarin öbür gün secim zamani sehidimizin ailesinden oy istemeye utanmiyacaklarmi, hangi yüzle kapisini calacaklar ne diyecekler ?? "...kusura bakmayin Akp mitinginde acilan 3 hilallere tepki vermekle mesguldük sehidimize son vazifemizi yapamadik..." mi diyecekler ? Artik bir seyler olmasi lazim Türk'ün silkinip kendine gelmesi lazim uyanip tek yumruk tek yürek olarak bu mankurt zihniyetlere firsat birakmamak lazim ama nasil??
Cok Müslüman gecinen AKP ve destekcileri kutsal olan Bayragimizi yere serip ayaklar altina alip namaz kildilar kimiside Bayragimizin üstüne oturdular, be hey küstah ahmaklar, mankurtlasmis angut beyinliler, o Bayrak bizim özgürlügmüzün sembolü kutsal bildigmiz sehidimizin kani ile sulanmis sen kim oluyorsun da ayaklarinin altina aliyorsun üstüne oturuyorsun diyen bir tek Allah'in kulu cikmadi ya bu nasil Milliyetcilik nasil Vatan severlik anlamiyorum, benmi yanlis düsünyorum eksik algiliyorum söyleyin kandaslar. Su olaylari takip ederken anladigim algilayabildigim iki sey var hani deriz ya benim öksüz Türklügüm gercekten de öksüz kalmis. Birde Ulu önderimiz son Basbugmuz Atatürk bu günleri taa ozamanlardan görmüs bosuna dememis egitmenlerinizi ve yöneticilerinizi kendi kaninizdan secin diye. Birde Türk Milliyetcisiyim diyorsan Atsiz Ata'min yolundan ayrilmiyacaksin onun ideolijilerini iyice okuyup anlayip beynine kaziyacaksin bunun baska yolu yok!!! Hatalarim varsa kusura bakmayin ama bir sekilde icimdekileri bosaltmam lazimdi sizi yakin gördüm elimden geldigince duygularimi sizlerle paylastim.

Tanri Türkü Korusun
Ne Mutlu Türküm diyerek Türk olarak yasayana
Ülkü; ilk önce, insanların gönüllerinde, gönüllerin derinliklerinde doğar ve kendini önce destanlarda gösterir. Sonra şuura geçer, büyük kılavuzlar tarafından açıklanır. Daha sonra da büyük kahramanlar, onu gerçekleştirmek için büyük hamleler yapar. Bu hamleler sırasında da ülkülü millet, kahramanların ardından gönül isteği ile koşar. Bütün bu uğraşmalar arasında da millet yürür, önce manen sonra maddetten ilerler, olgunlaşır, erginleşir.

H. Nihal Atsız

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #1 : 17 Haziran 2013 »
Kalemine yüregine saglik Delikurt...


Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #2 : 17 Haziran 2013 »
Kalemine sağlık kardeşim. Olayın başından beri konulara aklı selim bakın dememizin nedeni olan ve sisin arkasında olan gerçekler. Sıraya soktuğun harflerin kelime, kelimelerin cümle, cümlelerin balyoz olduğu bir yazı.

TTK.

10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı türkkaan

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 61
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #3 : 17 Haziran 2013 »
İçimizden geçenleri yazmışsın.  Ev sahibiyken misafir olduk. Bizlerde artık bir şeyler yapmalıyız. Türkçülüğü aşılamak için her yol denenmeli.

Çevrimdışı KökTürk

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 53
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #4 : 17 Haziran 2013 »
Kalemine sağlık anda.
Fikirler bir, dile getirilen veya getirilmeyen ama akıllarda, kalplerde var olan düşünceler bunlar.

Tanrı Türk'ü korusun
“Öd tengri yaşar. Kişi oglı kop ölgeli törümüş.”
(Zamanı Tanrı yaşar. İnsanoğlu hep ölmek üzere türemiş.)

- Bilge Kağan

Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındıkta, ikisi arasında insan oğlu kılınmış.
İnsan oğlunun üzerine ecdadım Bumin Kağan, İstemi Kağan oturmuş.
Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş.
Dört taraf hep düşman imiş.
Ordu sevk ederek dört taraftaki milleti hep almış, hep tâbi kılmış.
Başlıya baş eğdirmiş, dizliye diz çöktürmüş...

Çevrimdışı Delikurt38

  • Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini Korusun
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 127
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2013 »
Hepinize Güzel yorumlarinizdan dolayi tesekkür ederim. Buda  kapimizdaki köpeklere verdigmiz yüzden sonrasi astar istemeleri Bakin iki günlük konfreranslarinda ne sonuclar cikartmislar. Diyecek söz bulamiyorum.

