GENEL KONULAR OTAĞI > Esenleşme ve Tanışma

Esenlikler.

(1/2) > >>

Sencer Atmaca:
Tanrı’nın kut'u üzerinize olsun !Soydaşlarım.. Öz'ünü kaybetmek kötülüğe bulaşmak esenliği kaybetmektir.  Esenlik Dilemek iyiliğe ve Tanrı’ya dönme  andı demektir.


Tengri Biz Menen.


 :asker:

Çağrıbey:
Hoşgeldiniz Sencer Atmaca kandaşım!
Kutlu olsun!
Esenlikler dilerim.

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey.

Sencer Atmaca:
Sizleride Hoş gördük ,Çağrı bey kandaşım.

Otağ'da sessizlik hakim olmakta  neden ?


Tengri Biz Menen.

 :asker: :prbay :asker:

Çağrıbey:

--- Alıntı yapılan: Sencer Atmaca - 03 Haziran 2016 ---
Otağ'da sessizlik hakim olmakta  neden ?


--- Alıntı sonu ---

Haklısınız Otağ oldukça sessiz.
Malum daha popüler sosyal ağlar çoğalınca buna paralel olarak da millet oralara kaydı. Onu beğen, şunu paylaş diyerek aldığı beğenilerle herşeyi yaptıklarını zanneden bir sürü insan tipi çıktı. Yani bir çok insan sanal alemin sanal paylaşımlarıyla kendini tatmin edip, görevini yerine getirme duygusu yaşayadursun gerçek hayatta siyasal İslamcı tarikat, cemaat, bölücü kürt terörü ve bilcümle etnik dökündü Türk Milletinin ve devletinin altını oymayı başarabildi.
Oysaki Huntürk Türkçü Turancı Otağı gerçek hayatta da Türkçülük uğraşı veren Gökbörü Türkçüler Derneğinin resmi ağellerinden bir tanesi olup burada yazan ve üye olan önemli sayıda kandaşımız birbirini şahsen de tanımakta ve Gökbörü Türkçüler Derneği çatısı altında gerçek Türkçü uğraşa el, omuz ve gönül vermektedir.
Köroğlunun; "delikli demir çıktı mertlik bozuldu" dediği gibi, sanal alemin popüler sosyal ağları çıkınca bir zamanlar günlük 200-300 iletinin yazıldığı onlarca konunun açıldığı, yüzlerce Türkçünün çevrimiçi olup Türkçü düşünüşe katkı yaptığı Türkçü Otağlara da rağbet azaldı.
Durum bundan ibaret.
Gözüken o ki pek yapacak bir şey de yok. Neyseki Otağın bilgi edinme amaçlı ziyaretçi sayısı hala hatırı sayılır durumda. Yani pek yazan-çizen olmasa da, çok şükür, epeyce okuyanımız var.
Bunu da kâr olarak görmek gerekir.
Hayırlısı diyelim..

Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla..
Çağrıbey.

Sencer Atmaca:
Anladım kandaşım.

Tengri Biz Menen


 :asker: :prbay :asker:

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git