Türkçü Turancı Otağ

GENEL KONULAR OTAĞI => SORU-CEVAP => Konuyu başlatan: Türksoy - 20 Ağustos 2013

Başlık: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: Türksoy - 20 Ağustos 2013
Bilirsinizki AKP içinde çok az sayıda Türk vardır. Akpnin içinde tam has Türk Ahmet Davutoğlu dur. Ahmet Davutoğlu Kırım Tatarıdır ve parti içinde Türkleri en çok sahip çıkan kişidir.

 :asker: :prbay

Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: Türksoy - 20 Ağustos 2013
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/dc/Ahmet_Davutoglu_cropped.JPG)
Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: TÜRK-KAN - 20 Ağustos 2013
 Ahmet Davutoğlu Tatar değildir. Kendisi Türkmen-Yörük'tür. Konya'nın Taşkent ilçesindendir.

 Fakat mensubu olduğu Türk Milleti'ne ve soydaşlarıa sahip çıkmaktan çok Ortadoğu'nun Fellahlarına, Afrika'nın zencilerinne, Kuzey Irak ve Türkiye'deki mağara maymunlarına şefkat göstermektedir. Örneğin Doğu Türkistan, Kerkük'te ve Suriye'de Türkmenler katledilirken gıkı çıkmayan bu şahısların riyakarlık ve çığırtkanlıktan başka sermayeleri yoktur. Onun da yegane sebebi, bu ülkede iktidar olmalarıdır.

 AK-PKK'nın buram buram Türk düşmanlığı, arap kürt seviciliğine dayalı kokuşmuş zihniyetinin tipik bir temsilcisi...Türk soyundan olması, onun bu suçlarını affetirmez. Bu zeka ile Türkiye'nin maalesef başında olan, kendi kendini Ortadoğu'nun, İslam Dünyası'nın Halifesi-Padişahı sanan şahsiyet ve haysiyet öksüzünün, Pargalı İbrahim Paşa'sı olabilir. 
Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: sami_aru - 20 Ağustos 2013
Kısa ve net olarak AKPKK içindekilerin büyük çoğunluğu Türk olmadığı için yaptıkları beklendik bir şeydir ve bizce içimizdeki düşmanlardır.Bu partinin içindeki Türk olanlarsa birer haindirler ve nefretimizi çok daha fazla haketmektedirler.Düşmanlardan önce bu hainleri tanımak çok daha önemli.
Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: daglargibi - 20 Ağustos 2013
Ahmet Davutoglu nun Stratejik Derinlik isimli bir kitabi vardir genis analizlerle dolu olan bu kitapta Osmanli misyonu güdülmekte araplarla arnavutlarla stratejk ortaklik savunulmaktadir ama ne hikmetse Türk düynasi Türk birligi üzeriine durulmazken, islam birligi  ümmet kardesleigi üzerine genisce durulur bu kitap Ahmet Davutogklu nun fikir dünyasini anlamak icin güzel bir calismadir. Türk olsa bile fikri olarak Akp liler den farkli degildir.
Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: azakoğlu - 28 Şubat 2014
Üye yasaklanmış, yazının bir anlamı kalmamış gibi görünse de, sayın TÜRK-KAN'ın cevabı mükemmel bir cevaptı.Bunu belirtmek için yazma gereği duydum.
Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: azakoğlu - 28 Şubat 2014
Bu arada şunu da belirtmek isterim.Taşkent ilçesi eskiden Konya'ya bağlı idi, şimdi sanıyorum Karaman'a bağlandı.Davutoğlu Taşkent Güzeltyurt'udur.Ben Alanyalıyım.Güzelyurt bize Konya'dan daha yakındır.Alanyada yoğun bir şekilde Davutoğlu'nun yahudi kökenli olduğu konuşulmaktadır.Tabii ki doğruluk derecesini bilemiyorum.
Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: 4_hilal - 28 Şubat 2014
Ben sayin yoneticimizin Davutoglu'nun soyu hakkinda soylediklerinden emin degilim.
Dis Islerine kolay kolay Turk kokenli alinmaz, bu ozel bir konudur sebepleri coktur.
Bu yuzden emin degilim Davutoglu'nun soyunun Turkmen oldugundan suphem var.
Başlık: Ynt: Ahmet Davutoğlu
Gönderen: o.öcal - 01 Mart 2014
Biz Hatice'ye değil neticeye bakarız.