Gönderen Konu: 2000 sene Sonra değişen birşey var mı?  (Okunma sayısı 4796 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ALBAY_TURK

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
    • http://www.ezgiboard.com
Aldandın, aldatıldın? (SON 5O YILDIR GELEN HER İKTİDAR TARAFINDAN)
Böyle olunca, oralarda hep perişan oldun. (Almanyalarda, kendi kentlerinin gecekonduların da)

Dinlemezliğin yüzünden seni kalkındırmış kağanına ( MUSTAFA KEMAL'e) ve iline kendin kötülük getirdin. Kendin yanıldın. İyice düşün. Silahlılar (ABD) gelip seni nasıl dağıttılar? Mızraklılar (ARAPÇILAR) gelip seni nasıl sürdüler? Kutsal Ötüken?in ulusu dağıldın. doğuya giden gitti, batıya giden gitti. Gittiğin yerde kanın su gibi aktı, kemiğin dağ gibi yağdı. Bey olacak erkek evladın köle (Almanya da çöpçü), hanım olacak kız evladın hizmetçi oldu yaşlıları, bilgeleri dinlemezliğin yüzünden?

Tahta oturduğumda şuraya buraya dağılmış olan ulusum ölüp yiterek, yaya ve yoksun olarak geri geldi. Milletimizin adı yok olmasın, töre yok olmasın diye, gündüz oturmadım, gece uyumadım. Gözden yaş gelse önleyerek, gönülden çığlık gelse geri çevirerek düşündüm, iyice düşündüm.

Milletimi kalkındırayım, besleyeyim diye;
kuzeye, güneye ve doğuya on iki büyük sefer yaptım, savaştım.( Yunanı-İngilizi-fransızı-italyanı ülkeden attım)  Ondan sonra Tanrı bağışlasın talihim ve kısmetim var olduğu için, Ötüken?i (Ankara'yı) il tuttum. Açları doyurdum, yoksunları giydirdim. Yoksul ulusu zengin kıldım. Az ulusu çoğalttım. Artık kötülük yok. Ve Türk kağanı kutsal Ötüken?de oturdukça, ülkede sıkıntı olmayacak, töre yaşayacak.

Türk oğuz beyleri, ulusum işitin!
Üstte gök basmasa, altta yer delinmese, senin ilini ve töreni kim bozabilir?

Ey Türk! ÇALIŞ, ÇALIŞ VE ÇOK ÇALIŞ ve kendine dön!