Gönderen Konu: Televizyon Günlüğü  (Okunma sayısı 18432 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Televizyon Günlüğü
« : 10 Mayıs 2006 »
  Irkdaşlarım Allah aşkına söylermisiniz biz kimin ülkesinde yaşıyoruz?Lütfen bilen varsa cevaplasın.Ben artık şaşırdım.

 Sabah televizyonu açıyosun pembe diziler.Hemde işe güce yaramaz niye yaşadığı bile belli olmayan Latinlerin.Sabah bunu seyredince aynı Latin kaltaklarının ve hala erkeğim diye dolaşabilecek kadar onursuz piçlerin yaşadığı,bir pembe aşk yaşamak istiyorsun.Hani şu Türk'e yakışmayan cinsinden.İki öpüp koklayp ayrıldığın cinsten.

 Sonra saat öğlene doğru geliyor ve tiksindirici bir dizi başlıyor,Cennet Mahallesi.Pis Çingenelerin bütün pis huyları,şahsiyetsizlikleri iyi bir şey gibi gösteriliyor.Bu Çingeneler bugün Kürdoların can kardeşi.Bütün pisliklerde bu iki topluluğun parmağı var.Adamlar çiçek satıyorum diye gizliden esrar,eroyin satıyorlar.Ve bizim televizyonlarda bu itleri saf,temiz,masum kişiler olarak gösteriyor.
 
 Bide diziye şarkı yapmışlar."Romanada çatmak kolay mı?".Afferin size.Doğru Romana çatılır mı hiç?.Onlar beş altı kişi olmadan bir tek  Türk yiğidine çatamazlarken,biz Avrupaya Tek başımıza dalan bir milletiz.Doğru biz onlara çatabilirmiyiz hiç.Türk kim,Çingeneye çatmak kim?.
     
        Kürt neyse Çingenlerde aynı bokun yolcusu.Hiçbir farkları yok.

 Sonra saat öğlen oluyor ve Kadın proğramları başlıyor.Hani şu bir kaç şaklaban ne idüğü belirsiz şerefsizlerin hazırladığı proğramlar.Bizim bacılarımızda bunu seyrediyor ve evliliğin kötü bir şey olduğuna karar veriyor ve böylece Türk milleti çoğalamıyor.Zaten büyük bir ihtimallede oraya çıkanların çoğu Türk değil.Çünkü Türk ailesi bu kadar kötüleşmiş olamaz.Ama gel bunu bide bizim bacılarımıza anlat.


 Saat akşamı gösterirken vurdulu kırdılı,Kürtlerin aşiret dizilerinin tekrarı yapılıyor.Kürtler töreye uygun yaşıyor,Kürtler şöyle yapıyor,Kürtler böyle yapıyor ve sonunda al sana Kürtleri seven bir Türk çıkıyor.Sonra bu Türk ya ümmetçi oluyor,ya solcu oluyor,ya ülkücü oluyor.

 Bunlar bitince haberler başlıyor.Aman o da ne?Ben haber değil Kurtlar Vadisi seyrediyorum.Haber mi dedim pardon yanlışlıkla oldu.Haber pardon Kurtlar  Vadisi seyrederken ya kendimi içkiye vuracam,yada çıkıp bir kaç kişiyi vuracam.


  Tabi her şey gibi bunlarda bitiyor ve showlar başlıyor.Kürt İbonun,Kürt İzzetin,Kürt Yıldızın,Kürt Mahmut'un showları.Aptal aptal hareketlerle kendilerini rezil ediyorlar,bizde bu reziliği seyrediyoruz.Eğleniyoruz gülüyoruz.Halbuki oturup ağlamamız lazım.

   Ve yine bir gece oluyor,hava kararıyor uykuya dalacakken şöyle bir geziyoruz kanalları
oda ne!dünyayı kurtaran Amerikanın filmleri.Adamlar kendi egolarını tatmin etmek için her filmde dünyayı kurtarıyor,korkaklıklarını filmlerde kapatıyorlar.Bizde bu filmleri "Vay anasını" diyerek uyumuyor film bitene kadar büyük bir heyecan içerisinde seyrediyoruz.
 
  Tabi bu bazılarında oluyor.Bazıları ise daha yararlı iş yapıyor.Ne bu vatan görevi diyeceksiniz.Bu vatan görevinin adı Televole.Bundan büyük vatan görevimi olur.Yani vatan için şehit düşmüşün,dayak yemişin kime ne kardeşim.Vatan görevi bu işte.Senin şehit düşmenin ne önemi var Petek Dinçözün sabah kahvaltısnın yanında ve ya
Seda Sayanla büyük delikanlı Nihat Doğan aşkının yanında.


  Şimdi tekrar soruyorum lütfen bilen varsa cevaplasın burası kimin,ben nerde yaşıyorum?.
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı metinuzun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2006 »
HELAL SANA DELI KANDASIM,AYNI BENIM GIBI DÜSÜNÜYORSUN.
SEN ACMASAYDIN BU KONUYU BEN ACACAKTIM.

BIR DE DEDIGIN GIBI BU kürdolarin DIZILERI.MILLET HEP ONLARI SEYREDIYOR VE GERCEKTEN ONLARA HAYRAN KALIYORLAR.

ICIMDEN AGLAMAK GELIYOR BEN BURDA VATAN HASRETLIGI CEKERKEN MILLET KENDI VATANINDAN SOGUYOR.

BIRDE YETMIYORMUS GIBI COCUKLARINA O DIZIDEKI SÖZDE KAHRAMANLARIN ISIMLERINI VERIYORLAR. TANRIYA SÜKÜR BAZI ISIMLER TÜRKCE.

