Gönderen Konu: Ne Zaman  (Okunma sayısı 2988 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sami_aru

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 43
Ne Zaman
« : 04 Ağustos 2013 »
Soydaşlarım,kardeşlerim bu söyleyeceklerimi herkese açık bir otağda dile getirmek yanlış mı bilmem ancak bu yurdun içler acısı durumu gözümüzün önünde.En başından Türkçüler olarak bile ayrı topluluklar durumundayız.Biz Türkçüler olarak düşünüyoruz ki hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için ilk önce Türkiye nin bu durumdan kurtulması,bir silkelenmesi gerekmektedir.Her gün bu yurtta neler olduğunu yüreğimiz dağlana dağlana İZLİYORUZ.Bu tür otağlarda okuyarak danışarak öğreniyoruz,eğitiliyoruz ancak sonuç olarak ülkemizde olanlara seyirci kalıyoruz ya da en fazla eylemlerle tepkimizi gösteriyoruz.Çok önceden bellidir ki bu yurdu kaderine bırakarak,bekleyerek kurtarmak mümkün değil.Her gün yurt bir adım daha bizden uzaklaşıyor.Doğrusu bunların hepsini görmek,yaşamak artık kaldıramayacağım bir şey olmaya başladı.Bekleyemiyorum ya da beklemek istemiyorum.Bir hareket ve bir işaret bekliyorum.Eminim ki ve muhtemel siz de biliyorsunuz ki buralarda Türkçü olduğunu beyan etmeyen ancak binlerce-yüz binlerce insan(hatta köylerde ya da dağ eteklerinde) ne yapabileceğini düşünmeden bu sinsi istilaya karşı düşünüp durur.Ne zaman harekete geçeceğiz?Tamam hiç kolay bir şey değil ancak bunun kolay olacağını hiç kimse söylemedi.Artık izleme,bakakalma zamanı çoktan geçmedi mi,düşmanlar ve hainler apaçık ortada değil mi?Tengri den bir işaret bekliyorsak o işaret Atatürk ün ölümüyle birlikte gelmedi mi?Gereğinden fazla beklemedik mi?Boduzlamadan planlı ve bilinçli bir şekilde artık ne olursa olsun başlamak ve tüm bunların kökünü kazımak için yeterince geç kalmadık mı?
Ne olur bana biri bu beklentinin mantıklı bir açıklamasını yapsın.Şu duruma bedenim,tinim daha fazla dayanmıyor,Türklüğüm daha fazla dayanmak istemiyor.
Hayat kolay ama yaşamak zordur.Aynı Türk olarak doğmanın kolay, Türk kalıp Türk olarak ölmenin zor olduğu gibi...
Arukan

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Ne Zaman
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2013 »
 Sami Beğ,

 Vatanımızın ve Milletimizin neferi olan Türkçüler olarak aynı endişeleri paylaşıyoruz.

 Türkçülük, uzun bir süre belli kesimler tarafından manipüle edilen ve Türk Milleti'nin gözünden düşürülmeye çalışılan bir durumda idi.

 Şu an Türkiye'deki tek resmi ve kurumsal Türkçü yapılanma olan Gökbörü Türkçüler Derneği'nin ortaya çıkışı, bu oyunları bozmuş. Kutlu Davamız Türkçülüğün, Büyük Türk Milleti ile buluşmasını sağlamıştır.

 BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK ve ATSIZ ATA'mızın fikirlerinin ışığında TÜRK MİLLETİ ile TÜRKÇÜLÜK DAVASI'na katkıda bulunma uğraşı içerisindeyiz.

 Elbette bunlar yeterli midir? Şu an için değildir. Lakin bütün bu çabalarımız, emeklerimizde; hiç ve sıfır hükmünde de değildir.

 Türkçülüğün daha fazla yayılması ve toplum tarafından layıki ile tanınması için belli kıstasların çizilmesi, fikrin anlatılması ve de insanlarımızın arasında yer bulması gerekmektedir. Bu da Türkçülüğü tam manasıyla benimsemiş, özümsemiş kadrolarla olur. Slogancı, taklitçi yığınlarla değil !

 Kısacası önümüzde uzun ve zorlu bir savaş vardır. Bu savaşta zayıf olanlar yok olacak, ayakta kalanlar ise muzaffer olacaklardır.

 Türkçülerin, birbirleri ile dayanışmalı olarak yaşamaları, destek olmaları gerekmektedir. Bu noktada, büyük bir özveri ve mücadele de bulunan Derneğimize sözde değil, özde destek olmak; faaliyetlere iştirak etmek ve katkıda bulunmak zor değildir.

 Kolay yoldan başarı kazanmak zirveye çıkmak belki mümkündür. Ancak tarih böyle gelenlerin, zirveden nasıl tepetaklak düştüklerinin binlerce misali ile mevcuttur. Onun için ATSIZ ATA'mızın şu sözlerine kulak vermek ve bunu izlemek gerekiyor:


   
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı sami_aru

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 43
Ynt: Ne Zaman
« Yanıtla #2 : 07 Ağustos 2013 »
Atsız Ata nın akıl dolu sözü tartışılmayacak doğrulukta.Benim asıl demek istediğim kurt arada etrafı kolaçan etmeli.
Hayat kolay ama yaşamak zordur.Aynı Türk olarak doğmanın kolay, Türk kalıp Türk olarak ölmenin zor olduğu gibi...
Arukan