Gönderen Konu: Ankara Üniversitesi'nde Hocalı Gerginligi  (Okunma sayısı 2824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Antepli Bozkurt

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 540
Ankara Üniversitesi'nde Hocalı Katliamı'nı protesto eden öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 2 öğrenci yaralandı.


Polis gerginliğin devam etmesi üzerine iki gruba da biber gazıyla müdahale ederek dağıttı.

Akşam saatlerinde Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde Hocalı Katliamı'nı protesto eden bir öğrenciler ile karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Kavgada 2 öğrenci yaralandı. Kavga üzerine kampüse polis ekibi veambulans sevk edildi.

Yaralı 2 öğrenci ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İki grup arasında gerginliğin devam etmesi üzerine polis ekipleri biber gazı ile müdahale etti.



Kaynak : http://www.internethaber.com/ankara-universitesi-hocali-katliami-protesto-ogrenci--404576h.htm#ixzz1no03ovvA



Olaylar hep karşıt görüş sağcı solcu diye lanse ediliyor Milliyetçi gençler ile kürt kılıgına girmiş ermeni ve kürt itlerinden başkası değil bu hainler

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Ankara Üniversitesi'nde Hocalı Gerginligi
« Yanıtla #1 : 29 Şubat 2012 »
 Ankara'da ODTÜ, Dil Tarih ve Ankara Üniv. Cebeci Kampüsü'nde yıllardır dağdan inmiş terörist itler; öğrenci kılığında cirit atmaktadırlar. Bu itler,birkaç yıl öncede bizim arkadaşlarımıza saldırmışlardı. Amma ne hikmetse; kimlikleri belli olduğu halde yakalanamadılar. Zaten Cebeci civarı bu mikropların hücre evleriyle doludur.

 Adı geçen üniversitelerde özellikle üst yönetimlerde de; ciddi bir komünist ağırlığı bulunmaktadır. Bu teröristler ile onları koruyan üst öğretim kadroları, üniversitelerden temizlenmedikçe; ülkede ne Bilim gelişir, ne de öğrenciler rahat bir eğitim görme şansına sahip olurlar.

 Antepli Bozkurt Andamızın eklediği bu son olayda da alçaklar; Türk Düşmanlığı'nı açıkça gösterdiler. Umarım yaralanan Milliyetçi arkadaşlarımızın durumu ağır değildir.

 
 


 

 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı BOZDAĞ

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 17
Ynt: Ankara Üniversitesi'nde Hocalı Gerginligi
« Yanıtla #2 : 29 Şubat 2012 »
Komünist zihniyetin ne kadar zararlı ve hain olduğunu bir kez daha görmüş olduk...
Efendiler !
“Eğer bu Millet , Bu memleket parçalanacak olursa genel şerefsizliğin enkazı altında şunun bunun şahsi şerefi de parça parça olur.
Biz O GeneL Şerefi kurtarabilmek için harekete geçen Millete Ruhumuzla katıldık. Katılmamıza mani olabilecek Şahsi Rütbeleri , Mevkileri de Genel Şerefi kurtarmaya yönelik bir gaye uğrunda feda ettik …