BEN ZATEN TÜRK TELEVIZYONU SEYRETMIYORUM BIKTIM USANDIM ONLARDAN.
HEP YALAN YAYINLAR, TEK TARAFLI PROPANGANDA.

BEN DAHA TÜRK TELEVIZYONDA HICBIR TÜRKCÜ GÖRMEDIM, GÖREMEMDE HERHALDE.

ANCAK BIZ TÜRKCÜLER BIR TELEVIZYON ACARSA O ZAMAN RAHAT EDERIM.

O YÜZDEN TEKRAR ELLERINE SAGLIK DELI KANDASIM COK GÜZEL YAZMISIN.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN ESEN KALINIZ
BOZKURT BOYUN EGMEZ, TÜRK ASLA EGMEZ

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2006 »
Türk Televizyon proğramları maalesef kürdofilerin elinde! Adamalar da mevkilerini kullanıp, bizim Milleti cehalet içinde bırakıyorlar. Medya bizi uyutuyor, ve bu da bu tür proğramlar yapanların amacı! Uyanık olmak lazım! Bakmayın, baktırmayın! Gereksiz Türk, kürt ve yunan kardeşliğini telkin eden dizileri boykot edin! Medya günümüzün canavarıdır!

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2006 »
biz TÜRKÇÜLER çok çalışmalıyız çooookkkk.ne paramız var ne silahımız ne mal ne mülkümüz biz bu durumda bırakın ülkeyi kendimizi zor yaşatıyoruz.açık olmak gerekirse biz kendimize bi şekilde finans kaynağı yaratamazsak bu dava anca klavye başından kalır.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2006 »
 Turansoylu ırkdaş Türk'ün parasızda neler yapabileceğini Kurtuluş Savaşında ve 80 öncesinde gördük.Bizi harekete geçirecek,teşkilatlandıracak,birleştirecek gerçek bir lidere ihtiyacımız var.

 
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2006 »
kandaşım deli sen gerçek delisin galiba.kurtuluş savaşında parasız neler yapmışız baksen parasız kağnı bile ilerlemezdi o masalları geçelim artık.rusyadan oluk gibi silah geldi buraya pakistan afganistan girit ten para geldi.
     lider diyosun dimi lider.lider elbette çok önemli ve belkide dünyanın en büyük lideri ATATÜRK tü dimi.bu milletin başında böyle bir lider varken anadoluda 500.000 asker kaçağı vardı.
     80 öncesinde parasız neler yapmış bu ülke söylede bilelim.umarım sadece solcu olduğu için vurulan TÜRK gençlerini öldürmüş olmakla laf ebeliği yapmazsın.

TanriKutMete

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2006 »
Osmanlı'nın Bandırma Vapuru ile 300 ton altın gönderme hikayesi bitti, şimdi de rusya'dan, pakistan'dan gelen oluk oluk paralar iddiası atıldı ortaya.

Şunları daha ayrıntılı anlatırmısın Turansoylu?

Saygılarımla,

TTK

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2006 »
soydaş mete sen benle dalgamı geçiyosun .
         

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2006 »
Kurtuluş Savaşı’nda Türkistan’dan gelen, Türkiye için canını veren gönüllüler vardı. Sayıları çok değildi ama anlamı büyüktü bu desteğin. Ayrıca tarihe “Rus altınları” olarak geçen altınlar da aslında Buhara’dan gelmişti. Ve Sakarya Zaferi sonrası yine Buhara’dan gönderilen üç kılıç ve el yazması Kur’an-ı Kerim, Ankara’ya büyük moral veriyordu. Gelen heyet ise “İzmir” diyordu. gelen asker sayısını tam olarak bilmiyorum fakat az sayıda askerde olsa silahlarıyla geldiler ve birde bize silah altın ve manevi değeri olan hideyeler getirdiler.

Turansoylu

  • Ziyaretçi
Ynt: Televizyon Günlüğü
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2006 »
söyleyin bakalım karadenizmi çırpınmış buhara mı?
Türkistan’ın Milli Mücadele’ye verdiği destek, gönüllü mücahitlerle sınırlı değil tabii ki. Ne yazık ki, tarihe Rus yardımı olarak geçen fakat gerçekte Buhara Cumhuriyeti’nin gönderdiği 100 milyon altın ruble tutarındaki yardım vardır. Zor zamanda gelen bu yardım, Ankara Hükümeti için büyük moral ve güç kaynağı olur. Moskova’ya giden Türk heyetinin maddi yardım talebine Lenin olumsuz cevap verince devreye Buhara Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Osman Bey (Kocaoğlu) girer, Buhara’ya döner dönmez de yardım teklifini Meclis’e sunar. Buhara Meclisi teklifi tereddütsüz onaylayarak Timur Hazinesi’nden 100 milyon ruble değerindeki altının Türkiye’ye yollanmasına karar verir. O dönem için oldukça yüklü bir miktar olan yardım, Taşkent’ten vagonlara yüklenerek Moskova aracılığıyla gönderilir. Moskova, bu yardımların ancak 11 milyon altınlık kısmını 1920-1922 yılları arasında parça parça teslim eder. Geri kalan kısmı ise kendi hazinesine aktarır. Bu destek sebebiyle Atatürk, Buhara Cumhuriyeti’nin 1922’de Ruslar tarafından işgal edilmesi üzerine Türkiye’ye yerleşen Buhara Cumhurbaşkanı Osman Kocaoğlu’na sıcak ilgi gösterir, ölünceye kadar milletvekili maaşı bağlatır.