Gönderen Konu: GÜZEL ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ İŞGAL EDEN İŞGALCİLER!  (Okunma sayısı 8970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Burak0320

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
Esenlikler Soydaşlarım!
  Bildiğiniz üzere Ülkemiz kurulduğu günden bu yana Büyük Türk Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği ve Eski Monarşinin Türk Ulusuna layık gördüğü yoksulluğu, fakirliği, cahilliği, yobazlığı ve güçsüzlüğü yok etmek hedef gösterdiği "Muasır Medeniyetler" seviyesine her ne kadar içten ve dıştan engellerle karşılaşsa da kararlılıkla ilerlemeye devam ediyor ve edecektir de!
   Bu Modernleşme, Akıl ve Bilimde Türk İnsanının söz sahibi olması, kısmî ekonomik refah bazı Barbar ırkların ve onların tasmasını elinde tutan Emperyalizmin ağzını sulandırıyor! Bu güzel Ülkeyi ve Ülküyü yok etmek ve sömürüp işgal etmek için her yolu deneyen Emperyalizmin son dönemde moda yöntemlerinden biri de "Göç ve Sığınmacılık"tır!
   Ülkemize âdeta bir kanser hücreleri gibi yerleştirip Vücudun ( Ülkemiz Türkiye'nin) bütün faydalı besinlerini ( imkânlarını ) çalıp sağlıklı hücreleri ( Asil Türk Vatandaşları ) ölüme götürecek kadar zarar vermeyi amaçlayan Göçmen ve Sığınmacı İstilasına son dönemlerde güzel Ülkemiz Türkiye ne yazık ki çok yoğun bir biçimde maruz kalmış âdeta Silahsız askersiz işgal ve istila edilir duruma düşmüştür!
   Güzel Ülkemizin geleceğini ve yarınlarını tehdit eden, sömürmeyi hedefleyen korku filmlerindeki zombileri andıran ve masumlaştırılmak için tüm Devletimizin imkanını bu kirli oyunlarına alet ederek bu "sığınmacıları" ülkemize zorla "yamama" çalışmalarına soyunanlarında nasıl bir ihanet içinde olduklarını görmek çok da zor değil!
   Bu işgalcilere karşı Ülkemizi, Devletimizi, Ulusumuzu ve Güvenliğimizi korumak için neler yapıyoruz diye sormamız gerekir? Nice güçlü düşmanı ezmeyi, yok etmeyi spor bilmiş Türk Ulusu için bu iğrenç yaratıklardan ülkemizi korumak yine çok da zor olmayacaktır!
     
Okuduğunuz için Teşükkürler!  :trbayrak :prbay

Çevrimdışı Çebi

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Toplama kamplarının mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ülke ekonomisi şahlanır.  ::)
Türkiye'nin en soylu ailelerinden Göktürklerin kurucu soyu aşina soyundan geliyorum.