Diyarbakır'da, Abdullah Öcalan'ın çağrısı ile gerçekleştirilen 250 delegenin katılımıyla iki gün süren, 'Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Konferansı'nın sonuç bildirgesi açıklandı. Mardin Bağımsız Milletvekili ve DTK Genel Başkanı Ahmet Türk, konferans çağrılarının hazır bulunduğu toplantıda sonuç bildirgesini Van Bağımsız Milletvekili ve DTK Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk okudu.

Tuğluk, son 100 yılın tekçi sisteme karşı Kürdistan ülkesinde başkaldırı ve özgürlük mücadelesi ile geçtiğini söyleyerek, "Bu serhildanlar geleneğinin bir parçası olan PKK öncülüğündeki Kürt başkaldırısı son 30 yıldır sürmektedir. Türkiye Cumhuriyeti'nin bu dönemde de tüm imha, inkar ve baskı uygulamalarına rağmen Kürt halkının direnci kırılamamıştır" dedi.

ÖCALAN SERBEST BIRAKILMALI, KÜRTLER STATÜLERİNİ KENDİ BELİRLEMELİ

Konferanslarının Kürdistan ve bölgenin özgür geleceği için anlımlı bir adım atarak tarihi kararlar aldığını söyleyen Aysel Tuğluk'un açıkladığı bazı kararlar şöyle:

1-Sayın Abdullah Öcalan Kürt Sorununun demokratik ve barışçıl çözümü için tarihi bir fırsat yaratmıştır. Kürt hareketi sorunun barışçıl ve demokratik çözümü için samimi ve ciddi adımlar atmıştır. Konferansımız hükümetin aynı ciddiyetle ve samimiyetle adımlar atması gerektiğini ifade etmiştir. Delegasyonumuz, bu aşamada, hükümetin hala kullanmakta olduğu dil ve üslup, yeni karakol yapımları, koruculuğa yeni kadroların açılması ve askeri hareketlilik gibi uygulamalardan kaygı duymaktadır. Kamuoyunda güven yitimine ve samimiyetin sorgulanmasına yol açan bu uygulamaların derhal sonlandırılması çağrısında bulunur. Konferansımız, bu bağlamda, müzakere sürecini sağlıklı ve güvenli bir biçimde sürdürülmesi için demokratik çözüm sürecinin başat aktörü Sn. Abdullah Öcalan'ın özgürlüğünü talep eder.

2-Kürdistan halkları kendi tercihleriyle statülerini (özerklik-federasyon-bağımsızlık gibi) belirleme hakkına sahip olduğunu, Kürdistan halklarının kendi kaderini tayin hakkının sadece Kürdistan halkının kararına ve onayına bırakılması Konferansımızda ortaklaşılan bir ilkedir. Konferansımız Kürdistanın bir statüsü olmadan Kürt sorununun nihai olarak çözülemeyeceğini karar altına almıştır.

3-Delegasyonumuz, çağdaş demokratik bir anayasa yapılmasını talep eder. Kürdistan Halklarının kendi kimliği ile örgütlenme özgürlüğü, anadilde eğitim ve Kürtçenin resmi dil olarak kabulü, anayasal güvence altına alınmalıdır.

4-Başta hasta ve çocuk tutsaklar olmak üzere cezaevlerindeki tüm siyasi tutsakların serbest bırakılması için yasal düzenlemeler yapılmalıdır. Faili meçhullerin aydınlatılması ve toplu mezarların ortaya çıkarılması için devlet sorumluluklarını yerine getirmelidir.

5-Konferansımız, Rojava parçasında (Suriye'nin Kürt bölgesi) kendi özgücüyle ve kendi özgün siyasetiyle gerçekleşen halk devrimininin yanında olduğunu belirtir. Kürt Yüksek Konseyi şahsında, birliğini ve ittifakını büyük ölçüde sağlamasını önemli görür. Uluslar arası camiayı Suriye ile ilgili mekanizmalara Rojava Kürdistanını resmi olarak dahil etmesini talep eder.

6-Ulusal Konferansın toplanmasının yaşamsal önemde olduğunu ifade eden konferansımız, Kuzey Kürdistan Konferansı olarak bu konuda üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceği iradesini beyan eder. Irak Cumhurbaşkanı sayın Celal Talabani, Kürdistan Federe Bölgesi Başkanı sayın Mesut Barzani, KCK Başkanlık Konseyi ve tüm diğer Kürdistani güçleri, Ulusal Konferans'ın bir an önce toplanması için girişimde bulunmaya çağırır.

7-Konferansımız BM, İKÖ, AB ve dünya halklarını Kürdistan halkının adalet, özgürlük, eşitlik için verdiği mücadelesine karşı sorumlu davranmaya davet eder.

8-Konferansımız tüm uluslar arası örgüt ve devletlerden PKK'nin terör listesinden çıkarılmasını talep eder.

9-Konferans delegasyonu Kuzey Kürdistan Birlik ve Çözüm Konferansı'nın iradesini temsil edecek Birlik ve Çözüm Komitesi oluşturma kararı vermiştir.

10-Konferansımız, Türkiye halklarını, Konferansımızda açığa çıkan iradeyi tanımaya, esas almaya ve Türkiye Cumhuriyeti devletini Kürt halkının haklarını tanıması için baskı kurmaya çağırır.

Sonuç bildirisinden sonra soruların yanıtlayan DTK Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, oluşturma kararı aldıkları birlik ve çözüm Komitesinin çözüm sürecinde önemli rol üstleneceğini belirtereke, sonuç bildirisinin BM, AB, Hükümete, Siyasu Partilere ve İmralı adasında bulunan Abdullah Öcalan'a da gönderileceğini söyledi.

Kaynak : http://www.haberfedai.com/haber/301/ocalanin-istedigi-konferanstan-bakin-ne-sonuclar-cikti
Ülkü; ilk önce, insanların gönüllerinde, gönüllerin derinliklerinde doğar ve kendini önce destanlarda gösterir. Sonra şuura geçer, büyük kılavuzlar tarafından açıklanır. Daha sonra da büyük kahramanlar, onu gerçekleştirmek için büyük hamleler yapar. Bu hamleler sırasında da ülkülü millet, kahramanların ardından gönül isteği ile koşar. Bütün bu uğraşmalar arasında da millet yürür, önce manen sonra maddetten ilerler, olgunlaşır, erginleşir.

H. Nihal Atsız

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #6 : 18 Haziran 2013 »
Sonuç bildirisinden sonra soruların yanıtlayan DTK Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk, oluşturma kararı aldıkları birlik ve çözüm Komitesinin çözüm sürecinde önemli rol üstleneceğini belirterek, sonuç bildirisinin BM, AB, Hükümete, Siyasi Partilere ve İmralı adasında bulunan Abdullah Öcalan'a da gönderileceğini söyledi.

Kinimin şiddeti asıl olarak bunlara değil "İKİZ YASALAR" ı kabul edip imzalayan ve uygulayanlaradır. Çünkü soyu, ırzı, kanı ve karakteri bozuk labaratuvarda üretilmiş bu varlıklar genlerine işlenmiş yazılıma göre hareket ediyorlar. 

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

  • GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1345
  • Mekanı Uçmağda!
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #7 : 18 Haziran 2013 »
Özellikle Türkiye Cumhuriyetinin temelini bozacak olan bu konu nedeni ile iktidarı ve açılım saçılımı "Uyuma Uyan Artık Türk Evladı" şeklinde protesto, istifaya zorlama hareketi kapsamında etkinlik düzenlesek;

Ah ah vah vah ülke, cumhuriyet elden gitti görüntüsü altında ortalığı velveleye verenlerin çoğunluğunun şu an gözdeleri olan "duran adam" pozisyonunu bile uygulamayacağı kanaatindeyim.

TTK.
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!


Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı Delikurt38

  • Tanri Türkü ve Türk Yurtlarini Korusun
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 127
Ynt: Uyuma Uyan Artik Türk Evladi
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2013 »
Özellikle Türkiye Cumhuriyetinin temelini bozacak olan bu konu nedeni ile iktidarı ve açılım saçılımı "Uyuma Uyan Artık Türk Evladı" şeklinde protesto, istifaya zorlama hareketi kapsamında etkinlik düzenlesek;

Ah ah vah vah ülke, cumhuriyet elden gitti görüntüsü altında ortalığı velveleye verenlerin çoğunluğunun şu an gözdeleri olan "duran adam" pozisyonunu bile uygulamayacağı kanaatindeyim.

TTK.
  Aynen katiliyorum. Cogu Umursamaz bile hatta bizleri Bölücü ilan etmeye kalkar bizleri protesto eden eylemler düzenlerler.
Ülkü; ilk önce, insanların gönüllerinde, gönüllerin derinliklerinde doğar ve kendini önce destanlarda gösterir. Sonra şuura geçer, büyük kılavuzlar tarafından açıklanır. Daha sonra da büyük kahramanlar, onu gerçekleştirmek için büyük hamleler yapar. Bu hamleler sırasında da ülkülü millet, kahramanların ardından gönül isteği ile koşar. Bütün bu uğraşmalar arasında da millet yürür, önce manen sonra maddetten ilerler, olgunlaşır, erginleşir.

H. Nihal Atsız